Тошко Йорданов: Лъсна лицемерието на Демократична България към нас

Рашков не е монахиня в девически манастир, а оглавява МВР, заяви той
25 юли 2022 18:11, Нели Христова
125
Тошко Йорданов: Лъсна лицемерието на Демократична България към нас
Снимка: БГНЕС

Ние искахме наистина да има правителство, но лицемерието и неморалността са неприемливи. Няма да бъдем част от коалиция, в която страстта към властта и достъп до позиции е на всяка цена, заяви зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов по бТВ.

„Лъсна лицемерието на Демократична България към нас и към останалите партии. Ако погледнете физиономията на Иво Мирчев накрая на записа ще видите колко изненадан е той самият. Те опитват да замажат щетите, защото това е голяма издънка, те не биха ги казали на живо, като например това, че ние сме 100% мафия, а те са 100% - бели“, добави още той.

Относно съставянето на правителство в рамките на това НС, Йорданов заяви, че мандатът би трябвало да е върнат днес.

За публикацията на Слави Трифонов от днес, в която той призовава Бойко Рашков да го арестува поне за 24 часа, защото е мафиот, Йорданов коментира, че Рашков като борец с мафията и корупцията има официално признание на Слави Трифонов, че е мафиот. „Това не са за пренебрегване доказателства, така че да се задействат. Рашков да се задейства бързо“, добави Тошко Йорданов.

Рашков не е монахиня в девически манастир, а оглавява МВР. Имаше един арест на Борисов, който завърши позорно, но Рашков има всички механизми да се занимава с всякаква престъпност, а законът за КПКОНПИ е нещо съвсем различно, коментира Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
1
 
! Отговори
Шимпанзета преди 1 година
Слави Учиндолски, Ива Митева и Тошко Африкански са еманация на българската духовност - морал, култура, ерудиция и жертвоготовност за отечеството.
105
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повече нищо няма да лъсне защото няма да ви има. Тъй коварно подведохте народа да гласува за вас
104
0
 
1
 
! Отговори
Биза преди 1 година
То лицемерието на ДБ е ясно отдавна, не виждам какво се чудят.
103
1
 
1
 
! Отговори
Любо преди 1 година
Споко, ДБ се оказаха лицемерни и пред електората си най-вече!
102
2
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Тошко,толкова си далеч от истината, че няма накъде.В следващо НС няма никога да влезете вече,за облекчение на излъгания от ВАС народ.
101
1
 
3
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Не се пъчи пред портретите на великите българи бат Тошко.Нямате работа в институции,където са снимките на нашите герои,с които се гордее България.Интриги,долни клюки,лъжи,това е в характера на всички в тази вече мижава партия.Слави гласува доверие на няколко несретници,те се взеха на сериозно,попският се пъчи,изпъва врата като види камера и до там."Големият" Каримански,сложи началото на големия упадък и крах на итн,разбира се и с участието на кака Ива,която така и не си регулира нервната система
100
0
 
3
 
! Отговори
друК иСбирател преди 1 година
ЦИРКОВЕ, ЦИРКОВЕ И КАЗЪЛ РЕКЪЛ-ИСТИНСКАТА ЦЕЛ Е ПОЛИТИЧЕСКА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ ФАЛИТ- ТОШЕ СЕГА ЛИ ТИ ЛЪСНА"АЛО МАДЖО", ЧЕРНАТА ДЖИПКА НА РАЗСЛЕДВАНИЯ С КУЛТУРНИТЕ ПРОЕКТИ ПРЕД НС- ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ КОЙ ПЛАЩА " НАРОДНИТЕ БУНТОВЕ"- БГ ОЛИГАРХИЯ РОЖБА НА ДС ОТДЕЛ НА КГБ- СЪЗДАДЕНА ОТ ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ СКРИТА ЗАД ЕДИН *** ВИДЕНОВ- ФАЛИРАХА 19 БАНКИ КАТО РАЗДАДОХА МИЛИОНИ НА СВОИ ВЕРНИ ХОРА И ТАКА РОДИХА БГ ОЛИГАРХИЯ КОЯТО ПО ЗАПОВЕД НА КРЕМЪЛ КАЧВА ИЛИ СВАЛЯ УДОБНИ ПРАВИТЕЛСТВА.
99
2
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
разбира се,че става въпрос за власт и пари...нима меркел не направи Германия зависима от Путин?...кога руски президент е работил за немска компания?невиждано падение!Анкер и меркел са основните виновници за положението в което се озава ЕС,Путин се стреми кър разрушаването му...и опита да го превмезе през зависими като юнкер,меркел,вебер...и още много...това е война...и ЕС бе предаден от вътре!вебер е активният и много опасен за ЕС...работи с путин и мафията в източноевропейските...по-решително
98
5
 
4
 
! Отговори
справка преди 1 година
Наполеон, Ел Чапо, Тошко. И много други.
97
3
 
3
 
! Отговори
От Преждеговорищия преди 1 година
Говорим разбира се за ниските КОМПЛЕКСИРАНИ хора. Не е задължително да си нисък и комплексиран. Т.е. не означава, че когато някой е нисък е опасен. Но ако е нисък и комплексиран, бягайте на отсрещния тротоар.
96
2
 
