Проф. Михайлов: БСП доказа скромността си в управлението

"Никой не търси в момента "червените линии", заяви депутатът
18 юли 2022 21:45, Анисия Иванова
38

Третият мандат отиде при БСП, но ще успее ли левицата да състави правителство?

"Трябва да бъдем отговорни от позицията като хора, които са призовани да обединяват нацията, не да я разделят. Изненади няма. Това е право на президента. Ще положим всички усилия, за да постигнем успех в съставянето на правителство, а дали това ще се случи - ще видим в следващите седмици", каза депутатът от БСП проф. Георги Михайлов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите БСП е доказала скромността си в управлението сега.

Още по темата

"Тя държеше най-вече на социалния стълб, успя да го отвоюва с бюджета и неговата актуализация. Успя да възложи и да изпълнят задачите ѝ нейните министри, които отговаряха за интересите на нацията. Никой не търси в момента "червените линии", никой не търси в момента компромиси, всеки търси баланса между възможното и невъзможното, за да се получи нужното - правителство. Ние имаме национален проблем в момента. Той е тежка енергийна криза, тежка геополитическа криза, поредица от други кризи, един проблем, който е затлачен във времето - политическа нестабилност", допълни проф. Михайлов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че за партията му имената за политическите постове не са важни.

"Нашите министри са получили оценка от Националния съвет. И ние ще предложим те да продължат своята работа. Не бива да работим с усещания в политиката, а бива да работим с впечатленията, които се създават от конкретните действия. Но има хора, които имат интерес да се забърка тази каша и да няма правителство", поясни народният представител.

Попитан дали трябва да се преговаря с "Газпром" за доставките на газ, той отговори: "Трябва да се преговаря с всички източници на енергийни ресурси. Цялата история с отношенията ни с Русия започва да се превръща в абсурд."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
Тези от БСП така и не разбраха че социализма умря в световен мащаб още през 1989 година.България е в ЕС и НАТО и няма нужда от социалистическа партия.Ако се бяха кръстили СОЦИАЛНА , а не СОЦИАЛИСТИЧЕСКА партия , отношението към нея щеше да е съвсем друго. Ама не , ние ще продължим делото на Благоев и Бузлуджа.
32
0
 
2
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
БСП била доказала скромността си ....Какви ги дрънка тоя ? Като си умен и си професор, чий го търсиш в тази пропаднала партия ?
31
1
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
лицемерно и нагло да извиете ръцете на ПП г-н Петков да не бъде МП,опитите да раболепничите пред раша,да ни рекетират през газа...в Турция има...колкото щеш,използвате ПП...избори и ще сте с итн!,ПП,говорете с хората,бъдете ясни и точни,намерете правилните хора,г-та Петков и Василев...бъдете Вас моля...навеждането не работи за България,бсп са коварен и зависим,г-жа митронищонехванала да започне с минусите!
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скромност? Постоянно поставяха условия и правеха далавери или спънки. Много скромно, няма що. Може би господинът под скромност разбира задкулисие и подмолност, без да се издават много-много. Това - да. Цялата игра лъсна. Назначиха харваддците, за да се провалят и да може да блесне след тях Нинова. Всичко било за връщане на комунистите. Предполагахме го, но не очаквахме подобна наглост от страна на Радев. Ос-ран до ушите!
29
1
 
3
 
! Отговори
тж преди 1 година
свиване свиване свиване другари
28
2
 
7
 
! Отговори
факт преди 1 година
това не е скромност бе другарю , това е страх че ше бъдете изритани от власта . за това и сте готови да се коалирате с всеки .
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е необходимо тия от БСП да бият барабана,че видите ли,колко сме скромнички и не търсим червени линии! Всички знаем,че линии не търсите,защото единствено важно за вас е далаверата,кокала и келепира! И престанете да демагогствате,че сте направили нещо добро за народа ни,защото доброто е само във фантазиите ви! Със съвместното управление с Кокорите набутахте БЪЛГАРИЯ в поредица от кризи,икономическа,дипломатическа, геополитическа!Позор е оръжието,което изпращате в ***! Вън от властта!!!
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ало Гечев теб като те гледах по бТВ как сладко плюеше по другите партии и се радваше че си зел власта да ти не мине котка път с короната
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коя е Нинова какво връща девет милярда ли
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А връзките и манифестация да ви сложим ли а професоре
23
0
 
3
 
! Отговори
Червена бабичка преди 1 година
Никой не търси червени линии. Ами браво, нали Корнелия въведе този ТЕРМИН, остава и да си го лайквате!
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ура!!! Най- накрая някой да каже за Нинова и Гечев , че са скромни. Смях смях смях!
21
2
 
3
 
! Отговори
TOZI преди 1 година
Този професор ни прави на луди. БСП и скромност. Остава да размахаме червени връзки в знак на съгласие и единство.
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Живеем в свят на демокрация а не в оня строи демокрация е когато мислиш демократично живееш и се развиваш а не като това мерки и порядки свободна България стига комунизъм
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мерки маски каски газ противогаз да не сме на воина а
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И е време някои да осъди Кунчев и държава за тия деяния
17
0
 
2
 
! Отговори
Санитар преди 1 година
Докторе,айде да спрете с лъжите за короната!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сезираите сем прокуратура да си свършат работата преди да е станало късно бизнеса тъкмо стъпи на краката си кои ще плаща
15
0
 
1
 
! Отговори
Розата преди 1 година
Професоре,ти си прекрасен човек и отличен спежиалист,НО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ СЪЩОТО ЗА Г-ЖА СМЪРТ!МОЖЕШ ЛИ ДА ОТГОВОРИШ на *** български-С колко набъбна сметката на Нинова?И един съвет-да спре с тия вежди,че е заприличала на Румбурак!
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не плашете хората и децата с короната достатъчно паника всяват