Бойко Борисов: За шест месеца сринаха всичко, няма желаещи да управляват

На служебното правителство му трябвали поне 5 млрд. лв. до края на годината
Обновена: 27 юли 2022 11:19 | 27 юли 2022 11:11, Росен Стойчев
444
Бойко Борисов:  За шест месеца сринаха всичко, няма желаещи да управляват
Снимка: БГНЕС

"За правова държава не може да се говори. Не се спазва правилник или закон. Провежда се обсъждане за нещо, което преди седмици е било прието.Коя програма да мине? Госпожа Нинова два пъти си дава оставка за неуспешно представяне на избори.

Още по темата
Възможно ли е два пъти да хвърлят оставка в своята партия, а после да управляваш, попита председателят на ГЕРБ  Бойко Борисов.

Кое е чудното? Партия, която се провали на изборите, БСП, ще реди държавата. За какво са тези избори тогава и за какво е тази демокрация?

Аз се шегувам с тях. Само смехът може да ни спаси. За година и половина не се прави нищо по пътищата. Кирил Петков казва, че не иска Радев, който го създаде, да се разплаща".
 
"За шест месеца сринаха всичко. Няма желаещи да управляват. Вече решение няма. Дълговете са на тавана. На служебното правителство ще му трябват поне пет милиарда до края на годината.

Заради пари и корупция се сринаха. Аз не искам да коментирам други групи. Слави Трифонов до там ги иронизира, че предложи да отидат да го арестуват. Година и половина какво чухте за справяне с корупцията? Точно обратното.

От 80 лева за ток при Борисов, сега 1400. Днес парламентът отново посрами всички. Партията на промяната не допусна да влезе в зала тавана за цената на горивата. Пълно нарушение на закони и ред.

Говоря ви с факти. Вие няма да питате Киро за парапета. Това, което ние направихме, е последното на което може да се разчита. Русенци толкова много настояваха да се пусне магистралния път.

Мисля, че българите видяха за какво става дума. Всички ще разберат какво правят за горивата. Същото е с тока.

Ще работим, с който класират хората. С БСП не можем и с ДПС сме казали, че няма да управляваме. Стига някой да обича държавата, да покаже, че може, ще работим.

Всички енергийни доставки са през Турция. ГЕРБ трябва да е първа политическа сила, за да застане здраво и да върнем малко толерантността. Трябва да обединим народа.

Мога да работя с всеки, който спазва девиза на Народното събрание. Знам, че дългът е огромен, поскъпването и лъжите.

Вече и свобода на медиите няма. Един лидер на партия, който е голям демократ каза нещо да се махне от Дарик. Ще видите, че медиите се финансират от държавни структури.

Мисля, че шамарите, които народа им удари и това, което сега започва да излиза тяхното облагодетелстване, служебните министри ще разкажат много неща. Хората ще си отговорят за много неща", добави Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


444
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
365
1
 
2
 
! Отговори
Сесере преди 1 година
България обича Бойко Борисов и ще го покаже за пореден път на изборите.
364
0
 
2
 
! Отговори
Поп преди 1 година
Двама Tpoла плюят по Борисов срещу заплащане. Прости им боже, те не знаят какво вършат.
363
0
 
2
 
! Отговори
Европа преди 1 година
Никой не е успял да управлява България освен Борисов. Това е истината. Който твърди обратното е *** и анти българин.
362
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако има някой , който срина държавата това си ТИ и крадливото ти управление .Уплаши се след ареста че ще дойде ВИДОВ ДЕН и за теб и побърза да свалиш правителството с лъжливи компромати .12год.какво направи че да ни измъкнеш от последното място по доходи в ЕС ?Испълняваше нарежданията от Кремъл и за това им плати газопровода за 3 милиарда , ***, каквото ти нареждаха и им се кланяше.Продаде ни на руснаците за да управляваш в комфорт.Ти си виновен за всичко!
361
1
 
4
 
! Отговори
Боко е грозен преди 1 година
Инфлацията е най-вече следствие на войната. Боко как щеще да я спре? И да се беше наgynuл гoл на пуmлep пак нямае да спре войната защото е грозен.
360
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Живея в Англия. Откакто Боко сдаде властта, тока се вдигна двойно. Да разбирам ли пак, че това е повина на Кирил Петков?
359
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави колко ли пари е взел от боко и шиши за да клати цялата държава?!? Дългия се продаде за жълти стотинки! Жалко, бях му фен преди...
358
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От целия тоя оргазъм разбирам, че тикеуний тайно се надява славиту пак да влезе в парламента, че да направят коалиция.
357
2
 
