Мирчев: Надяваме се на пълно мнозинство с ПП

Припомни трите вота през миналата година
7 сеп 2022 19:12, Росен Стойчев
147
Мирчев: Надяваме се на пълно мнозинство с ПП
Снимка: БГНЕС

„Ние минахме през три избора през 2021 година.

Още по темата
Ако искахме коалиция с БСП, още през април или през юли щяхме да направим такава коалиция. Не сме искали коалиция с БСП. В интерес на страната би било ние заедно с „Продължаваме промяната” да имаме пълно мнозинство в Народното събрание”. Това посочи представителят на Демократична България Ивайло Мирчев пред Нова Нюз.

Според политика, всички знаят, че „Газпром” не е сигурен източник.

„Фактът, че на страни като Германия, Италия, Франция газът беше спрян, е достатъчно показателен за това. Унгария е една от най-газифицираните страни в Европа. Там почти всяко домакинство се отоплява и готви на газ. Унгария се снабдява почти само от Русия и плаща изключително висока цена на газа. А Орбан е най-близкият приятел на Путин в Европа. Ние да си правим илюзии, че „Газпром” ще ни продава евтин газ, е доста наивно”, каза Мирчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
1
 
! Отговори
САТАНАТА преди 1 година
Точно ДБ раздразни ИТН с клипа...
85
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Надеждата крепи бала,Мур,ниците, които искате да приложите. Само мазния ти вид е достатъчно показателен за политиката ви на софраджийство. За Газпром само ще кажа, че незнам надеждни ли са или не, но вие купувайте през комисионери от същата Газпром без да ви мигне окото. За комисионните да питаме ли има ли отчислен % за вас?
84
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да е-вааа и продажник и тоя се кани да управлява,деее лабут деее!
83
1
 
9
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Това е много *** човек. Само като го погледнеш - типична мутра. Никога не бих гласувал точно за него. Ето затова трябват мажоритарни избори. Да гласуваш за личности!
82
2
 
17
 
! Отговори
7373 преди 1 година
Тоз трътльо и той експерт, че и врачка.
81
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Надежда всяка тука оставете. Който се коалира с БСП никога и за нищо на света няма да получи моят глас
80
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Надеждата храна за глyпацитe"... надявайте се!
79
13
 
3
 
! Отговори
Браво преди 1 година
За разлика от попчето от Пловдив ,любител на ролекс и мерцедес, аз съм убеден,че точно изучените в чужбина ще поведат страната напред. 33 г. се надявахме на нашите висшисти....завършили в Симеоново,Библиотекарския и ЮЗУ..резултат...най бедни,с най малка продължителност на живота,най ниска пенсии,най голяма корупция и най облизващи Путин......дали е съвпадение всичко това? Време е за промяна!
78
3
 
13
 
! Отговори
Жълтите павета преди 1 година
Промит мозък. Получава грантовете за да посажда нечовешки идеи в главите на хората. Колко пари получи партията му, Нико не знае, но ефекта е нулев.
77
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми нали спонсора им е един как няма ако има бьлгари да гласуват за тях де
76
3
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ще се залепят тия нискочели субекти за ПП,то е ясно..Въпроса е дали "пп" ще рискуват да се прегърнат с тях?
75
3
 
9
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Може да му говори така байдьн , че много иска да са пьрви с пп на изборите и да куоуват само скьп втечнен газ от сащ в наш ущьрб
74
3
 
8
 
! Отговори
Борсук преди 1 година
Хи-хи-хи, хи-хи-хи, хи-хи-хи. Не мога да спра.
73
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, няма ли в това ДБ някой, един поне, дето има с какво да мисли. Като почнеш от вождовете им, та и членовете на тая партия все едни такива....хич ги няма с мисленето. Те още в стаята не го пуснали, ама то пита за кревата. Щяло да е в интерес на страната с ПП да имале пълно мнозинство. Изобщо не се чува тоя, на коя страна? Може би става въпрос за вас просто, да хич няма да ви е зле. Не вижда ли Мирчев как посрещат Киро из страната в момента, не чува ли, не чете ли за ДБ какво се пише/говори?
72
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя юнак освен да се пъчи на село на сбора за друго нищо не става,наизустили по 10-15 изречения и само това дъвчат,все Путин им виновен,все демокрацията в опасност,все задкулисието ги задушава...тия са на светлинни години от бай Тошо и неговото управление ...
71
3
 
27
 
! Отговори
He трий copocoиgинo! преди 1 година
Двa npъcтa чeлo, чeлo нegoчeлo. Диnлoмa cи взeлo oт филиaлa в ceлo, nycтo onycтeлo. 3a ga лъже cмeло kaт' въшka нa чeлo, rpaнт oт Co`poc взeлo. Пa и възgeбeло...
70
2
 
10
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Ако се отчитат паралелно расписките от избирателна комисия и се отбелязва за коя партия е гласувано мисля , че няма да има проблем разбира се гласуващият трябва да прочете расписката дали гласа е за желаната от него партия
69
3
 
12
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Кое това яко момче за тези ли протестиращите викаха мутри вьн по рано
68
2
 
20
 
! Отговори
Мислещ преди 1 година
Гнусни парцали, съсипихте тази държава
67
3
 
8
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Няма да споря на тая тема, само напомням, че гласовете на Хартия и от машинките не съответстваха. Всичко се потули, все пак България искаше правителство от немай къде и с какво скалъпено и всички бяха съгласни, че по-добре правителство с БСП, отколкото пак избори.А щом са толкова добри машинките, значи няма да е проблем да се смени фирмата, която ги обслужва. Даааа, знам. Няма време, другите не разбират, има договори...е то има и война.