Каназирева: Кабинетът счупи държавата

ГЕРБ няма да състави кабинет, повтори отново депутатът
Обновена: 23 юни 2022 09:40 | 23 юни 2022 09:31, Красимир Ангелов
71
Каназирева: Кабинетът счупи държавата

Депутатът от ГЕРБ-СДС Дани Каназирева заяви пред Bulgaria ON AIR, че успешният вот на недоверие към правителството на Кирил Петков е "естествен завършек на едно некомпетентно управление".

Още по темата
"Когато едно правителство е изгубило довериетo и счупи държавата в последните 6 месеца... Няма нито едно адекватно решение, на която и да е криза, прието през това Народно събрание. Реформи изобщо не бяха започнати. Цялата законодателна дейност в това НС претърпя пълен крах. Необосновано високи цени на горивата, всичко се покачва, липса на компенсации за скъпата електроенергия, скок в цената на водата и парното", обясни тя.

Според депутата от ГЕРБ държавата е вкарана в дългова спирала и постоянно се теглят нови заеми.

Тя бе категорична, че парламентът е изчерпан и няма стабилна основа за излъчване на правителство. "Продължаваме промяната" няма да може да разчита на подкрепа от ГЕРБ за нов кабинет, а от ГЕРБ също няма да правят опит за съставяне на правителство, когато мандатът отиде при тях.

"Станахме свидетели и на политическа корупция и търгуване с народни представители, което постави на още по-ниско ниво цялото управление", изтъкна Каназирева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Абордаж преди 1 година
Ама права е жената! Тя го каза преди няколко месеца - "Ако пипнете организираната престъпност - ще счупите държавата" И ся кво, оле-мале, тия счупиха държавата... Ми като е Мафия да я потрошат цялата. Само мутри и мутреси бяха в паника напоследък, ама да са благодарни на Слави, че правосъдието пак ще се отложи. Не задълго
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каназирева счупила тоягата на Звяра. Звяра реве от болка.
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тая щеше да съди тулупа и да го вкарвала в затвора. А, какво стана? На нея и го вкарват. Когато и както и да ги обидиш, все е малко и все е късно!
50
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каназирева, какво стана, помогна ли на хората в Брестовица да пият чиста вода, както им обещаваше по телевизията? Много си компетентна, ама само на приказки.
49
0
 
7
 
! Отговори
Здравке преди 1 година
ако обичаш сметката моля!
48
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе как пък един журналист не ги пита тия, какво точно счупиха и какво конкретно щяха да направят ако те управляваха? С конкретни примери, не да ми говорят само счупхи това, счупиха онова.
47
0
 
9
 
! Отговори
Кристи преди 1 година
Законодателната дейност е в НС, а не в МС.Какви закони прие НС, които са нужди на страната ни.Ако МС не внася нужните проекти имате законодателна комисия-да сяда и да пише закони, защото държава без закони не може да съществува.Хем не работите, хем се оправдавате.Вие не сте избрани за народни представители само да стоите в НС и да съзадавате интриги в политиката, да сривате държавата, на унижавате народа ни по всякакъв начин.Работете-за това сте там, за това ви се плаща!
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вашата тиква, която ходи само по села и по паланки и си пълни чекмеджето с евра е **компетентен**. Не може да си обърне езика на български да каже две свестни изречения.
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е поне няма мустаки като Ленката!
44
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каназирева как е Тиквата тая сутрин? Снощи май беше препил нещо
43
1
 
16
 
! Отговори
българин преди 1 година
Да ти счупят грозната тиква !
42
1
 
12
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
До Кики 52, Всичките ГЕРБерки ще ги обладават перверзно от народа стига да имат шанс да ги докопат ....
41
1
 
16
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Аха, ама май ГЕРБ-СДС-ДПС-ИТН-Възраждане счупиха държавата !Мафията се обедини и свали правителството за да услужи на Митрофанова и Кремъл
40
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това за "счупването на държавата" е явно новата мантра на герб. Слушах вчера Костадин Ангелов и той това повтаряше, това било счупено, онова било счупено. Счупиха им далаверата и сега искат да ги върнем на власт, за да си я поправят.
39
3
 
10
 
! Отговори
Кики преди 1 година
Тая дали е мома? Един приятел каза , че би я обладал перверзно но не сподели подробности.
38
3
 
23
 
! Отговори
фф преди 1 година
Тази се изживява на адвокат.Питайте я колко пъти е влизала в съдебна зала.Оснен това се представя на доктор на юридическите науки.Ха-ха-ха-а-а-а!Питайте я в моминските си години с какъв труд си е вадила парите.
37
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да са махаш кокошко - КЪШ от парламента - съсипахте такива *** страната
36
5
 
21
 
! Отговори
АЗ преди 1 година
Само не пипайте организираната престъпност! Тя им го каза жената, ама кой да слуша...
35
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов когото искаха да чегъртат каза, че "те сами ще се изчегъртат" и беше прав. Каза също, "тези ще счупят държавата" и така стана.
34
5
 
16
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 1 година
Според депутата от ГЕРБ държавата е вкарана в дългова спирала и постоянно се теглят нови заеми. А ЧЕКМЕДЖЕТАТА НИ СЕ ПРАЗНЯТ . КОПЕЙКИН СТРУВА СКЪПО Въобще Петков е виновен