Делян Добрев: Ще изоблича всички далавери на Кирил и Асен

Не, няма да ме спрете, закани се депутата от ГЕРБ
18 авг 2022 16:37, Нели Христова
69
Делян Добрев: Ще изоблича всички далавери на Кирил и Асен
Снимка: БГНЕС

"Не, няма да ме спрете! Атаките към мен показват, че съм на прав път и гениалните схемаджии са си изпуснали нервите!  Ще продължа да изобличавам всички далавери за милиарди на Кирил и Асен и тяхната промяна и никакви фалшиви новини в анонимни сайтове няма да ме спрат", това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Поводът за публикацията на Добрев е материал на сайта Bird.bg, в който се казва, че САЩ събират информация за компаниите, офшорките и обществените поръчки на Делян Добрев и Владислав Горанов.

"Сайтът, който тиражира тази лъжа, вече го осъдих за друга клевета, но не мога да получа обезщетение, тъй като сайтът е фантом и няма собственик. Нямам никакви бизнес отношения с Николай Павлов, а Хамбарлиев нямам никаква представа кой е... Важното е обаче да се знае кой стои в основата на тази атака - Кирил и Асен", пише още Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Всеки непредубеден човек вижда реално какво се случваше тези 7 месеца, но е добре да има и доказателства , а не като смешните обвинения към Борисов без нито едно доказателство.
25
12
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
давай,джукльо,не колебай ся!...Обаче като си почнал,що не изобличиш първо далаверите на чорбаджията ти от Банкя?...Или си на "принципа на напальон" :-"Всички жени са кви с изключение на майка ми " ?
24
14
 
9
 
! Отговори
Тома преди 1 година
Делянчо ти внимавай бай Ставри да не те докопа че тогава мале мале
23
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Карай по ред - първо Боку с шкафчетата, после гьола на границата, твойто плащане за другия гол - аец и стигнеш до имотите на майка си пенсионерката.
22
16
 
11
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Нищо няма да разобличиш Дилянчо, само празни приказки говориш. Кирчовците Радев преметнаха, та какво остава за *** като теб?
21
5
 
6
 
! Отговори
Бай Спиро отряден ! преди 1 година
Ако не беше Ванчо да се беше оженил за Али ! Но той все още те чака !
20
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха Ха Ха
19
22
 
32
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе анонимници догокс ще се заблуждавате и вие и привържениците ви! Балко че не разбрахте че за 6 месеца любимите ви Кирчо и Кокорчо доведоха страната до фалит , отново се появиха посредниците на газ , които прибират над 1 млд лв годишно , двуцифрена инфлация , три пъти по високи цени на всчко! Тези безобразия ли защитавате и само заради далаверите им мястото им е при бай Ставри!
18
24
 
26
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
Тази елементарна частица- Делянчо, е един некадърен и недъгав опит за политик. Малко му е къса паметта май.
17
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Делян Молекулата да каже ся каква е фамилната схема в Хасково, после и за далаверите на шефа и тогава да гледа чуждата паница колкото си иска
16
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хасковското човече беше отказано от политиката, за да не грози ГЕРБ и Бейко с роднинските си далавери в Хасково. Кризата за кадрови калинки се оказа по-силна от грозотата и Бейко го премести пак в парламента. Той пак се показа с далаверите си. Бейко пак ще го скрие.
15
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха, явно го напипаха мекотелото... щом веднага реагира във фейсбук. С вашта прокуратура може и господ да осъдиш, ама, ако те подкарат американците, филмът за теб приключи...
14
14
 
18
 
! Отговори
Дуле Савич преди 1 година
Гербаджиите стискат палци и на краката за другаря Путин. Уви се задава нова порция по Магнитски. На раята която ще гласува за Герб или Вгъzраждане ще кажа едно-колкото и ци7ани да си купите и до колкото и проценти да го докарат НЯМА повече НИКОГА да управлявате. Гешев пада и ще ви стане тясно :)))
13
9
 
13
 
! Отговори
Хайде де , преди 1 година
какво чакаш ?Това ако го направиш -ще гласувам за ГЕРБ .
12
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А вашите кога ще изобличиш и там има много далавераджии.
11
3
 
8
 
! Отговори
А бе, кретени, преди 1 година
Защо българското посолство в Лондон не направи каквото и да е за сънародника ни Иван, който е без документи и е без помощ! Майка му се притеснява! Направете нещо,броя човек да се върне в България, а не да се мъчи с английските клошари в Лондон!
10
12
 
29
 
! Отговори
Деляне, преди 1 година
Като разобличиш далаверите на Киро и Асен,виж там нещо за милиардите на Борисов.Че ние главен прокурор нямаме,на теб разпитаме.
9
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е,ако той не ги разобличи тогава Господ ще помага.Така че по-добре да е Добрев:D.Нека ги разобличава.Така трябва.
8
25
 
33
 
! Отговори
българин преди 1 година
И как ще стане това Делянчо? ГЕРБ власт няма да види!Все по малко ще ставате с БСП!-:)) АНАТЕМА Мутри!!
7
21
 
32
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Абе момченце, скрий се някъде и мълчи. Забрави ли как отърва кожата тогава. Да не се възобнови онова разследване? Нали знаеш, вола рие, на главата му пада.