Атанасова: Няма да има подкрепа от 121 депутата за новия кабинет

ГЕРБ доказа своята евроатлантическа ориентация, смята тя
97
Атанасова: Няма да има подкрепа от 121 депутата за новия кабинет
Снимка: БГНЕС

Няма да има подкрепа от 121 народни представители за новия кабинет на ПП, смята председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пред bTV.

Още по темата
"Уверявам, че ще сме в парламента в деня на гласуване на правителството и няма да го подкрепим", заяви тя.

Атанасова коментира и подкрепата на решението да се изгонят 70 дипломати от руското посолство. "ГЕРБ в тази ситуация показа своята евроатлантическа ориентация”, обясни тя и добави, че правителство на Борисов го е правело, но не толкова помпозно.

"Вероятно не толкова шумно, а с легитимните средства, със средствата на дипломацията с ясни и законови процедури. Сега в момента не е точно така, но въпреки това, ние подкрепихме тази стъпка, защото никой не може да поставя ултиматуми на суверенна държава, каквато е България и в този смисъл ние като български народни представители, нашият лидер като лидер на българска евроатлантическа партия, показахме своята позиция", каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
11
 
! Отговори
Боко преди 1 година
Подкрепям кандидатурата на РС МАКЕДОНИЯ за членство в ЕС. Подкрепям изгонването на руските дипломати ,но не подкрепям правителството на ПП! Е, не е ли шизофрения ? Не е, разбира се ...Или вие ще ме изберете и разберете ( както правихте 12 години ,). Иначе казано : избиран бях от 500 000 човека ( от 6 милиона избиратели " добър " процент ! 400 000 твърд електорат и 200000 р.о.м.и платени от хората ми и разни прости хорица дето викат тоя прави пътища! Нищо ,че половината нямат коли ...
49
2
 
12
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
До преди десетина години тази лелка си беше нормален човек. После стана тежката артиберия на ГЕРБ, ако си спомняте сагата със здравните министри. Сега вече не знам какво е, но че е в групата на новозабогателите политици милионери е сигурно. И от такава позиция е лесно да даваш акъл и да определяш съдбите на народа, когато теб нищо не те заплашва. На идва "Видов ден".
48
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук ГЕРБ се подхлъзна жестоко и загуби голям процент избиратели, защото трябваше да се разграничи от незаконната в случая процедура! Демонстрацията в случая е единствено и само на власт, която е над всякакви правила и закони!
47
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долна, отвратителна ***. Герберастите трябва да бъдат забранени заедно с комунистите
46
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов предаде българия като се съгласи с френското предложение и ви преметнаха, Вас и всички българи. Петков и Василев са вербувани от САЩ и им играят по гайдата във вреда на България, но и Борисов за да се хареса на ЕС и САЩ предаде България. Негодници сте всички и час по-скоро трябва да ви изметем от там. Уж нямало натиск върху България, а когато в НС приеха френското предложение САЩ веднага започнаха производството на Ф16 за нас, а преди това се оправдаваха с Ковид
45
9
 
5
 
! Отговори
До 42 преди 1 година
Точно с това, че не се огънахме пред руснаците за мен е проява на смелост и достойнство. Аз зная,че пишещият под номер42 е типичен ***,но въпреки това ***...не можете да заблудите народа...1. Слави е патерица на Боко Тиквата.2.Радев най вероятно е този високопоставен бг шпионин. 3. Службите на България са пробити от агенти на Русия и ТОЧНО ЗАТОВА НЕ СМЕ В ШЕНГЕН,НИТО САЩ НИ ПРЕДЛАГАТ F35. НО СПОКО....МОЙСЕЙ Е ОБИКАЛЯЛ 40 Г. ДОКАТО СТАРИТЕ РОБИ УМРАТ...Е ОСТАНАХА ОЩЕ МАЛКО,САМО 7 ГОДИНИ.
44
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази селяндурка нито говор,нито дикция!На Баба Цецка копие!
43
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кажете на тая от снимката-ПДП- и повече не я обиждайте ,това дуловско ,,умно'' същество не заслужава да бъде отразявано
42
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долу мафията ГЕРБ,ДПС и ИТН!
41
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Агк не е при Борисов , кой би гласувал за тази нагла и некомпетентна женица?
40
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано да не напазаруват 121 глуп3ндера че ще ни разкажат играта. Няма такова дъно като ПП. Възраждане и ДПС вече ми изглеждат като приемливи партии. Ще гласувам за една от тях!
39
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази не и ли омръзна да държи дъртите топки на Боко?!Тя май да друго не става!
38
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България била суверена държава.Във Вардарско макетата си умират от смях.Истината е,че по отношение на руските дипломати и скандала които сътворихте,в всички сгрешихте и вкупом излишни станахте.В България днес няма политици.Има политическа котерия,която е на конци.Но марионетките играят театрото само един сезон.После ги качват на рафта и след като ги покрие прахът на забравата ги изхвърлят в контейнера за боклукЖив пример са ГЕРБ.Запада скоро ще ги метне в контейнера.Предателите никой не ги обича
37
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Луд умора няма.Копае докато пръста го затрупа.
36
6
 
11
 
! Отговори
Лахана преди 1 година
Вони!!!
35
10
 
14
 
! Отговори
dick преди 1 година
Деске , като подкрепихте ПП срещу Русия , направихте груба стратегическа грешка . Непоправима .
34
16
 
14
 
! Отговори
Йосиф преди 1 година
Ще има 121 депутати в новото правителство - ще има - ще има - ще има защото хората искат ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА !!! С новите избори ще се увеличи % на ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА защото хората видяхме за 6 месеца ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА наистина направи ПРОМЯНА !!!
33
13
 
13
 
! Отговори
да преди 1 година
ей за това няма да гласувам за вас - защото сте против нашите руски братя - и вие сте американски гризачи!
32
2
 
9
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ИЗБОРИ ТЕЗИ ПЪПЪ БКП ДБ БЯХА СВАЛЕНИ ОТ ВЛАСТ НАПЪНИТЕ И ЗА КРАЖБИ НЯМА ДА УСПЕЯТ ОСТАВКА ИЗБОРИ *** БЯХТЕ СВАЛЕНИ НЕ СТЕ ЛЕГИТИМНИ ОСТАВКА ИЗБОРИ И НЕКА НАЙ ДОСТОЙНИТЕ ДА ПОБЕДЯТ
31
12
 
5
 
! Отговори
ketriboris преди 1 година
Атанасова, помислете как да убедите ББ да се оттегли и застанете на ясни демократични и евроатлантически позиции, без корупционни и русофилски заигравки. Вятърът на промяната духа откъм Мадрид и всяко грешно повъртане на платната може да се окаже катастрофално.