Слави: ПП не пазаруват, хич! Предателите лъснаха

“В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели"
Обновена: 17 авг 2022 13:45 | 17 авг 2022 13:44, Александър Попов
383
Слави: ПП не пазаруват, хич! Предателите лъснаха
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов коментира последните информации, че отцепниците от ИТН в последния парламент ще се включат в листите на Продължаваме промяната. Той е особено саркастичен към Радостин василев, който е сред най-дейните критици на лидера на ИТН.

"Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от “Има такъв народ” най-вероятно са купени с пари и постове от “Продължаваме промяната”. И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане.

Е, днес, само два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от “Има такъв народ” щели да бъдат в листите на “Продължаваме промяната”.

А някои от тях даже щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически номад в българската политика Радостин Василев например е спряган за водач на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово.

Какво нещо е иронията на съдбата! Мисля, че няма по-подходящо място за един доказан предател и жалък службогонец от водач на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово вероятно гледат на тази номинация като продължение на прочутия си фестивал.

Иначе какво да кажа за “почтените” от “Продължаваме промяната” - те въобще не пазаруват депутати, ама хич.

Какво стана с прословутата им декларация за почтеност? Какво стана със заявката им, че няма да приемат при себе си хора, членували в други партии? Това ли е поредната им лъжа и поредното им лицемерие?

Така изглежда “почтеността” в българската политика. Кирил Петков и Асен Василев са толкова почтени, че ако бяха нови и самопровъзгласили се за почтени политици в Римската република, щяха да сложат за водач на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, освен “Продължаваме промяната”. Което пък говори красноречиво какви хора има в “Продължаваме промяната”.

На 2 октомври у нас ще се проведат парламентарни избори. Ще завърша тази публикация със същите думи, с които завърших и публикацията си от 13 юни:

“В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


383
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
15
 
10
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Ще гласувам за ИТН против комунистити и техните деца - БСП и ПП!
188
6
 
18
 
! Отговори
Мара Белчева преди 1 година
Сла ви пак се прави на интересен. Листите в римската империя... много остроумно. Слави, като стана дума за почтеността, къде ти е имотната декларация? Нали идвахте с новия морал? Защо правилата не важат за тебе? А като стана дума за "предателите", нали депутатите бяха личности, а не безгласни фигуранти, които гласуват каквото им каже партията? Нали затова щеше да въвеждаш мажоритарен вот? Каква е тази ярост, че са проявили инициатива и са се еманципирали от тебе? Това ги прави предатели?
187
5
 
18
 
! Отговори
Виц за чалгаря преди 1 година
Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да, виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство ? А Вие как мислите ?
186
5
 
1
 
! Отговори
Васзраждане преди 1 година
Само фундаменталните консерватори, които лягат и стават с ножа, пуоката и словата на Ботве под възглавниацата, ша на упраааят!
185
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да си завършен ид и от за да гласуваш за шматките от ИТН.За съжаление явно в България са много.
184
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...това трифонов ли е или него18791в двойник?
183
17
 
12
 
! Отговори
Слави благодаря преди 1 година
Слави благодаря , че ни спаси от тези мушеннициПоклон
182
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
..хайде бе учиндол, депесе и пее...фс..ки ти напазаруваха цялата т.нар партия, ти за няколко депутата си тръгнал да ревеш, .... а предателят си единствено ти....
181
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТН на й- великата пратия държат на принципите си ,никога не подвеждат хората изобличават предателите .Имате моя глас на изборите , а предателите от ПП вън от парламента
180
17
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Слави, Славииии, излиза, че си си отгледал няколко клонинга на Юда. При ПП , ще им е изключително лесно да си правят поразиите ,защото ПП имат патент за дълга поредица от антинародни и фатални поразии. Гледай си живота и му се радвай! Важно е , че ти спаси България от умнокрасивонеадекватните.
179
12
 
19
 
! Отговори
чекмеджето преди 1 година
Славчо и Тошко са мошенници като Баце
178
3
 
6
 
! Отговори
До Бивш ИТН преди 1 година
Гласувай следващия и за Барбуков... Нагледно показваш умствения си потенциал, клонящ към 3,14
177
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП ме разчочароваха с това тяхно "купуване". Беше прекалено грозно. Съъжалявам!
176
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя мушморок и смешната му партийка ИНТ да се скрива и да не се показват никога повече стига смях стига глупотевини , които направи Тошко и разни други измислени герои.
175
20
 
14
 
! Отговори
Благодаря, Слави..! преди 1 година
Задето свали най-НАГЛИТЕ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ОТ ПП=БСП =ДБ......
174
11
 
17
 
! Отговори
Софиянка преди 1 година
Ти точно не говори. Такъв провал си. Дано в следващия парламент не ви гледаме отново А отцепниците както ги наричаш стоки си ход показаха наличие на мозък. Вас ви избраха с гласовете на българите в чужбина, а те голяма част не са с умствен потенциал.
173
22
 
13
 
! Отговори
ПП =БСП =ДБ =МАФИЯТА преди 1 година
ПИТАЙТЕ КИРИЛ ПЕТКОВ - ПОЗНАВА ЛИ СЕ С УБИТИЯ ШВЕЙЦАРСКИ МИЛИОНЕР УДО ЛАНГЕ..?
172
5
 
21
 
! Отговори
ahahahaah 214 преди 1 година
Първо гласувал за Слави, но останал разочарован, затова сега ще гласува за Костя, щото той е новия спасител. Божеее, божеее, ей ги гламавите, дето всяко ново лице им е новия спасител и после все са с пръст в...устата.
171
7
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
тоя Манекен на Преизподнята има такъв вид,че би прогонил и мухите от камион,превозващ тор..Обаче сай научил да плямпа..Зер толкова години беше ШУТА на "Развлекателните тв предавания"..Но сай фанал на хорото...Определено е "зацоцал" В АВАНС и сега,па и утре и вдругиден,ще трябва да "отработва"..
170
3
 
14
 
! Отговори
Ъъъ? преди 1 година
Как къде, на дивана разбира се.