Анализатори: Политиците се карат, президентът печели

Той е шампион по служебни правителства
8 юли 2022 15:41, Росен Стойчев
12
Анализатори: Политиците се карат, президентът печели
Снимка: НОВА

"Политиците се карат, президентът печели.

Още по темата
Направихме го шампион на служебните правителства". Така коментира проф. Анна Кръстева политическите сътресения у нас след вота на недоверие на правителството и преди да стане ясно какво се случва с мандата на ПП за втори кабинет в рамкте на това НС пред Нова Нюз.

За политолога Цветанка Андреева в момента се нуждаем от лидери: "В момента се нуждаем от лидери. От лидери, които да изградят полето, на което да седнат и да готвят коалиции".

Според Андреева ПП са направили голяма политическа грешка, "като поднесоха главата на лидера си на БСП. БСП искаше главата на Кирил Петков заради изгоннеите руски дипломати и служители. Това е стратегически неправилно. Не случайно сега Асен Василев е в много по-слаба позиция. Те минираха всички възможности да се намери подкрепа за този кабинет. Знаете ли, беше възможна, имаше шанс".
 

Анна Кръствеа прогнозира, че няма шанс президентът да даде мандат на ДБ. "Шансове имат БСП и ИТН, нито една от тях нямат шанс да направи правителство. Следващата стъпка е служебно правителство и предсрочни избори" посочи проф. Кръстева.

Според нея наблюдаваме "силиконови" партии - атрактивна външност, фалшива същност. А посланията, които отправят гражданите са: "Като ви гледаме всички, няма да ви дадем доверие".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-добре Радев отколкото някоя марионетка като Зеленски в бг вариант...
7
1
 
2
 
! Отговори
Ъц преди 1 година
Ся, пРезидентинЪ на Резерватъ събира *** и избира няколко индианци с пера, черпи ги с Огнена вода, пушат Лулата на "мира" със 100% екстракт от марихуана, дава им Томахавката и ги прави Вождове, но ги предупреждава, че ако се издънят ще извика Шерифа!!!!! Всички са съгласни с условията, а *** танцуват танца на кривия макаронн наречеен "Ку-Ку Чалга"! -))))
6
0
 
6
 
! Отговори
До 8 На вън преди 1 година
Човешко същество с мъжки вид в женско облекло и с женствени движения що е то ?
5
9
 
5
 
! Отговори
На вън преди 1 година
Натовски генерал в България - Кремълска булонка - що е то.
4
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гумен Гадев - работата му е да съсипе тотално държавата - а умните и красивите го избраха още 5 години да се блещи по телевизиите
3
4
 
10
 
! Отговори
А НАРОДА ГУБИ.... преди 1 година
НАЙ-МНОГО ГУБИ - НАЙ-ГЛУПАВИЯ............ И ТОВА Е БЪЛГАРСКИЯ НАРОД....... ХАК МУ Е, КАТО ВЯРВА НА РЕЖИСИРАНИ КЮЛЧЕТА И ПАЧКИ......
2
7
 
6
 
! Отговори
... преди 1 година
... Рундьо отдавна загуби, с тази негова лицемерност и въртеливото...
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
платените глави говорят, мафията печели ...