Кубрат Пулев: Не мога да повярвам, че хората гласуваха доверие на Слави Трифонов

Много пъти са му предлагали да стане министър
24 юли 2022 12:15, Росен Стойчев
200
Кубрат Пулев: Не мога да повярвам, че хората гласуваха доверие на Слави Трифонов
Снимка: БГНЕС

Нямам изкушение за политиката. Дойдоха много хора, но не ме изкушиха. Много пъти са ми предлагали да стана министър. Не мога да загърбя интереса на спортистите и да гледам нечий друг интерес". Това каза пред БТВ Кубрат Пулев.

"Предвиждах, че това ще се случи и за "Има такъв народ", за Трифонов.

Още по темата
Просто не мога да повярвам, че хората му гласуваха толкова голямо доверие. Не искам да говоря срещу някого, но тотално излъга хората. Той дори не се показа, той се скри", смята Кобрата

"Преди време беше такава ситуацията, от много места ме агитираха. Нямам болни амбиции. За мен е важно, ако има смисъл, да видя, че реално ще има максимален ефект, който да помогне на българския народ", каза Пулев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
АБЕ ИДЕЕЕОТ НИЕДЕЕН ПРОКЛЕТ! КАКВО СИ ИЗТРИЛ 50 КОМЕНТАРА ЗА ТАЯ ТЪ-ПА СТАТИЯ !!! МАМИИЦАТА ТИ ПРОКЛЕТА ,ЧЕ ТЕ Е ИЗСРААЛА! МАМИИИЦАТА ТИ ПРОКЛЕТА НА ТЕБЕ И МАММИЦАТА МУ И НА ТОЯ ИДЕЕОТ ПУЛЕВ
91
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е офицер завършил школата в Симеоново и само вие си мислите че няма лидерски умения. Онези от школата освен, че са свински черва до гроб, са научени на дисциплина, учат психология, право и са едни от най-успешните бизнесмени заедно с военните в тази държава.
90
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На какво отгоре един треторазряден вече остарял боксьор говори ИЗОБЩО за политика?! Коя прослойка от обществото смятат социалните инженери, че ще привлече този?! Нещо средно на спаринг партньор и боксова круша за силните в бокса, ако не беше мацето, което нацелува, че да се разчуе в САЩ за него, никой нямаше да го знае зад граница
89
3
 
17
 
! Отговори
Away преди 1 година
Защото всички са разбирачи от всичко в БГ, от жени до политика, затова сме на този хал. Не ни е виновен Дългия, Боко, Моко и сие. Ние сме си виновни, защото вярваме на всичко което ни обещаят. Наивен народ с много ниска култура. Ей това сме ние. Умните и кадърните ги наритваме, ама мило и драго даваме за прос.таците изброени по горе, защото сме като тях, от едно тесто сме за жалост. Затова другите страни ще са години пред нас, а ние винаги ще сме в периферията, аутсайдери.
88
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАТО ТРЪГНЕ ПО СТУДИЯТА ЩЕ СТАНЕ ПРИЕМЛИВ ЗА НОВ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ!СЕГА ГЕНЕРАЛ ЯНЕВ СЕ ПРОМОТИРА !СЛЕД 6 МЕСЕЦА ЩЕ СЕ СГРОМОЛЯСА!ПОСЛЕ ПУЛЕВ ЩЕ ИЗГРЕЕ!И ТАКА ....ДО ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ТИП ПУТИНСКА РУСИЯ! ВСИЧКО ИМА ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ!ЩЕ СТАНЕ!ЦЯЛ ЕКИП СТРАТЕЗИ ИМА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!ВИЕ ЧАКАЙТЕ ДА ВИ ОПРАВЯТ!ПО 1 ЛЕВЧЕ ОТ ЛИТЪР БЕНЗИН НА СПОНСОРИТЕ В КАСАТА!
87
7
 
8
 
! Отговори
Шеки преди 1 година
Пеевски скоро ще гризне дървото, а Слави е болен от сифилис и маймунска шарка защото е клецал павиани на Канарските острови.
86
3
 
15
 
! Отговори
Ханко Брат преди 1 година
Пулев е новото политическо менте което трябва да замени Слави. Пулев е залъгалка за наивници. ДПС пускат партии еднодневки и ментета за заблуда на народа. Никаква демокрация и пазарна икономика няма в България, само имитации.
85
8
 
14
 
! Отговори
Дедо ви Ванго преди 1 година
Може да е такъв или онакъв но именно Слави изпрати тая жалка пасмина наречено правителство на бунището .
84
5
 
9
 
! Отговори
Капитан Петко преди 1 година
ИТН е параван зад който стои Пеевски то си беше ясно от самото начало. Поп-фолк феновете няма как да се усетят то е ясно...
83
2
 
5
 
! Отговори
Хм преди 1 година
Бойко: "Колегите от Възраждане ни предоставиха записа за ДБ." Някви въпроси и неясноти?
82
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интелекта на народа е много малко,за това тук си развяват коня разни славчовци,бойковци и тем подобни индивиди.И като гледам положението става все по-лошо!
81
2
 
14
 
! Отговори
хаха преди 1 година
оф брат и аз незнам. Народа като агнета, карат ги към курбан, няма кой да разбере. То всеки си заслужава управляващите
80
17
 
11
 
! Отговори
Благоев преди 1 година
До Бай Дрън Донякъде си прав, но ГЕРБ са единствената българска партия!!! Другите са руски, американски и т.н. Прав си ,че може би много умни хора не са представени в Парламента, но това е нашият народ.
79
2
 
15
 
! Отговори
Благоев преди 1 година
До офффКобрата да си глед бокса! Много е добър на ринга, понякога губи, но това не е проблем. Проблем е когато се захваща с работи от които нищо не разбира!!!
78
8
 
20
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Е, то и аз не мога да повярвам, че хората гласуваха за ПП и още гласуват за ГЕРБ, БСП, но е факт. Явно никога няма да се изкорени глупoстта.Тия от ДБ ги разбирам. Те са неспасяем случай. Разбирам и тия от ДПС. Сепаратистка партия, нормално. Дори донякъде разбирам и избирателите на столетницата, която няма нов електорат и поддържа стария, докато се стопи. Но не разбирам избирателите на ГЕРБ. Не говоря за политиците им, а за избирателите.
77
3
 
37
 
! Отговори
зАз преди 1 година
А, аз не мога да Повярвам, че стигнахме до там общественото мнение в Бг да се формира от мнението на такива високи "Ерудити" с интелект като на този!
76
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук за Славчо е 100% прав Кобрата.
75
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой пък иска мнението точно на българеещ се Ром от ромското Общество у нас наречено Дасикане Рома? Докога ще крием това Общество в България , само и само да не ги наричаме роми
74
5
 
23
 
! Отговори
БГ преди 1 година
Много малко мозъчни клетки са ти останали в главата кобра,гушкай си там чалгарката и не се прави че разбираш от политика
73
12
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Недейте упреква човека в глупост, вие сте вероятно по-глупави от него.