Основен приоритет за МВР - борбата с купения вот

Акцентира и върху борбата с контрабандата и ДДС измамите
46

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Основен приоритет е да продължим борбата с купения и корпоративния вот, каза служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Борбата, свързана с пътната безопасност, е друг от приоритетите, като целта е да се разработи цялостна стратегия и комплекс от мерки, за да има резултати в кратки срокове и в дългосрочен план. Борбата с контрабандата и ДДС измамите, както и разпространението на наркотици ще бъдат другите акценти в работата на МВР.

Иван Демерджиев представи екипа си,  както и приоритетите в дейността на МВР в мандата на служебното правителство, по време на пресконференция в сградата на министерството.

В политическото ръководство на ведомството влизат заместник-министър Моника Димитрова-Бийчър, заместник-министър Емил Ганчев и заместник-министър Венцислав Катинов.

Ако не работим активно и добре с професионалното ръководство, няма как да се справим с проблемите. Не очаквайте масови чистки в МВР, ще има смяна на хора само когато се уверим, че има нужда, за да се постигнат нашите цели, каза служебният вътрешен министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
7
 
! Отговори
аха преди 1 година
Ясно, основния Ви приоритет е купуването на гласове, БРАВО! Нещо за селата, където се избиват бабите ни и дядовците? Или то е по маловажно? На тия избори прогнозирам, че и 30% от хората няма да гласуват, защото им писна от всички Вас, но вие се борете с купения вот.
18
1
 
8
 
! Отговори
Тц,тц преди 1 година
Значи пак ще се занимават с нищо! Вотът винаги си е бил такъв, какъвто е и нищо няма да го промени,докато самия електорат не се промени.Има къде по-наложителни неща като борба с дребна и битова престъпност, която съсипва особени провинцията.Корупцията в средите на МВР също трябва да е приоритет.Но всеки път се пее една песен - Изборите,та изборите!?
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българския нагъл дърт ченгеджист през годините на безнаказаност много изнагля . Най много 45 години и да ходят в частния сектор . Конфронтират се остро с много хора за да защитават дърт душмани от дърт душманска мафия герб . Защо не ги смениха ? Говоря за тия завършили школата за професионални престъпници в Симеоново ?
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А купения софтуер? С него какво ще правите?
15
0
 
10
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Ха-Ха-Ха Рашковщината в действие.Откога почвате арестите,питам де щото в момента общините раздават дърва ,социалните приемат молби за отопление и предполага се ,а Рашков имаше и ОБОСНОВАНИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ че по този начин се купуват избиратели така че побързайте!!!!!
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А купения софтуер? С него какво ще парите?
13
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Недей бе човек! Ами то ако не е купения вот, кой ще отиде да гласува?
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Бях точен с парите" ли се бори с купения вот? Хахахахахахахаха
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се бойте. В Русия има честни избори за разлика от европейските и американските
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е важен приоритет, но не може да е основен.Основен- едва ли не - другите са на втори план.А кой е неосновен, градски?
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Основен приоритет за МВР - борбата с купения вот за опозиционната партия
8
0
 
2
 
! Отговори
ил Рапоне преди 1 година
Г-жа Димитрова, известна и като тире Бийчър, само съвместен шеф на РосКосмос и НАСА не е била. Универсален кадър и нищоправец.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А нагласения вот от машините на Мадуро за Киро и Кокорчо, кой ще проверява?
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Основен приоритет е да продължим борбата с купения и корпоративния вот, каза служебният министър ------- е нали Чашков го изкорени бе пуяк смотан?
5
0
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Наркотест за всички в МВР!!!
4
0
 
8
 
! Отговори
Машина преди 1 година
Нали купихме машини за милиони за да няма купен вот. Даваме милиони за да ги караме по държавите при избори. Сега пак казваме, че има купен вот. Е освен по-бързото издаване на протоколите има ли друг плюс от машините?.
3
0
 
11
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
Имаме си втори Рашков. А битовите престъпления , убийствата ?Тях ще ги оставят за Борисов.
2
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво, не допускайте да се купуват и продават гласове. Пълна подкрепа за това!
1
1
 
5
 
! Отговори
оправете заглавието преди 1 година
Основен приоритет за МВР - купения вот