Тома Биков: В коалицията не се уважават помежду си по принцип

По думите му записът от срещата на ДБ е трябвало да бъде видян от хората
24 юли 2022 19:34, Нели Христова
45
Тома Биков: В коалицията не се уважават помежду си по принцип
Снимка: БГНЕС

С третия мандат правят същото като с първия. Това са театри. Мандатът трябва да се върне, тъй като не е даден с цел да се реши проблема с КЕВР. ПП не носят отговорност за записа, но те са виновни, защото са най-голямата политическа сила. И преди записа се знаеше, че правителство няма да направят, защото ПП не желаят. Това коментира за "На фокус с Лора Крумова" зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Тома Биков.

По думите му записът от срещата на ДБ е трябвало да бъде видян от хората. "Свалянето на видеото не направи впечатление на партийно обвързаните журналисти. Записът не е бил цензуриран от нас. Възмути ме безидейността на техния анализ", обясни той. И допълни, че когато ИТН се обидят на някого, "ритат канчето".

"Слави Трифонов от 30 години е в обществения живот, не се е явил вчера. В коалицията не се уважават помежду си по принцип. Христо Иванов казва, че е технически мандат, защото го е срам, че е на БСП", подчерта Биков.

Той коментира и слуховете за скрита коалиция в опозицията. "Ние и "Възраждане" сме опозиция, така че е нормално да гласуваме срещу властта. България има нужда от проевропейско управление. От година и половина почти нямаме никакво. ГЕРБ ще бъде първа политическа сила, защото без нас няма как да се излезе от кризата", смята Биков. И попита как една фирма купува газ на ниска цена от "Булгаргаз" и продава пак на тях същия газ на по-висока цена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Намерил се кой да казва човека който заплашва със затвор и после се присъединява Фурнаджииска лопата ако те изгонят как ще говориш
37
1
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
хаха,че ти ще свършиш по-зле от яне...ония поне крави му дари бочко,нали щеше да го вкарваш?и те купи с първата оферта...и си ни морален цензУр...платено облъчваш ежедневно хората,подценявате ги...това е ново поколение Българи обиколили Света...старите измряха и разказаха на младите как сте ги ограбили и отнемали животите им дпс-гроб...работещи за кгб-дс!!!Избори!!!
36
0
 
3
 
! Отговори
След аутопсията преди 1 година
Ще ви обявят данните от приватизациите на дупетатите от 1990г.
35
0
 
3
 
! Отговори
Колко милярда преди 1 година
Обра или предпочиташ съдът да ви изнесе листата на борците за права и свободи.
34
1
 
3
 
! Отговори
33 години преди 1 година
Османска демокрация СТИГА,че ми писна от ***.
33
3
 
6
 
! Отговори
Герб и дпс преди 1 година
Са вече в канАЛА.
32
1
 
3
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
Е , КВО СТАНА СЕГА .....НАЧЕГЪРТАХТЕ ЛИ СЕ ,БЕ....ХА,ХА,ХА,,,....ИЛИ ШЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ.....??!
31
3
 
2
 
! Отговори
ПП = БСП = ДБ преди 1 година
ЗАЕДНО...ЗАЕДНО..ЗАЕДНО............ КИРО СИ ПРИЗНА ВСИЧКО........
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аре стига сте се уважавали , че стана педеразтия :)))
29
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ХАРВАРД ИЗМИСЛЕ Е ТЕ ТОВА- "НЕМИСЛИМО Е ДА СЕ МИСЛИ"Е ТЕ ТОВА ПРОСТО КИРЕ СЧУПИ ДЪРЖАВАТА И ГО ПРАВЯТ ВСИЧКИ ПО ЕВТИНКИ СЦЕНАРИИ НА ЧАЛГАРИТЕ...
28
7
 
3
 
! Отговори
ЩЕ ЧАГЪРТАМЕ ОКОКОРИ преди 1 година
МАРИОНЕТКИТЕ НА КРЕМЪЛ РАДЕВ РАЗИГРАВАТ ДРАМИ,ЦИРКОВЕ, ТРАГЕДИИ КАКВА Е ЦЕЛТА- ПОЛИТИЧЕСКА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА СТРАНАТА И ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА- ТОЛКОВА СА ЖАЛКИ И ПРОТИВНИ ХОРАТА ГИ РАЗБРАХА И СТАНАХА ЗА СМЯХ КАКВО МОГА ЩЕ ОКРАДАТ И ПОСЛЕ КОЙ ОТ КЪДЕ Е
27
2
 
4
 
! Отговори
вет.д-р Г.Заров преди 1 година
Професионалният лu3aч на седалищни мускули ,доказал че щом е за власт може да овлажни с вкусовия си орган до 4 (четири) задни бузи едновременно , бичето Томчо , се пъне да ръси мозък ?! Леле-мале , какви чудесии се случват в наше време ...
26
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ на България!
25
0
 
5
 
! Отговори
Славка преди 1 година
Биков партиен идиотизъм в действие и на живо!
24
4
 
4
 
! Отговори
Рико преди 1 година
Най неприятния политик Биков е за въжето
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво като пак станете първа политическа сила - може би ще се опитате за разнообразие да направите правителство ли? Щото напоследък все мандати връщате. Това ли ви е великата управленска функция?
22
3
 
3
 
! Отговори
Весо преди 1 година
Ялов президент,ялов парламент,ялова държава,но страда народа!Не е за вярване,но на кого помагат служат или решават проблеми, тези мижави наглеци в София,в кабинети,кресла и лимузини?
21
3
 
1
 
! Отговори
Реджо преди 1 година
Да,Биков змията отпред,а бика отзад.Ти кого би уважавал?В Парламента и министерствата се уважава...не парата в свирката,а парата в джоба и сметката!Чудя се Радев,зеления чорап,защо не разпусне партиите в България?
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Биков, преди 8 години обеща да вкараш Бойко Борисов в затвора. Още чакаме...
19
1
 
3
 
! Отговори
Генчо Лорда преди 1 година
Стига бе, Биче........то остана и помеждуси да се уважават!