Кючук: Трябва да потърсим варианти за своята икономика

Очакват се реални решения от София
Обновена: 2 сеп 2022 22:17 | 2 сеп 2022 22:00, Росен Стойчев
32
Кючук: Трябва да потърсим варианти за своята икономика
Снимка: БГНЕС

"Кризите ни задължават да направим ценностно ориентирано правителство, което да има ясна физиономия пред нашите международни партньори. То трябва да бъде свързано с бъдещето на България в ЕС." Това заяви пред БНР евродепутатът Илхан Кючюк, съпредседател на Партията на европейските либерали.

"Има какво да се направи, и то много, защото влизаме в критичен период.

Още по темата
Обществата в Европа ще започнат да се изморяват, виждат се вече последствията от кризите. Европа беше свикнала да живее в едно охолство, което е продиктувано от това, че беше континент на мира, континент на възможностите", добави той.

"ЕС върви усилено към диверсификация. България трябва да потърси всички свои възможности и ресурси как да осигури в дългосрочен план своята собствена икономика.Тук няма лесно решение. Няма и популистко решение. Най-правилният подход е да се върнем отново към масата на експертността", коментира Илхан Кючюк в предаването "Преди всички".

По думите му "няма да налага ЕС решенията на София, а ще иска от София предложения за решения".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 1 година
До Кви са тия бе,не драги ми от ДНЕС БГ.този коментар,който вони от расизъм,защо не го изтриете,а най-малко прочетете написаното в сайта на министерството на правосъдието,какви са наказанията,за тези,които не признават холокоста ,и изповядват расизъм.
18
0
 
2
 
! Отговори
НЯМА ЛЕСНО !!! преди 1 година
ТРЯБВА НИ ИКОНОМИКА, А НЕ ДЪРДОРКОВЦИ ! СТИГА С ТИЯ ФИЛИ И ФОБИ ! ИМА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ И ТЕ СТОЯТ НАД ВСИЧКО ОСТАНАЛО ! НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ КАК СЕ ОПЛЮВАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПЛЮВАЛНИЦИ ! КОЙТО НЯМА ПРИЛОЖИМИ ИДЕИ И СПОСОБНОСТИ ДА ГИ ОСЪЩЕСТВИ, ВЪН !ИСКАМ ДА ВИДЯ РАЗУМНИ ПРОЕКТИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ !
17
2
 
2
 
! Отговори
Добре, преди 1 година
за своята евроGейска ясно, а варианти и за нашата,Българската икономика?!? М? Лаладжия?!?
16
0
 
5
 
! Отговори
Инж. Пипитков преди 1 година
До Бяхме на 6 мястоНа шесто място бяхме преди Втората световна война .После дойде комунизма и събори 3000 църкви,събра всичките роми на Балканите в България-да борят боржуазния строй,и отне имотите и животните на народа.Натика ги в панели,практически България беше един огромен лагер на БКП.През 1989г. нямахме тоалетна хартия и салам в магазина даже.Магазините празни не можен не само да излезеш извън страната ами и да си смениш града в България. Заплатите бяха по 30-40$ на месец...
15
4
 
4
 
! Отговори
Кви са тия бе преди 1 година
Мамка му,турци във Български парламент?Ко е туй Нийещо.Националната сигурност на Република България е в опастност? Такова нещо е абсурдно.1 Без история и националност,без родина бивш престъпник раздава порции и се облагодетелства???Това Нийещо при родолюбеца Сталин да са го полазили свински червей
14
2
 
2
 
! Отговори
Дойде време преди 1 година
дпс,гербАЛА,ДОСТ,СДС,БКП,БСП,НДСВИ ОСТАНАЛИТЕ майчини партии да са на бригада във Белене и водачите на листите, един по един за лечение с АК-47.
13
0
 
4
 
! Отговори
Варианти се търси преди 1 година
С учени хора които избягаха от вас,заради снайпериста от храстите на летния сарай?
12
3
 
4
 
! Отговори
Бяхме на 6 място преди 1 година
Във света през 1989г. достигна България и след това дойде османската демокрация с 1 престъпник Ахмед Доган и от тогава копаем дъното с тоя *** до като не се отстреля.
11
3
 
3
 
! Отговори
Каквото се докосна преди 1 година
Бомбаджията от г.Буново на вагон майки с деца,осакати държавата и умре всичко Българско и родно след него и трева не никне от гнилоч и зараза.
10
3
 
4
 
! Отговори
Какво произвежда преди 1 година
За да изнася кюнеца на световна борса и къде е печалбата.Вожда на племето ти майчино едно време гледаше тютюн с мизерно качество и бракуван мат'рял като гледачите от племето ти.
9
3
 
3
 
! Отговори
Каква икономика преди 1 година
Имаш бе,кючек,ти учил ли си туй Нийещо баса кюнец.Знаеш ли изобщо какво говориш. Имаш ли реална представа за икономика.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си отива с кресливите диреци.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да научи Български да му *** и на него.
6
4
 
4
 
! Отговори
КО Е ТУЙ НИЙЕЩО преди 1 година
Турчин-европреец!аКъдйе туй Нийещо на,кога мюсюлман е европеец ба кюнец.
5
1
 
8
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 1 година
Българската икономика стана просто един кючек , драги ми Кючук ! Друсат кючеци Про100 Киро, Кокорчо и компания , а българите оплакват наводнените си къщи , провалената си реколта, празните си джобове....!!!! А и ти, Кючул, и ти заедно с Про100 Киро и Кокорчо , друсате държавните парички в офшорни банки и нагъвате баклава и шербет ! Бедните българи да " го д.хат "!
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този оправи македонският въпрос, сега и икономиката ни ще оправя.Всички хора на Пеевски и ДПС да се изнасят в Турция!
3
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 година
И турч.аля ли сте цензурирали ... баси филтъра дето имате.
2
3
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Вън *** от българската политика!
1
6
 
6
 
! Отговори
руски поодлоги преди 1 година
И Слави Трифонов и Ахмед Доган са стар и вкиснат руски борш и от неговото претопляне манджа няма да стане, но вие дерзайте друзя.