Отново протест #ГАZwithme, започва подписка за импийчмънт на Радев

Целта на демонстрацията е да окаже граждански контрол
185
Отново протест #ГАZwithme, започва подписка за импийчмънт на Радев
Снимка: БГНЕС

Демонстрацията е насрочена за 19 ч. пред президентството. Протестът е организиран в социалните мрежи с надслов #ГАZwithme.

Целта е да се окаже граждански контрол на действията на служебното правителство и има конкретно настояване за стопроцентова диверсификация на доставките на газ.

Още по темата


Гражданско сдружение „БОЕЦ“ започва подписка за отстраняване на президента Румен Радев заради позицията на държавния глава за Крим и действията на служебния кабинет посока на нов договор за доставка на газ от "Газпром".





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: протестГазпром
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
6
 
37
 
! Отговори
Вибратор преди 1 година
Тва са национални предатели! Вчера много ясно се видя как се развяваше американското знаме! Обричат народа да остане без парно и топла вода!
111
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да излязат с табели - вдигнете ни цената на парното и топлата вода или най-добре ни ги спрете.
110
0
 
17
 
! Отговори
Я преди 1 година
Я, тоа го било срам от нас
109
7
 
19
 
! Отговори
Пижо преди 1 година
Браво, Радев! Това доказва, че си на прав път!
108
19
 
4
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Ето, че има и умни хора в тая прогнила държава
107
7
 
20
 
! Отговори
До 112 ТестКит преди 1 година
А аа ха ха ! Гендарииич, Радев го избрахме народа и пак ше го избереме ама вие ше си заминете скоро от този святт с маймунската шаркаааа
106
1
 
6
 
! Отговори
Някой преди 1 година
До тестки Ти не си тесткит а тестис
105
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 111 Нещо се оплете и не ти се разбра какво искаше да кажеш, а вероятно и ти не си разбрал. Но нищо. Ще поживееш и ще се научиш.
104
29
 
7
 
! Отговори
ТестКит преди 1 година
Румен Радев е най-лошият президент в Европа в момента.
103
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 110 Хихихии. Ти така ли си обясняваш, защо не са те приели на много места: защото не са искали и условията са били просто претекст? Човек какво ли не си измисля, за да си оправдае недостатъците, но това с "човешките отношения" трябва да е едно от най-мъглявите и ламерски самозаблуди, които съм срещал.
102
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ЬЬЬ Извинявай, ама май нямаш много опит в човешките отношения щом не знаеш, че ако ти поставят хиляди условия, за да те харесат или както каза "да станем надежден член", то е очевидно, че никога няма да се случи, не защото си ненадежден, а просто защото не те искат. Така че е безсмислено да хвърляш усилия в такава посока.
101
31
 
14
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Колкото по-скоро бъде свален радев,толкова по-стабилна и ясна перспектива за България в рамките на ЕС и НАТО. Най-после трябва да станем надежден член на тези два съюза,а радев,бсп и русофилите усилено искат връщането ни към русия и диктатурата.
100
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама дайте им скъп газ на хората от протеста! Запишете им имената и им продавайте само скъп газ! Щом искат. Една шепа хора са, все ще може да им се пренесе колкото за тях в туби от корабите на Кирето. Другите не щем.
99
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Европейски съюз с комунисти... Раздвоението на личността у българи5а е голямо!
98
17
 
36
 
! Отговори
Кънчо преди 1 година
Национални предатели!Заплашват живота, здравето и препитанието на собствения си народ в полза на чужди интереси.Обричат децата и пенсионерите на студ и борба за оцеляване само и само да си наложат сбърканите тези и да трупат точки за грантове от козяк.Вие си студувайте и стойте на тъмно-ваш избор.Вижда се че към момента алтернатива на газпром НЯМА.Незабавно подновяване на договара с газпром и осигуряване на една сравнително спокойна зима за народа.
97
10
 
19
 
! Отговори
мак преди 1 година
Голямото пестене да започне сега. Фонсмешка постигна своето. Хората протестират, ама знаят ли за какво? Знаят ли, какво ще стане, ако газа недостига или ще е безбожно скъп? Но нали правителството търси, а който търси той намира. Важното е намереният газ да е демократичен, Путин да се ядосва, а другото е без значение.
96
7
 
24
 
! Отговори
До 102 преди 1 година
Та викаш сегашния хаос е от президента. Абе аланко какво е виновен той, че 4 мил. българи не гласуват? Какво е виновен, че в парламента няма партия с изразено мнозинство. Крайно време е всички българи да осъзнаем че всеки един от нас е виновен за настояшето положение на държавата. Отговорността на всеки един човек поотделно е много важна а не само да се плюе този или онзи. Ако всички сме отговорни и съвестни държавата ще е на друго ниво. Но не българина е безхаберен, мързелив, мрънкащ и пиян.
95
15
 
34
 
! Отговори
До протестиращите преди 1 година
Ясно ,че на повечето са ви дали по 50 лева да скачате там ( тези на ,които не са са най за съжаление) ,но не мога да разбера, какъв човек трябва да си да протестираш и да оставиш себе си и семейството си на студено през идващата зима. Тези не разбраха ли ,че няма алтернатива за сега, която да покрие разхода на руски газ...и дори да скалъпим някак си потреблението ще е пъти по скъпо...тези 50 лева на ден няма да покрият и първите 10 дена на ноември...но малумен народ ,какво да го правиш.
94
24
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев отдавна е за импийчмънт,направи страшни поразии в тази държава.Сегашният хаос в ,който се намираме е негово дело!
93
11
 
28
 
! Отговори
Ицо преди 1 година
Сбирщина ***.