Балабанов: България да види подхода на Германия и Гърция

Той оправи нови критики към Кирил Петков
8 авг 2022 14:14, Росен Стойчев
88
Балабанов: България да види подхода на Германия и Гърция
Снимка: БГНЕС

България трябва да търси балансирано и практично решение по отношение на доставките на газ, тъй като Европа продължава да е зависима от руското синьо гориво.

Още по темата
Такова мнение изрази пред Нова Нюз Станислав Балабанов от "Има такъв народ".

На въпроса дали страната ни трябва да поднови доставките от "Газпром", той отговори: "Каквато и газ да идва в България, няма какво да се лъжем, тя е руска. Тук въпросът е на каква цена идва в България".

По думите на бившия народен представител подобен балансиран подход имат и Германия, и Гърция, и Италия. Той вероятно включва и "Газпром", подчерта Балабанов.

"Търпяхме достатъчно лъжите на Кирил Петков, който се опитваше да говори как щяхме да потребяваме четири пъти по-евтин газ, а "Булгаргаз" иска, в следващите дни ще стане ясно, с 60% увеличение на газа", каза бившият депутат.

Балабанов допълни, че не знае как такава безпрецедентна цена би се отразила на българския потребител през зимата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ли ти бе, главчо?
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам дали е от погледа, но този винаги ми е приличал на Rocksteady от костенурките нинджа
23
9
 
5
 
! Отговори
ПП =БСП =ДБ =РАДЕВ преди 1 година
= МАФИЯ =........ Ограбиха собствения си народ и родина........... .
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 20 Не стига, че руското лоби наложи да се направи изключение за Лукойл (за да може да печели и да остане в руски ръце, а не защото не може да работи с друг петрол), ами и ще плашите с това, че ни крадете с цените на горивата, които ОТДАВНА трябваше да са спаднали с поне 20-30%. Руските наглеци нямат спиране.
21
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** за Путин и българските му привърженици!
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Относно руския нефт нещата са ВРЕМЕННИ, изтече ли отсрочката която ЕС даде на бг, унгария и словакия ако не се лъжа- за 1.5 години СПИРАМЕ и руския нефт!
19
4
 
13
 
! Отговори
позор! преди 1 година
СКрий се бе, нищожество чалгарско! Скрий се бе, национален предател, изнудвач, неграмотно сценаристче, кремълски лакей и *** на сарайския ви началник! И уличните *** разбраха, че чалгарската ви сбирщина е креатура на сарайско-банкянската мафия и на селяндурина от Славяново, които ви възложиха мократа поръчка и вие, перфидните палачи, я изпълнихте блестящо! Ти си срам и позор бе, Джебчията, мерзавец и безродник! Ти освен да изпълняваш поръчки за друго ставаш ли бе, нищоежство жаялко?
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До !!! "100 милиона отидоха за излишни, предсрочни избори!" Като се има предвид, че три пъти вече ходим на избори заради тях, не са 100 милиона, ами отиват вече към половинка .... милиард. Но, както каза един корифей "българинът се оказа изненадващо богат".
17
3
 
8
 
! Отговори
Карагеоргиев преди 1 година
България да види подхода на Белгия, Холандия, Швеция и Швейцария. Не на Румъния и Гърция!
16
1
 
7
 
! Отговори
Слагайте минуси преди 1 година
и ми кажете, по вашата логика защо не спряхме да купуваме руски петрол
15
3
 
10
 
! Отговори
Не е демократично преди 1 година
да купуваме руски газ, но е абсолютно демократично да купуваме руски петрол!
14
0
 
8
 
! Отговори
Докога преди 1 година
ще показвате некъпантошко и другите *** от белославчовото котило? Вече са никои!И тоя бабабанчо и ива Логопедията и т.н. Тяхното мнение е нула с две дупки. Видяхме им голите лъжливи и некадърни Адници.
13
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е демократично да купуваме руски газ, финансираща войната на един диктатор. Но е много демократично да купуваме азерска газ финансираща войната на един диктатор...психодясна логика!!!
12
1
 
7
 
! Отговори
!!! преди 1 година
Балабана Джебчията със смразяващия поглед, който от раз убива кралска кобра, само Рупчеваат слугиня на Сакатото чудовище, а тя е направо черна мамба, няма и да мръдне, та този мерзавец и изпълнител на мокри поръчки, изпълзял изпод дивана на Сакатия и дрънка глупости! Те казвали "истината! Истината, нищожество Балабаново е, че една година се гаврехте с народа и държавата и заради болния мозък на Сакатия 100 милиона отидоха за излишни, предсрочни избори! Истината е, че си на бунището!
11
6
 
11
 
! Отговори
Не така преди 1 година
Ние сме горди европейци и пълним гушата на едни Другаре дето ни докарават от същата руска газ ама по скъпа. Така де солидарни сме тех
10
0
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Балабанов,да си намери...маратонките и анцуга,с които като репортер на 7/8 обикаляше жълтите павета с микрофона,за интервю на протестиращите българи. Явно пак ще му трябват,като се има в предвид,че Парламент ще вижда вече само през...крив макарон,а и той жена и дете храни.
9
6
 
12
 
! Отговори
Опита на Германия преди 1 година
.. .е, че въпреки че си плащат с рубли, пак им спират газа.
8
9
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Тоя пак се изцепи като чekия на лед. Каквато и газ да идвала била руска?!? Демек, дай да клекнем на психопата путин?!? Те и за македонския въпрос бяха на руска позиция - помним.
7
4
 
11
 
! Отговори
Катя преди 1 година
Стига си се перчил па ти бе!В Германия,Гърция има ли толкова мошеници след 3 пъти избори за 6 месеца изпратени в Парламентите им.И като му кажеш на на българина,че е елементар рипа обиден.Не сте елементарни а сте си много, ама много Про..С .ти
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сфинчу Салфетков с последно представление на манежа.