Готви се нов протест в подкрепа на правителството

Бащата на Кирил Петков зове във Facebook за среща на площада
7 юли 2022 18:00, Нели Христова
137
Готви се нов протест в подкрепа на правителството
Снимка: БГНЕС

"Приятели утре среща в 17:00 на площад Народно Събрание. Обичам ви!" Това написа в профила си във Facebook бащата на премиера в оставка Кирил Петков - Петър Петков.

В социалните мрежи от вчера се организира събитие "Европейска България без мафия #: Правителство или бързи избори - важно е промяната да продължи!".

Призовават се хората да се съберат отново "в подкрепа на сформиране на про-европейско и антикорупционно правителство на коалиция, водена от „Продължаваме промяната“.

"България се намира пред поредица от избори. Затова е важно за момента да не допуснем служебно правителство без ясна ценностна ориентация в полза на националните каузи. То би отложило за неизвестно далечно бъдеще парламентарните избори и би дало изпълнителна власт на про-путинистки президент. Изборът за европейска България без мафия за момента се отстоява категорично от кабинет "Василев" като програма", са написали организаторите на събитието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
2
 
5
 
! Отговори
Кариеристи преди 1 година
Представям си българските телевизии как тръпнат. Колчем Кирил реши да се разходи по улицата, те прекъсват програмата за "извънредни"новини. Трескави репортерки, застанали пред Шишман, зад Шишман, с треперещи гласове предават "на живо". ***, те си мислят че правят репортаж от Багдад, а са само между сладкарницата и колата..
108
2
 
7
 
! Отговори
Америка за България преди 1 година
Пак ли семейна манифестация? Пак ли ще затварят центъра за егото на тези? Кой осигурява тези дълги разходки и този шляене? Стават все по-нелепи.
107
1
 
6
 
! Отговори
Примляскване преди 1 година
Таткото си мисли че това е родителска среща. Гответе се за нови невежи изказвани, за много граматически недомислици, за хъкане и мляскане. Гответе се за потни, с пяна на уста индивиди, гушнали кученце, и тротинетка, да ви обяснят че те са мъдри, умни, безкомромисни, обичани от Америка, и космоса.
106
1
 
3
 
! Отговори
ДА ДОЙДЕ БОРИСОВ преди 1 година
ПРАВИШ 16% ИНФЛАЦИЯ И ОЛИГАРХИЯТА ПЛАЩА ДА ПРАВИШ ПРОТЕСТИ ЗАЩОТО КРЕМЪЛ НАРЕЖДА- БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ СЪСИПАНА ИКОНОМИЧЕСКИ А ДЪРЖАВНОСТТА СЧУПЕНА- ДА ДОЙДЕ БОРИСОВ.
105
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Протест в подкрепа - оксиморон, само умнокрасив *** може да го измисли или бащата на про100Киро
104
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ба си тоя да не е от детската градина та вика тати! Хич не ни трябва тоя ковфашага, утре с хората си ша ревне пак за задължителни сертификати и вакси, спомнете си че беше обещал да ни надупчи най малко на 60%, едно служебно правителство поне няма да посмее да прави такива изцепки!
103
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Протест в подкрепа на правителството се нарича МАНИФЕСТАЦИЯ.По старите знаят за какво става въпрос.Да живее промяната!
102
0
 
7
 
! Отговори
Куролацията преди 1 година
Със снежни топки посрещат, с камъни изпращат !
101
0
 
5
 
! Отговори
Срещу щурмоваците преди 1 година
на Петковата коалиция(добре разбъркани с офисен планктон и дечица,радващи се на разходка с политически мотивираните си родители)единственият ни шанс е да се изправят щурмоваците на Костя,поради простата причина,че другите парламентарно представени партии нямат щурмоваци.Дотам я докарахме,че луwпени по площадите свалят и качват правителства.Е,видяхме луwпените на мутрите-хвърляха,цапаха, крещяха,блокираха кръстовища,влезнаха в НС и бяха изритани като отвратителни злобни некадърници.
100
0
 
14
 
! Отговори
Работник преди 1 година
И кой ще ходи на тоя простест и за какво ще протестира ?! Да,ние също ще отидем,но НЯМА за какво да подкрепяме Петков и сие - за повсеместното поскъпване ли,за несигу рността в държавата ли,за ширещата се престъпност ли,за хаоса в много области от на родното стопанство ли,за неадекватните мерки по много въпроси ли...?!Срамота е баща му да апелира да ходим и да подкрепяме сина му и компанията му! Не на това правител ство! Изходът е само един - ОСТАВКАТА ДА БЪДЕ ЗАВИНАГИ !!!
99
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 100 - Къде видя и намек за съдебна реформа? Само декларации. Това, че ще сменят Гешев с техен човек, не е съдебна реформа. Едно нещо няма, което да са направили с мисъл. Сами създават корупция. С хартиените бюлетини било купуване на гласове, а купуването на депутати от други партии какво е? Аз не искам депутати от партия, за които съм гласувал, да подкрепят друга партийна група. Рано им е да управляват, нямат капацитет за тая работа. Детска градина се, нека се понаучат, пък тогава.
98
0
 
13
 
! Отговори
Сия преди 1 година
А дали ще е голям ,,протеста", че 1/2 от електората на ПП са наркомани,а Киро каза,че започва война с наркоманите по пътя .То и гейовете са на ПП,може да се съберат повечко.Тате Петко ще се погрижи,бива го в тия работи
97
0
 
8
 
! Отговори
Кико преди 1 година
По стъпките на Т. Живков! " Всенародни тържества за мъдрата политика на Партията-Майка"
96
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Милите ПП си мислят че на следващите избори ще имат поне 160 депутата:)))))))))))Уви ако влязат в парламента ще е късмет!!!!!!!!!!
95
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На следващите избори ПП 122 депутата. Пеевски пребледнява, а Доган получава инфаркт.
94
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да виждаш как цялата държава е потънала в корупция и да не гласуваш за партията която предлага съдебна реформа, означава че или си ужасно *** или си олигарх. Олигарсите имат само един глас, така че само те, не могат да върнат статуквото на власт.
93
1
 
29
 
! Отговори
Azz преди 1 година
Протест в подкрепа.....нема такова животно....чиста манифестация си е...интересно е кой сега плаща......
92
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дъртия кокорчан къде
91
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джордж,защо протестират тези хора?-В защита на Провалени Продажници!- А кой ги застрашава? -Никой! На никой не му пука за случайните канадски минувачи! -Ами тогава защо така врещят? -Либер***сти,сър....
90
1
 
26
 
! Отговори
ПП= ПРОМЯНАТА ПОЧИНА преди 1 година
НА ПОГРЕБЕНИЕ НЕ СЕ ПРОТЕСТИРА....... МОЛЯ, МОЛЯ...