4
 
! Отговори
иЗБОРИ без край преди 1 година
Само за едно е прав Банкянския тииквоч ...... НИКОЙ НЕ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА .Влизат за кратко само някакви нови и гладни, с големи обещания и празни глави. Теглят заеми като за световно и скандират някакви безсмислени лозунги ... и после , като се омотаят в лъжите си и обещанията си и започват да се озъртат кого да обвинят за неуспехите си за да се измъкнат от бллятото в което са вкарали страната ЗАТОВА ПЪК...Всеки се натиска да е опозиция .
356
4
 
23
 
! Отговори
Иван преди 1 година
30 години българската икономика беше основно кражби. И сега пак не се чустват готови да правят истинска икономика с производство. Начело на държавата е утайката като Бойко.
355
5
 
23
 
! Отговори
Един там преди 1 година
Крадец! Господ ще те съди теб!
354
6
 
24
 
! Отговори
ОХ преди 1 година
Не се пали, няма да управляваш.
353
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя ром като пyкяса, ще ям три дена карантия, после ще взема двойна доза очистително и ще ида да му я разтоваря на гроба!
352
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БОРИСОВ Е НАПАСТ, БОРИСОВ Е ПРЕДАТЕЛ, БОРИСОВ Е ИЗЧАДИЕ АДОВО, БОРИСОВ И ВСИЧКИ *** КОИТО МУ СЛУГУВАТ, ВСИЧКАТА П***ПЛАЧ КОЯТО ЗА ШЕПА ТУРСКИ ЛИРИ СИ Е ПРОДАЛА ДУШАТА НА ТОВА ИЗЧАДИЕ АДОВО СА БОЖИЕТО НАКАЗАНИЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГАТО БОРИСОВ ОТИДЕ ПРИ *** СИ БАЙ ТОШКО.
351
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БОРИСОВ ВСЕКИ БЪЛГАРИН ТЕ МРАЗИ В ЧЕРВАТА СИ, ТИ СИ НАПАСТ, ТИ СИ АДСКО ИЗЧАДИЕ. НАЙ ПРОТИВНОТО СЪЗДАНИЕ ИЗПЪЛЗЯВАЛО ОТ ДЪЛБИНИТЕ НА АДА. ТИ СИ БОЖИЕТО НАКАЗАНИЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ. ТИ СИ НАЙ ГОЛЯМАТА КАТАСТРОФА СПОЛЕТЯВАЛА БЪЛГАРИЯ В НОВАТА НИ ИСТОРИЯ. ВСЕКИ БЪЛГАРИН КАТО ТЕ ВИДИ ДОРИ НА СНИМКА СЕ ХРАЧИ ОТГОРЕ И. НОРМАЛНИТЕ ХОРА ГОРЯТ ЛИКА ТИ И ВСЕКИ КАТО ТЕ ВИДИ СЕ КРЪСТИ И МОЛИ ГОСПОДА ЗА СПАСЕНИЕ ОТ САТАНАТА КОЯТО СИ ТИ.
350
5
 
23
 
! Отговори
Турски поток преди 1 година
До Анонимен Милей ,ама как милей за България , малей ....Голямо милеене !От милеене ,изтегли 50 милиарда заеми ,осигури ни газ от Турски поток , ако трябва и ток от Ак Кую ,осигури ни микс от евтин и зелен ток ,дари ни с първо място по смъртност в Европа и в първата тройка в света ,помагаше на брадатите борци за демокрация от ИДИЛ с оръжие ,боеприпаси ,лекарства ,цигари .... Чалга ,хеликоптери ,моми ,ловни стопанства , са -са ..Вечни ремонти до края на света ,ленти на несъществуващи пътища ...
349
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идват нови избори и след тях пак ще мачкаме мафията на ГЕРБ и ДПС и патериците им от ИТН и въZZраждане
348
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП и ДБ ще спечелят повече от предишните избори, това е факт. Даже очаквам да се обединят в обща коалиция за да имат по-големи шансове. И въпреки това, пак ГЕРБ ще им диша във врата. Партията на чалгаря Трифонов е аут, изигра си ролята по сценарий писан неясно къде (може би в руското посолство).И това което очаквам е... догодина - пак на избори!!!Е, много ли ще ни е гот???!!!
347
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извънредна новина от последните минути: "Лена Бориславова е дъщеря на Цветелина Бориславова". Което означава, ще Тиквата й е извънбрачен баща.
346
33
 
22
 
! Отговори
Анонимен гербер преди 1 година
Кое от казаното от Бойко не е вярно?! Само Герб ! Победа !!!