Плевнелиев: Трябва да се борим за демокрацията

Той говори на конференция
Обновена: 19 сеп 2022 14:10 | 19 сеп 2022 12:15, Росен Стойчев
54

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

“България е толерантна страна с мирни хора, затова се радвам, че днес сте тук, за да видите как страната ни запазва този мир.” Това заяви Росен Плевнелиев в реч по време на конференцията “Защита и киберсигурност в Югоизточна Европа”, предаде БГНЕС.

“Мирът не е даден, той не може да бъде взет, нито да бъде откраднат.

Още по темата
Ние трябва да се борим всеки ден за него”, заяви още Плевнелиев и добави, че днес историята вече е променена. “Кой пише историята: автократичният режим, диктаторите, Путин, или добрите хора, които защитават демокрацията, защото ако не са тези добри хора, то някои други пишат тази история. Ние трябва да се борим за демокрацията, защото всички ние искаме мир, демокрация, гарантиране на човешките права, и всичко зависи от нас, защото мирът не е възможен, когато поставяш под въпрос суверенитета и правото хората да съществуват”, допълни още Плевнелиев.

"Ситуацията днес  засяга и България, защото "Газпром" спря енергийните доставки в обикновен ден като този", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
wtf преди 1 година
Тя е безопасна като intoxinated convoy, понеже учихме разводно право миналата година.А пък тази година спешна медицина и се получава като резултатспешно разводно право?
41
0
 
0
 
! Отговори
wtf преди 1 година
Плевнелиев явно изобщо не гледа телевизия и не чете за древен рим, щом си е взел древноруска и древноримска марийка за convoy, тези древноримски марийки освен че интоксинистки, вярват в римското отровителство?!?!?!?!??!? това сме го слушали хиляди пъти от русата Марийка която даже не го крие, като нейни планове, само където понякога крие, че се води intoxinated convoy
40
0
 
0
 
! Отговори
wtf преди 1 година
тоест трябва да се борим/те за кое? тази интоксинистката, русата Марийка, дето е с като "ново лице" дали не иска да пее Dont cry for me Argentina на някой Балкон, тая руса Марийка е много нагла и непрекъснато се опитва да ми говори, че ми е mother, а то това е малко няма как да стане, понеже Гоце като баща (на тенисистките), Радев като чичо-баща и какво ли не, може и братовчед, но Плевнелиев като баща? ми не става тоя аржентински брой на main kampf може ли да не го чета?
39
0
 
0
 
! Отговори
фейсбука преди 1 година
БСП избра фейсбука, обаче на заглавките на страниците, а не на съдържанието им(обаче фъндъкова не е просто много ***, а е в престъпа с този златен замък, сори) строенето на замъци след червената революция по принцип е малко забранено и проблематичноособено руско-английски, от вида на Уилям+разпутин, дори и в САЩ двамата да са добре като двойка според американските им фенове
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е ли овцата, която построи златен дворец в София, твърдейки че Принц уилям и военните му (нато) ще го защитават заедно със страната, тоест предала властта на принц Уилям, или опитваща се да я предаде? С чавдар *** начело
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КЛЪВНЬО ДРЪВНЬО ПЕРУШИНАТА ПРИГЛАДИЛ, ТА ВЗЕЛ И ДА КУКУРИГА !!!
36
2
 
3
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 1 година
Плевнелиев: Трябва да се борим за демокрацията**** Ти специялно и със собствената си жена не можеш да се бориш . Аман от платени комсомолски секретари
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И до ден днешен си задавам въпроса, как един uдu0T успя да стане президент, само защото една тиква от банкя, като го представяше го милваше по главата и по-късно каза, че по него време и магаре да беше изкарал на президентските избори, MaлoyMHияT му електорат щеше да гласува за него. За неговия електорат съм съгласен, но за останалите и до ден днешен нямам смислен отговор!
34
2
 
11
 
! Отговори
джо преди 1 година
Ама снимка... Тия тримата направо да отиват в Украйна. Там ще продължат борбата срещу Русия, а ние ще им издигнем паметник до този ха американските летци....
33
1
 
13
 
! Отговори
Гаро преди 1 година
"Тоя" като беше на власт,имало ли е демокрация, и как се борил за нея?
32
2
 
13
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Да припомня, че във водещите ес демокрации забраняват референдумите, "защото им пречат".
31
2
 
10
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Прав е! И част от тази борба е излизането от ЕС и НАТО.
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
''Демокрацията '' не може да се бори БАШ в България , тя е наложена !Къде по света в колониите има ''демокрация'' и ''независимост'' ?
29
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На времето Сталин и Рузвелт си говорели за устройството на държавите им. На края Сталин казал: "Разбрах, демокрацията означава всичко за благото на народа!", а Рузвелт го поправил :"На американският народ"!
28
1
 
8
 
! Отговори
Не вярвах... преди 1 година
...че този ще надскочи повърхността на земята и същевременно ще изпълни изпод чехъла на жена си. Явно преди избори стават чудеса.
27
1
 
16
 
! Отговори
Тоя ли ще ни учи ? преди 1 година
Да се борим за демокрацията ? Наглия гоцеделчевски *** Плевнелиев ли ще ни учи на демокрация ? Да, Плевнелиев е ***, но това не му попречи да окраде голям брой помаци от Гоцеделчевско, изпращайки ги на гурбет в Германия и прибирайки огромната част от заработеното от тях. Плевника отдавна трябваше да бъде съден и прибран в затвора !
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Историята я пишат победителите без значение какви се те бе nлюнko мирижлива
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се борим с помощта на Америка за Бг и дедо ни Шорош. Една добре предизвестена смърт.
24
1
 
19
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Такова животно няма вече,сащ я уби преди години...
23
2
 
15
 
! Отговори
Българина преди 1 година
социализма се наложи за 10 г. А вече 33 г не можете да наложите таз пуста демокрация. Ами вината е точно на десните демократи, как не проведохте един референдум за 33г за ЕС НАТО ЕЗ БЕЛЕНЕ МАКЕДОНИЯ и т.н.....