Започнаха преговорите между ПП и независимите депутати

Искаме да чуем с интерес вашите идеи за програмата, посочи Асен Василев
69
Започнаха преговорите между ПП и независимите депутати
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" започна преговори за съставяне на правителство с народните представители, които напуснаха "Има такъв народ".

В зала "Запад" на Народното събрание пристигнаха отцепилите се от ИТН депутати Иво Атанасов, Георги Георгиев, Деян Петков, Светлин Стоянов и Николай Радулов. Те разговарят с Асен Василев, Кирил Петков, Даниел Лорер, Андрей Гюров и Никола Минчев, съобщава БГНЕС.

Още по темата
Кирил Симеонов не присъства на срещата.

Министърът на спорта в оставка Радостин Василев пък е в чужбина, съобщи Николай Радулов.

"Искаме да чуем с интерес вашите идеи за програмата, за това какви според вас са основните задачи на кабинета. Вие знаете какво до момента сме предложили. Предполагам чухте и предложенията на „БСП за България” и на "Демократична България", така че се надявам да имаме един конструктивен диалог", заяви финансовият министър в оставка и кандидат за премиер Асен Василев.

Той изрази надеждата си за започване на изработването на една доста стройна програма в началото на идващата седмица.

Иво Атанасов помоли Асен Василев да запознае него и колегите с предложенията на ПП и какви са предложенията съответно на БСП и на ДБ, тъй като всеки един от тях е пътувал.

"Нас това, което ни интересува, за да получи правителството подкрепа, е ясно изразена законодателна програма, ясно изразена програма за действия на правителството в определен срок и вече ще кажем какви са нашите виждания, за да допълним това, което е казано евентуално от ДБ, от вас и от БСП", заяви той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари