Донев към полицаите: Спрете войната по пътищата и купения вот

Зове за нетърпимост към шофьорите нарушители
Обновена: 12 авг 2022 11:27 | 12 авг 2022 11:26, Камелия Цветанова
32
Донев към полицаите: Спрете войната по пътищата и купения вот
Снимка: БГНЕС

Всяко съобщение за катастрофа на пътя, която е отнела за пореден път човешки живот, ме изпълва с гняв, защото съм убеден, че на войната на пътя може да се сложи край. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев по време на Национално съвещание на МВР, предаде БТА.

Още по темата

"Финалът зависи от всеки един от нас. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който не спазва правилата за движение. Направете възможното и невъзможното, за да овладеете войната по пътищата на страната. Имате подкрепата на правителството", каза служебният премиер.

Служебният премиер заяви, че непосредствена задача пред държавата е борбата с купения и контролиран вот.

“Напълно е възможно да бъдат ограничени уродливи явления като купения вот. Не сте сами, защото правителството ще направи всичко възможно в съпротивата срещу купения вот”, заяви Гълъб Донев, служебен министър-председател.

Според служебния вътрешен министър Иван Демерджиев от първостепенно значение е изборите да минат гладко и това е задача номер едно на МВР.

“Аз ще изисквам от вас да се разкрият лицата на купения вот и тези лица да бъдат издирени и изправени пред закона. Това трябва да свършим най-добре”, заяви Иван Демерджиев, служебен министър на вътрешните работи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
8
 
! Отговори
Чайко Гълъбов преди 1 година
Айде тебе да те сложат за министър на милиционерите тогаз че да видим дали ще почнеш да отказваш "предложения" във вид на изкусителни и тлъсти зелени пачки дошли по веригата до най високото място!?
11
5
 
4
 
! Отговори
Недоразбрал преди 1 година
Май асфалт не се ядеше?Май продължавкат да избиркат ка,тилите дето яхат тоа рефран и уж са БОРЯТ с КОРУПЦИЯТА,но по скоро със строителите на пътищата,като че ли да строиш магистрали и пътища е престъпна дейност?!Щом е така,тези дето не ядат асфалт,да ядат пасти и да продължават да настъпват мотиките на БСП и задкулисието в лицето на ПП,ДБ и останалите псевдохарвард,псевдо умни,псевдодесни,псевдо красиви!!
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'Всяко съобщение за катастрофа на пътя, която е отнела за пореден път човешки живот, ме изпълва с гняв, защото съм убеден, че на войната на пътя може да се сложи край.' --- значи се гнетиш че на войната на пътя може да се сложи край, демек тя трябва да продължава и да умират хора?
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Та то няма престъпление без участието на бивш, настоящ или бъдещ милюполюцай или родата,гугут им нарежда да спрели войната по пътищата. Ушавите масово карат без застраховки, прегледи,пътни такси, говорят по телефона,с неизправни автомобили, новата мода е да правят корекции по регистрационните табели, така че да заблудят камерите от СВ например става ОВ и готово.Карат пили и какво ли не.Царе са на схемите,а същото време ще въдворяват ред, Това е бетер шизофрения.
8
5
 
8
 
! Отговори
Ченге преди 1 година
Как да спреш улави хора
7
1
 
13
 
! Отговори
ХАХА преди 1 година
Те за 33 години дреме нищо не направиха тоз за 2 месеца щял да ги оправи!Мухаха!Дрънканици!
6
0
 
17
 
! Отговори
Коментар преди 1 година
МВР да не дебне само за глоби за крушка и аптечка а когато почне да пише акт след акт за дупките,знаците-хранилки скрити в храсталаците и маркировките на общините и отговарящите за пътищата тогаз нещата ще почнат да се оправят!От памтивека че си се обърнал заради дупка на пътя ченгесарина ти пише акт за несъобразена скорост! С една дума пак така ще си продължава!
5
0
 
16
 
! Отговори
Мхмм... преди 1 година
Е как да стане това бе Гълъбец??? Не виждаш ли, ще вече никой няма респект към полицията като институция. Ситуацията е изтървана мнооого отдавна. Сега, за да има резултати, трябва да се почне от А и Б, изцяло трябва да се промени методиката, изцяло трябва да се промени мисленето и работата на полицаите, а от там и мнението и отношението на гражданите към тях. И чак тогава вече може да се говори за някакъв напредък..
4
0
 
10
 
! Отговори
гугутката преди 1 година
А пътища кога ???
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Купения вот може да се спре единствено когато се отнеме правото на глас на необразованите. Ще хванат някой за жертвено агне и всичко ще е по старо му. Все едно като хванат лапе с трева ще спре разпространението.
2
0
 
12
 
! Отговори
истина е преди 1 година
Не им се моли ,а натискай шефовете им да работят , защото стоят само на сянката в колите !!!
1
4
 
10
 
! Отговори
Милиционер преди 1 година
Не алкохола и дрогата са проблем, а манталитета на българските бекове особено с панеленото и и скъпи коли мислещи, че са на досегами! Под 1% са катастрофите пречинени от алкохол и дрога!!!