Регионалният министър обсъжда завършването на връзката с Гърция

Предстои диалог с участниците в изграждането
Обновена: 8 авг 2022 07:19 | 8 авг 2022 07:19, Росен Стойчев
12
Регионалният министър обсъжда завършването на връзката с Гърция
Снимка: БГНЕС

Сроковете за приключване на строежа на междусистемната газова връзка между България и Гърция ще обсъди с участници в изграждането и министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков, съобщи БНР.

Още по темата


Донев коментира още, че правителството търси всички сигурни възможности за доставки на газ към България на достъпна цена.

Тази седмица се очаква да бъдат представени подробности по разработвания от министерствата на енергетиката и на финансите план за финансово оздравяване на дружеството "Булгаргаз".

Премиерът Гълъб Донев вече увери, че се прави възможното интерконекторът да е готов скоро, за да се гарантират доставките на газ от Азербайджан.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
2
 
! Отговори
Саботьори преди 1 година
Когато построихте за 1 година Турски поток с 3 пъти по-голямо трасе, нямаше възражения от никого за нищо, нали ? А, сега, това било, онова било...При положение, че тръбата е пълна с газ, възложителят щял да се опита да направи всичко възможно ???
10
1
 
9
 
! Отговори
Кой преди 1 година
каквото и да казва, каквито и да били предизборни стойки хватки и чалъми, истината е една - не се ли купува директно от Газпром ще плащаме в пъти по-скъпо на посредници! Елементарно е. Но щом Кирчо се писа по-умен от германци, италианци, гърци и турци, и щом има балъци да му се връзват ще си теглим последиците.
9
13
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Тези ако мислят пак да ни вържат с психопата путин, ще има бой с тояги...
8
2
 
16
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Жьлтопаветниците унищожиха страната - едни яйца станаха от - 2,20 на -4 лв заради далаверите им с газа горивата електроенергията
7
2
 
11
 
! Отговори
перко преди 1 година
Ако беше Киро *** сега щеше да действа! Той цяла конституция наруши, та някакъва акт 16!
6
3
 
17
 
! Отговори
Нема как преди 1 година
Да има акт 16 защото има проблем с пожарната безопасност. Колкото и да го откриват му трябва разрешение за ползване
5
3
 
36
 
! Отговори
от Азербайджан преди 1 година
е тя не е ли завършена ?! щото нали кирчо един кран върте ,,,,
4
5
 
31
 
! Отговори
До1 преди 1 година
"Веднага Акт 16, престъпници! Протести, докато не бъде издаден!" Акт 16 за несвършената работа и празни обещания на "простото киро" няма как да бъде издаден! Колкото до протестите - с два файтонЯ ***, най много да ви опляскат хората... пък вие го "представете" като гей празник в центъра на европейска столица!
3
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази връзка реално беше построена от Бойко Борисов, а Петков и Подмяната сега си прописват чужди заслуги. Но дори и тка 9 месеца не могат да издадат Акт 16 и да пуснат обекта.
2
2
 
23
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Кирчо беше казал още пролетта, че връзката е готова. Защо ни лъжете, признайте, че в асяте газ тайно за собствени нужди, хаха. И тая връзка стана като чертежите и магистралите, дето поколения наред строят. Прадядовците на някои са почнали на магистралите, дядовците газовите връзки и бащите(засега) чертежите за Ф16. Прапра внуците на правнуците ни може да видят и газ и магистрали и самолети...само дето подозирам, че територията няма да се казва България.
1
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Веднага Акт 16, престъпници! Протести, докато не бъде издаден!