Мая Манолова пак с акция, пак с радиатори

Мястото е енергийното министерство
39

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Мая Манолова и членове на Изправи се България с поредна акция в рамките на кампанията си АнтиСПЕКУЛА.

Те занесоха радиатори пред Министерство на енергетиката.

Миналия петък от формацията при провеждането на акцията си "Златна акция" за издирване на представителя на държавата в нефтената рафинерия Лукойл Нефтохим от Министерството на енергетиката заключиха сградата и не допускаха граждани до институцията.

Този петък от Изправи се България отново ще направят опит да попитат министъра на енергетиката за мерките на държавата срещу скъпите горива, действията предприети от представителя на държавата в рафинерията за защита на обществения интерес, както и за високите цени на газа и парното.

В рамките на кампанията АнтиСПЕКУЛА от формацията направиха акции освен пред енергийното министерство и пред петролната рафинерия в Бургас, пред сградата на Лукойл в София и на бензиностанция в столицата, където стовариха овце в знак на недоволство срещу ограбването на потребителите с 1 лев на всеки литър гориво.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
9
 
! Отговори
Ха, ха преди 1 година
До АнонименПод помогнала на много хора, себе си ли визираш???
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво иска от служебното правителство, да си подаде оставката ли. Не знае ли , че след един месец има избори. Ааа много добре знае, и точно затова започна с цирковете.Преди 2 месеца я нямаше никаква, да попита защо бензина станал 4 лева, защо олиото е 6. Тогава системата не ги убиваше. Позор
11
1
 
22
 
! Отговори
7373 преди 1 година
Ох милата и тя място не си намери. Душичка!!! Келепира свърши Майче, всички те разбраха що за стока си пък и вече поодъртя и за друго не ставаш. Що се лакоми и ти за политика? Бойко те направи омбудсман, лаеше там от време на време. Я виж сега твоя заместник, сега титуляр какво прави. Праща писма до изпълнителна власт, сезира конституционния съд-непрекъснато. Ама като си от село, перхидролена бивша, нали се сещаш, времето лети, изтърваш момента и сега ходиш и лаеш като градските песове.
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
... където стовариха овце в...: Моля редакцията да не обижда членовете на "Изправи се България". То всички знаем, че са такива, ама да се обявява публично, мисля, че е прекалено.
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мая като беше омбудсман - всеки ден по телевизията. Умира за обикновените хора. Няма и месеци от как не е. Цял Перник без вода. Партийни лидери ходят при кмета на града да му говорят глупости. Тая я нема да се появи с едно кана с вода пред кметството.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев, вземи я изплющи най-сетне тая, че съвсем е пощръкляла бе! От колко време ти е мераклийка!
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много да и дам пелетна горелка.От 350лева сега са 1100 лева за тон.За отопление на една къща на два етажа минимум 6 тона.
6
1
 
13
 
! Отговори
До Ристо преди 1 година
свикнала е на лесните пари, едни от спонсорите и са в неизвестност, други в затруднение, така че в парламента е най-сигурно, само да има такива да я изберат
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Мая Манолова като омбудсман помогна на много хора! --------- с какво по-точно? С общи приказки?
4
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мая Манолова като омбудсман помогна на много хора!
3
2
 
20
 
! Отговори
Майчее преди 1 година
Няма да влезеш в парламента! Не се напъвай!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев, както и всеки прокурор трябва да изправи заврения зет пред съда за тази сделка, както и за ред други
1
2
 
27
 
! Отговори
Ристо преди 1 година
На тая като и замирише на избори и откача!!!