Нинова: Радев можеше да прояви повече въображение при избора си

Кабинетът е реваншистки към БСП, смята тя
146
Нинова: Радев можеше да прояви повече въображение при избора си
Снимка: БГНЕС

"Очевидно правителството ще бъде реваншистко към БСП, ще се представят компромати към БСП. Както виждате, президентът има и специално отношение към мен, след като той назначава на моята длъжност, човек, който съм уволнила”, коментира Корнелия Нинова по време на предаването на властта на новия служебен икономически министър Никола Стоянов.

"Радев е трябвало да прояви повече въображение, можеше да назначи Александър Михайлов от "Кинтекс", върху него поне има вече две дела, срещу Стоянов има само една проверка”, заяви още Нинова.

"За един час президентът свърши нещо, което аз не можах за една година, отвори очите на българските социалисти - два пъти употреби БСП, за да стане президент и два пъти ги провали", коментира още тя.

Докато беше министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова през юни тази година смени цялото ръководство на държавното оръжейно предприятие "ВМЗ-Сопот", на който Никола Стоянов бе председател с мотива за лоши финансови резултати. Сега той поема длъжността служебен министър на икономиката и индустрията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Госпожо Нинова, Радев е обучен да воюва. Цял живот изучава стратегии и висш пилотаж. Радев не е художник, за да проявява въображение. Но и художник да беше пак щеше да ви нарисува като провал.
4
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха ха ха Нинова го била уволнила, а Радев го е предпочел. Значи уволнението му не е било основателно. Интересно.
3
4
 
9
 
! Отговори
Нинова преди 1 година
е права! Може да пратят Костя почетен консул в Сибир....
2
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лелче, дано БСП да не влезе този път изобщо!!
1
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никола Стоянов съди Нинова за неправомерно уволнение. Нинова предава властта на Никола Стоянов, който лично тя уволни като шеф на завода в Сопот. Това виц ли е?