Атанасова: Няма да има подкрепа от 121 депутата за новия кабинет

ГЕРБ доказа своята евроатлантическа ориентация, смята тя
97
Атанасова: Няма да има подкрепа от 121 депутата за новия кабинет
Снимка: БГНЕС

Няма да има подкрепа от 121 народни представители за новия кабинет на ПП, смята председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пред bTV.

Още по темата
"Уверявам, че ще сме в парламента в деня на гласуване на правителството и няма да го подкрепим", заяви тя.

Атанасова коментира и подкрепата на решението да се изгонят 70 дипломати от руското посолство. "ГЕРБ в тази ситуация показа своята евроатлантическа ориентация”, обясни тя и добави, че правителство на Борисов го е правело, но не толкова помпозно.

"Вероятно не толкова шумно, а с легитимните средства, със средствата на дипломацията с ясни и законови процедури. Сега в момента не е точно така, но въпреки това, ние подкрепихме тази стъпка, защото никой не може да поставя ултиматуми на суверенна държава, каквато е България и в този смисъл ние като български народни представители, нашият лидер като лидер на българска евроатлантическа партия, показахме своята позиция", каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 71 Според мен деса владее френски ...и то само устн..о
69
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама , нали за това се молите и сън не спите !Обикаляте като лешояди и чакате да докопате плячката! Те първа има още , колко пари за крадене !!!
68
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На есен с песен)но Радев се издъни с тия
67
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според Уикипедията г-жа Атанасова владее свободно руски език. Пита се в задачата защо го е изучавала и нужен ли е покрай английския и? Комсомол, комсомол....Предполагам че в скоро време в Уикипедията ще заменят руския с ....френски.
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уверявам, че ще сме в парламента в деня на гласуване на правителството и няма да го подкрепим", заяви тя.'______Това само разкрива истинското ви лице на двуличници и предатели на идеята за промяна на страната. И как не, като Герб са олицетворение на разруха, гигантска корупция и мафиотско управление!
65
0
 
6
 
! Отговори
Даскала преди 1 година
Вероятно ГЕРБ са започнали контра пазарене!
64
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Демократ Да ще спечелят ,както спечелиха вчера на местните избори .
63
4
 
8
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
От депутатите на герП не сме очаквали друго!Винаги гласуват всички заедно по команда!
62
9
 
5
 
! Отговори
Киро преди 1 година
Аз съм Кирчо хубавеца, вечният премиер, на Балкански полуостров няма друг кат' мен. Влюбени са в мене всички: и женички, и момички, блазе човеку като мен! По "Търговска", по "Царя", даже по "Леге" всяка вечер се разхождам с 15 гарда, все съм си добре. Срещам Лена, ***, СваЛена, *** а и още петдесет и две. Ех, да си като мен млад премиер, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, жени, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе човеку като мен.
61
27
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Нормално е да не ги подкрепите колко се гавриха киретата с вас освен това отново сте пьрва политическа сила която ще управлява страната
60
19
 
8
 
! Отговори
Сури преди 1 година
Около 3 март доста пропаганда се изля, че това не трябва да е националния празник. Срещу заплащане ги изгониха. Лена и Киро не работят безплатно. А Нинова се опита да мине метър само с Киро. Сега цялото ДБ и ПП плямпат това, но Нинова продължава да участва с тях за ново правителство.
59
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако подмяната успее да купи депутати за сьставяне на кабинет отговорните партии в парламента биха могли да поискат нов вот на недоверие
58
27
 
6
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Ако трябва да избирам между две злини - герб и пп определено ще предпочета - герб , пп се провали абсолютно в всичко
57
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По -добре избори и пак ако вие спечелите да емигрирам, защо след 10 години, България ще е още с един милион намаляла, а ромите и турците ще са два пъти повече от българите.
56
0
 
14
 
! Отговори
ББ преди 1 година
боже,"евроатлантическа ориентация"?ама г-жо вие с данъците на най-бедният Народ в ЕС стройхте турски поток на путин!къде е лиляна?...санирахте за милиарди най-мръзнещият Народ в ЕС!купувахте с данъците на плащащите скъп ток...АЕЦ скрап от путин за комисионни,докато му закривахте мощности,закрихте ни 4 блока в Козлудуй!фарлирахте полуруската КТБ и ограбихте Българите с 4 милиарда,удобно не виждате как Лукойл ни граби и не плаща данъци,как руски агенти шпионират НАТО и мълчахте 12 г.,
55
3
 
9
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 година
Тъз "Фидосова" - кой номер бушон Е..че им изгубих бройката..то мозък..то напън..то страст натегаческа..- как клати главица..и пърха на парцали -умно гледа и слуша в транс банкянското гуру..дет е като слънцето и кислорода за всеки "гърбав"-слуга..с него е започнал света..и топлата вода по всички схеми и чували по багажници,шкафове и чекмеджета - ей отърване няма от тая напаст и чеда божи..Чакам ви..с меракСтрог -НО..оо-справедлив
54
4
 
12
 
! Отговори
Настрадин Ходжа преди 1 година
Човек може ли да ви вярвя змии ехидни, след като ви видяхме "дупенето"на френското предложение за Македония , пращането на оръжие за Украйнаи потвърждението за изгонването на 70 руски дипломатически лица от София.Вие сте първите кандидати като нац. предатели за бъдещия Народен съд !
53
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 9===И трите изброени са от един дол дренки,разлика никаква! Жените с интелект и стил не позволяват да им бъркат в кюлотите по стълбищните площадки чужди мъже,които имат жени и три деца!!! И не се катерят по етажите на властта с определени части от тялото си! За тази цел те ползват интелекта,знанията и квалификацията си,придобити в качествени учебни заведения,а не в пуцовете на ***!!! Бакиите,които забъркаха са ярко доказателство за липсата на грам мозък в кратуните им!
52
3
 
12
 
! Отговори
До 50 преди 1 година
Нямаше начин Борисов да не подкрепи вдигане на ветото, нали в ЕС се афишира като евроатлантик, а партията му е член на ЕНП. Иначе щеше да предизвика голям скандал като подриващ елемент на дейността на съюза. Вижте ИТН - обявиха К. Петков за предател на нац.интереси, тъй като щял еднолично да вдига ветото. Накрая ИТН, в комплект с Герб и ДПС гласуваха за отмяна на ветото за РМ в ЕС...Е, това как се нарича.?! Обаче първо трябваше да се прави на велик и да унижава Петков...за трупане на "рейтинг"
51
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ не са евроатлантици, определили са се като такива, за да грабят от Еврофондовете легитимно . Иначе гледат към Москва и вземат кюлчета пачки и от Кремъл... Тихом- мълком!