Слави Трифонов: ПП са измамници, ако им се противопоставиш си мафиот

"Толкоз за "почтените" нови политици"
288
Слави Трифонов: ПП са измамници, ако им се противопоставиш си мафиот
Снимка: Dnes.bg, архив

Лидерът на ИТН Слави Трифонов отрави нова критика към ПП. Този път отново в социалната мрежа.

"Ако се противопоставиш на измамниците от ПП, си обявяван за "мафиот". Ако задаваш неудобни, провокативни въпроси на измамниците от ПП - получаваш лакът в корема. Толкоз за "почтените" нови политици", пише той в пост във Facebook.

"И един въпрос към медиите - получавате ли пари от измамниците, за да прикривате тяхната простотия и агресия?“, пише още лидерът на ИТН.

Повод за поста му стана видео, на което се вижда как бившият премиер Кирил Петков сръчка с лакът журналиста Николай Караколев по време на свое изявление пред медиите.

Случката се разигра пред Софийския районен съд. Докато Петков говореше, журналистът започна да го прекъсва с думите: "Оставете това сега, кажете за Лена Бориславова, кажете за парапета". За да се освободи от натиска, на видеото се вижда как експремиерът прави рязко движение с ръката си. Караколев пък го обвини, че го е ударил в корема с лакът.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
16
 
24
 
! Отговори
Истина преди 1 година
Не измамници, тези от ПП са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, които продадоха държавата и народа и оставиха след себе си невиждан срив на икономиката. България ще гладува, студува и потъва във финансов колапс благодарение на тези безпрецедентно нагли крадци!
192
15
 
26
 
! Отговори
2 тулупа преди 1 година
Слави и Боко-лика прилика..
191
12
 
30
 
! Отговори
ПБ Хермес преди 1 година
Славчо, а ти къв си бе?
190
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ПО ЕДИН ЛАКЪТ в ребрата докато се усмихва лъжецът
189
11
 
26
 
! Отговори
Овчаров бкп преди 1 година
На плевенската гологлава овца сега и започва блеенето.
188
15
 
23
 
! Отговори
КИРО преди 1 година
В затвора.
187
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чак сега ли го разбра бе Учиндолски плешивец като български реотан си ние го знаехме от самото начало затова предупреждавахме още докато се гласеха да управляват че всички ще ревем от тия млади агенти на дс вербувани в чужбина по бащина линия ама вие викахте ако ще магаре да е само Бойко и Герб да не са а сега ривете
186
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя е такъв хейтър. ако няма враг и му избуява чувството за малоценност. дори да е прав, само с хейт не става
185
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наближава 9 септември и активните борци изпълзяха от пещерите..Батмана от учин дол и той да не по назад..Това е поредното "продуктово позициониране" от клуба на селенията и простотията от лъжци и измамници на7/8 като разни бля бля блябановци ,Тошковци ...и так дале
184
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре , ясно е ,че много обичаш да следиш дали другите спазват законите и да се правиш на интересен , но като опре до теб и се изнервяш, кажи защо не искаш да попълваш декларация за имущество, нали такъв е закона ?
183
10
 
15
 
! Отговори
Бачо Киро преди 1 година
Тези които гласуваха за Дългото предната есен после гласуваха за Киро Ментата.
182
11
 
22
 
! Отговори
!!! преди 1 година
А ти си жив труп, чудовище, мафиот и мутра!Жив труп си и си чудовище, мразено, презирано и отритнато от България! Ти си палач и изпълнител на мокри поръчки, възложени ти от мафията и от мутрите като теб!
181
6
 
24
 
! Отговори
aa1830 преди 1 година
Слави е пропуснал тактично, че може да си мафиот и без да се противопоставяш на ПП. И че в случая може би противопоставянето и мафиотството просто съвпадат, без да има връзка между двете....
180
5
 
35
 
! Отговори
Лойко преди 1 година
Този паткан защо изобщо го показвате.И оглупелите му фенове вече прогледнаха.Не е за вярване,че народа го избра за първа политическа сила.Срам,резил за тези които са гласували за него и неговата сбирщина.Глупоста надмина всякакви очаквания.
179
15
 
10
 
! Отговори
ПРОГРАМИСТ преди 1 година
ИТН ПАК ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ - ТАКА КАЗВАТ МАШИНИТЕ.
178
6
 
25
 
! Отговори
Виц преди 1 година
Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да, виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство ? А Вие как мислите ?
177
2
 
9
 
! Отговори
До 180 преди 1 година
Лидер на партия
176
5
 
19
 
! Отговори
Некой преди 1 година
Добре че е тоя див селяин Слави Трифонов та и аз да се поотпусна да го пооплювам и попсувам и да се почуствам като истински бял чове от висшата раса че инак тоя живот в тая фалшива България не се трае
175
15
 
7
 
! Отговори
ОТКРИЙ РАЗЛИКАТА преди 1 година
КИРО ЗНАЕ ЕЗИЦИ А ЧАЛЛГАРЯ НЕ. КОЙ Е ПО-УМЕН? И ДВАМАТА СА БОЛНИ И ДВАМАТА МНОГО СЕ ОБИЧАТ И ДВАМАТА БЯХА ПРОТЕСТЪРИ И ДВАМАТА НАЛИТАТ НА БОЙ И ДВАМАТА СЕ ДРУСАТ!
174
4
 
26
 
! Отговори
Смешни чалгари преди 1 година
ИТН вече практически го няма. Те са 5-та партия в парламента. Когато бяха първи не направиха нищо, сега вече не са от значение.