БСП: Още от април призоваваме за преговори с “Газпром”

Левицата настоява да се гарантира стабилност на доставките
22
БСП: Още от април призоваваме за преговори с “Газпром”
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Още през месец април предвидихме задаващата се криза с доставките на газ и последиците от нея. Тогава заявихме ясна позиция, която последователно  поддържаме и днес: трябва да се възстановят преговорите с “Газпром”. Това се посочва в позицията на БСП.

Социалистите настояват да с е гарантираме стабилност, сигурност и предвидимост на икономиката и хората.

„Ние сме за диверсификация на доставките на природен газ, но на този етап те не осигуряват нужните количества и са прекалено скъпи за българската икономика и домакинствата. Загрижени сме за 28 000 български фирми, които използват газ, за 250 000 работници в тях, които могат да загубят работа и за топлофикациите, които трябва да осигурят топлина за семействата през зимата“, посочват от БСП.

„Водени от българския интерес считаме, че трябва да се търсят всички възможности, включително доставки от “Газпром”, така както направиха редица европейски държави“, пише още в позицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: БСПГазпром
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
хаха преди 1 година
леля Корни не е в час -- от април реве за Газпром , ама не разтури коалицията , а юли предлага с третия мандат премиер Асен Василев -- човека който ОТКАЗА да изпълнява договора на България с Газпром.......пуста власт......откачиха....
21
1
 
1
 
! Отговори
ЦИТИРАМ преди 1 година
ОЛАФ ЗАПОЧВА РАЗСЛЕДВАНЕ ПО РАЗСЛЕДВАНЕТО НА АФЕРА: ОКТОПОДЪТ НА ПРОМЯНАТА ИЛИ КАК ПЕТКОВ, ВАСИЛЕВ, ЛОРЕР, ХРИСТАНОВ, АНГЕЛОВ И АЛБАНЕЦЪТ ГУРИ РАЗКЕШВАТ МИЛИАРДИ! Сигналът е изпратен на Урсула фон дер Лайен Председател на Европейската комисия. Тя е препратила разследването до ОЛАФ, откъдето днес се получава отговор, че ОЛАФ започва разследване
20
0
 
2
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Нали КуррМито беше виц премиер. Тогава мухи ли лапахте или Киро и Дебелия ви о нодиха ?
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви преговори сънуват тия червените, нали имаме договор до 31 дек. уж с руската държава , която те не изпълняват! Освен това с терористи и агресори не се преговаря!
18
0
 
5
 
! Отговори
Манчев преди 1 година
Тия като малки кученца само лаят ли лаят :))) Абе скрийте се най-сетне, нещастници - кой днес зачита вашата дума >!
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бяхте настоявали повече когато ваш Киро , с Ваше участие реши , че ние сме най- смелите и първи от цял ЕС спряхме да си плащаме за газа!!!! Не можело да се разчита на доставките!!! Нали доставките са срещу пари ,каква сигурност иска Киро , като той не плаща !!!
16
1
 
12
 
! Отговори
7777 преди 1 година
Лелята от БСП пак ни хвърля прах в очите. Лелче, до преди по-малко от месец беше в управлението. И то министър на икономиката. Не само. Вицепремиер наблюдавщ икономическата политика. Бързо лелче забравяш, че се омаза цялата, и не само с газа. Сега искаш да ти повярваме и пак да ти дадем управлението. Нагла ли си? Май да, лелче.
15
4
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
...........Левицата настоява да се гарантира стабилност на доставките........... Алоуууу, и кое му е стабилното на психопата в Мордор? Ай сиктир!!!
14
0
 
21
 
! Отговори
перко преди 1 година
Ало, БСП стига сте рвали! Да бяхте го направили, нали управляахте. На. рахте се, а сега някой да ви бърше!!! !
13
0
 
10
 
! Отговори
.. преди 1 година
вие призовавате ама не натиснахте с улосие като ИТН защото парата за лапане няма откъсване както и се видя после до последния ден
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние сме такъв мижав пазар и дребна цаца за газпром, че не знам кво толкова се боричкате и ядете. И без нас ще минат, вервайте ми.
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак обърнаха палачинката. да не се разтърся сега, че да ви напомня за какво сте настоявали. Влакът замина вече. Даже най-твърдия ви електорат прозря що за стока сте.
10
1
 
5
 
! Отговори
ами преди 1 година
още от преди 9ти ревете за тва
9
0
 
20
 
! Отговори
смешен плач преди 1 година
Га ядохте депутатски киФтета и бъркахте в кацата с милиардите - не рИвахте !?!
8
0
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
стига с вашите прос-то-тии след като пп изгониха руските дипломати защо ненапуснахте коалицията а се мотахте до последно вие няма да влезете повечев нс всичко развалихте и договора с газа и отношенията с русия
7
5
 
5
 
! Отговори
Доган ви изпревари преди 1 година
Копейкин вече пътува с Бойкикев и лодката му към Москва !!!!
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП се правят сега на ни лук яли, ни лук мирисали!!! Все едно те не бяха в управлението, кото прекрати доставките на газ от Газпром!!! Все едно те не бяха в управлението което изгони 70 дипломата и развали почти до максимална степен отнощенията в Русия!!! Аз не знам колко трябва да си нагъл и безочлив като това сегашното управление на БСП за да ръсиш такива неща?!?!
5
2
 
7
 
! Отговори
последен напън преди 1 година
На БеСеПераститите ще им е трудно да се преборят с Възраждане за гласовете на психично болните, които не са под запрещение.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От април призовавате да вържат народа на каишка.. много ви е неудобна ДБ.
3
5
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
В руското посолство е проведен инструктаж да се действа по активно.Ще има добавки към 4 000.