3
 
! Отговори
хора... пазете се... преди 1 година
Според криминалната статистика, ниските хора са най-комплексирани и злобни. Точно това е и причината ниски хора да са лидери в най-тежките криминални случаи, а именно, убийства, насилие, обсебване, изнасилване, подтисничество и какво ли още не. Ниските хора са най-опасни. Най-опасния човек на света е Ел Чапо - преведено "Малкия", защото е висок колкото Тошко. Това са факти. Може да ги проверите и ще се убедите в горенаписаното.
95
1
 
2
 
! Отговори
смешка преди 1 година
ЗАВИСИМ ПОЛИТИК! ИЗЧЕЗНИ ПИОНКА ТАКАВА! ЛЪЖЕЦ! И ДА, СЛАВИ Е ПРАВ. ВИЕ НЕ СТЕ МАФИОТИ. ВИЕ СТЕ ШУТOBE. МАФИОТ Е КОМПЛИМЕНТ ЗА ВАС. ВИЕ СТЕ ШУТОBEТЕ НА МАФИЯТА. КОЙ ТИЧА НА ПОВИКВАНЕ, ЗА ДА ПЕЕ НА УШЕ НА ВАСИЛ ИЛИЕВ? КОЙ? СЛАВИ ТРИФОНОВ, МУТРО-ЗАБАВАЧКАТА, ЕТО КОЙ. НЕ СТЕ МУТРИ, ДА. И БОКО НЕ Е МУТРА, ОБИКНОВЕН ШАФИОР Е. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ СЕ СМЕЕ
94
1
 
3
 
! Отговори
Поведенческа Промяна преди 1 година
Тошко явно едва вчера е осъзнал какво се случва, защото от вчера смени тона и омекна, сякаш са го изпрали с омекотител. Много странно, как не омекна, когато излезе срещу протестиращите, които го плюха и замеряха с всичко което имаха под ръка, а сега омекна много рЕзко. Разликата е, че тогава (на протеста) са го потупали по рамото, а сега са му начукали канчето. Днес при Ц. Ризова беше клепнал ушите и говореше мило и възпитано, нямаше помен от наглата му усмивка. Кукловода му е набил чемберите.
93
1
 
2
 
! Отговори
:D преди 1 година
До Аз промяната - а Саркози? Той по-малко ли знае от лидера на най-простaшката, най-бедната и най-корумпираната държава в ЕС? ЕС ще иска да направи пример от Бойко Борисов. Не виждаш ли, че се опитват да измият ГЕРБ-аджиите всячески, за да влязат в коалиция с ПП. Невъзможно е, заради съмнителното минало на Боко Тиквата. Скоро самия ЕС ще излезе с твърдо становище, нещо което ви повтаряме от 2 години, че ако ГЕРБ иска да оцелее, трябва да поеме нов курс, без бащицата си.
92
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледай ти, този позьор как е застанал пред портрета на Вазов и Ботев! Не осквернявай с лъжливата си физиономия тези емблематични за България личности!
91
5
 
0
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
До :D само да ви светна - Бойконяма да влезе никога в затвор. Той знае всички тайни на България и много тайни на САЩ и ЕС. Такива хора имат индулгенция и никога не влизат в затвор.
90
1
 
2
 
! Отговори
:D само да ви светна преди 1 година
5% са откровени ГЕРБ-аджии. След това има 12-13% набъркани в далаверите ГЕРБ-аджии. От там нататък имаме 82-83% хора, които МРАЗЯТ боко тиквата. Разбрахте ли ме добре? 80% МРАЗИ боко тиквата. И няма нищо против да е в затвора. Даже ще се радва. Дори от ДПС ще се радват, ако боко влезе в затвора. Да. Дори и от неговата партия ще се радват. Цялото СДС ще празнува, когато настъпи този ден. А той е скоро. Боко е изкупителната жертва на прехода. Който не го е осъзнал, ще го наблюдава с изненада.
89
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
и тоше ви къпе...ама лицемерие...ама записи...и социолози и политолози,*** ви манипулират през тв-тата на пеевски и домузите,истината е,че става въпрос за пари...брокера на мафията не получи едни милиарди...и ревна...Македония и няма пари...не ни дават пари,всички го видяхте и чухте,за вашите пари става въпрос...за вашите животи...искаха да продължат да крадат,ПП отказа рекета...и ги свалиха...и какво стана с македония?Избори и за ПП,ДБ...и БСП ако обичате България и децата си!!!
88
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
фашагите от израОждане...влязоха в парламента с лъжата...ваксините са нещо лошо...а всички те бяха ваксинирани!купувача им путин разработи ваксини и ваксинира руснаците...самият путин се ваксинира!вас ви излъгаха и много хора умряха заради лъжите на ***,мислете Братя!по делата е казано в Библията...върнете се към Божийте ценности,и ще ...прогледнете и заживеем Свободни и Щастливи!!!не им позволявайте повече да ви манипулират и купуват...с ограбеното от вас!!!
87
1
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Братя такава наглост и безочие не помня...викаше ни Суверена...и пети път ни хвърля под влака за дребни пари славчУ,зависим от авери мафиоти,по голямо лицемерие от това да...ривеш...каквото каже Суверена...ама Суверена...ама Суверена...и накрая вика майната му на сУверена...немат пари...имаме...ама не им дадоха...Избори и ПП ако обичате България и децата си,балета ...минусите моля...те от руското пАсолство ни манипулират...толкова могат!!!