Слави Трифонов към Петков и Василев: Желая ви да се задавите с власт

Двамата звънят на всички депутати на "Има такъв народ", посочи той
368
Слави Трифонов към Петков и Василев: Желая ви да се задавите с власт
Снимка: БГНЕС

"Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от “Има такъв народ”. И като казвам на всички - имам предвид наистина на всички”. Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в своя профил в социалната мрежа Facebook.

"И им обясняват по телефона колко лош съм аз, колко добри и морални хора са те. Разбира се, с цел да ги убедят да гласуват за новото предложение за правителство с министър-председател Асен Василев", посочи Трифонов.

"Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален. Но аз го виждам за пръв път. Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев явно не е незаконно, но чисто в човешки план е просто отвратително.

Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт", написа още Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
6
 
27
 
! Отговори
Славуца побесня! преди 1 година
Че как няма да побеснее?! Вече знае, че и други нормални, почтени и достойни българи от назначените от него депутати, ще подкрепят Асен Василев! Така де, не всички от тях са съгласни да са слуги, че дори и роби на най-противното, най-грозно, най-коварно, най-мръсно и безскрупулно чалгарско нищожество - нечистоплътния *** Тошко и клептомана Балабана с брадавица на мутрата! Не се ли виждаш, че си пътник бе, нещастнико? Не само от политиката, а и от живота?!
256
4
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Слафчо не е виновен,че...кълне. Като е продавал...мартеници в подлеза на ЦУМ,за да...оцелее,се е...простудил и това му е нанесло трайни...ментални повреди
255
3
 
27
 
! Отговори
аз преди 1 година
Славчо, всички видяха как обърна палачинката. Всички видяха че вместо да отстояваш позицията на рарода за Македония ти просто даде на ПП ГРОБ да приемат същото което Просто Киро щеше да приеме. Ти си поредният национален предател!
254
1
 
33
 
! Отговори
Славчо, преди 1 година
тая злоба, жлъч, омраза, негатив, грандомания ти изядоха здравето. Те не са от скоро, от "политическия проект" - и в шоуто си, в апогея си, ти показваше такива отклонения. Избягаха от теб способни хора, позволили си да не ти станат роби. Останаха дребни манипулаторчета, тип "тошковци", които прозирайки твоите слабости те употребиха за собствена изгода. Кога иначе некъпанТошко и съдранЛюбен щяха да станат дупетати? А седни си на четирите букви и вегетирай някак си в тъмната ки стаичка.
253
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да кажеш,че ще изчегърташ някоя партия и после да гласуваш заедно с нея какво е?!ИТН не трябва да влиза повече в парламента!
252
2
 
25
 
! Отговори
1 преди 1 година
Ама за тебе е по - добре да подкрепите това правителство, при нови избори, шанса да гледате извън парламента е огромен, ти си някакъв мало..мен тип...
251
4
 
24
 
! Отговори
Хъх преди 1 година
Противната муцуна на наркомана чалгар Станислав.
250
4
 
31
 
! Отговори
Джамбазки преди 1 година
Злобно, комплексирано, грозно, тъпо, отмъстително и некадърно селянче - това си ти, Слави... Дребна душица. Крий се в тъмното и не се обаждай...
249
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя от тъмната маза в кв. Левски Г отново се обади. И пак със злоба, жлъч и гняв. Какво позитивно може да донесе на България тоя объркан човек, ни певец, ни музикант, ни политик, а най-вече измамник и слуга на мутрите и закулисието.
248
11
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Не гласувах за Слави нито веднъж, даже и не гледам пошлото му предаване! Не гласувах и за ПП, защото изобщо не ги познавах! Как ще подкрепиш някого, без да го познаваш?! Не гласувах за БСП, защото добре ги познавам, те не заслужават да бъдат в управлението, не гласувах за Възраждане, защото обичам България, а те са предатели в полза на Русия! Не гласувах за ДБ, защото са нечистоплътни! Не гласувах за ГЕРБ, а трябваше! Гласът ми отиде за една малка партия и се разпиля! Наесен, да му мислим!
247
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави, гласувах за теб с идеята, че си по- малкото зло, тъй като Кирил Петков не ми беше познат като типаж и пропагандната машина си бе свършила добре работата в това направление. Сега вече съм сигурен какво ще избера, а усещам , че и много други твои гласоподаватели са на моето мнение. По- добре беше, когато си мълчеше, макар че от политическа гледна точка това ти бе първото харакири.
246
11
 
20
 
! Отговори
hahaha преди 1 година
А пък аз ти желая да пукнеш в мъки, наркоманче чалгарско
245
9
 
30
 
! Отговори
Dtrumppp преди 1 година
Тоя е напьлно неадекватен
244
6
 
25
 
! Отговори
Още ли?! преди 1 година
Този *** още ли мърда?!
243
4
 
27
 
! Отговори
реалист преди 1 година
Злобен чалгар или просто певец.
242
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Злобар, знаеш ли какво искаш изобщо бе човек. Ти си главния виновник за цялата каша в държавата, затова се кефиш, не пое отговорност за нищо вече две години, получаваш субсидии и пак имаш наглостта да плюеш. Лош човек си Слави, колко хора си оплюл в миналото, само те си знаят.
241
3
 
3
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
281 виж кой печели изборите в Нова Загора
240
8
 
22
 
! Отговори
Алтав гербер преди 1 година
Ти да се задавиш с собствената ти жлъч.
239
33
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво Слави! Достойно поведение.
238
6
 
20
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
А теб славейчо те влекат повече парите...колкото повече, толкова повече? И за какво са ти? Колко му трябват на човек за един достоен живот???