Доц. Бенатов: Русия няма резерви

Решението на Владимир Путин е очаквано
22 сеп 2022 15:36, Росен Стойчев
64

"Това, което направи Путин, не е голяма изненада за нас, ние отдавна чакаме пълна мобилизация в Русия, защото след събитията в Харковски регион забелязваме, че руснаците нямат никакви възможности за ефективна война към Украйна. Затова те бързат с референдумите в Луганска, Донецка, Запорожка и Херсонска област. Нямат резерви за войната" категоричен бе доц. Даниел Бенатов пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че няма тревога в страната и размяната на азовците вчера е била много приятна новина, която също е била и голяма изненада.
Още по темата


"При нас всичко е спокойно и успехите в Харковска област доста силно мотивират хората. Нашата армия е комплектована много силно с хора и няма потребност за повече хора", заяви доц. Бенатов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин ще си избива насила населението
38
0
 
1
 
! Отговори
Оня преди 1 година
Е нали лошите руснаци бяха измъчвали и избили азовците в масови гробове? Кво стана сега, те били живи.....хммм странна работа.
37
1
 
1
 
! Отговори
ще падне прогнилата преди 1 година
свърши модата децата да ходят да учат на запад , тази зима ще замръзнат по кампусите , нито образованието е по добро нито нито ще си намерят работа , освен ако не са деца на нинова и прочиее американолизачи
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
този бенатов е там от фамилията кирякстефчовци на държавна украинска служба не случайно е в лвов
35
0
 
1
 
! Отговори
До Днес Бг преди 1 година
ДАЙТЕ ОФИЦИАЛЕН СПИСЪК НА ЗАБРАНЕНИТЕ ДУМИ НА БЪЛГАРСКИ!!!НА ТУРСКИ ЛИ ДА ПИША?ТУКА Е БЪЛГАРИЯ!НА АНГЛИЙСКИ ЛИ ДА ПИША???СТИГА С ТИЯ ЗВЕЗДИЧКИ,ТОВА Е ЦЕНЗУРА!!!НА ПОЛВИНАТА СВЯТ СМЕ ДАЛИ ПИСМЕНОСТ,А ТУКА НЕ МОГА НА БЪЛГАРСКИ ДА ПИША.ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!ИМАЙТЕ ДОСТОЙНСТВО(НОВА ДУМА В ЖУРНАЛИСТИКАТА)
34
0
 
3
 
! Отговори
братя Руснаци, преди 1 година
не обръщайте внимание на ПРОДАЖНИТЕ политици в България.ТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ!!!Друга тема-Марк Твен е забранен в САЩ,щото в"Том Сойер" споменал думата ***.Цветът на кожата няма значение.
33
0
 
2
 
! Отговори
спиш ли? преди 1 година
До Русофоб Така е! Само за Българофили! Не за Шоросоиди и Сатанисти!
32
4
 
3
 
! Отговори
Лопе преди 1 година
Аман от руски мекерета, що не си пращате децата в Русия да учат а ги пращате на запад. А вие що ходите на екскурзии в загнилия запад, ходете в Камчатка и Владивосток,
31
4
 
9
 
! Отговори
Ak47 преди 1 година
Слава на ВоватаБий западаСмърт на укрите
30
10
 
6
 
! Отговори
Русофоб преди 1 година
Всички русофили да си взимат децата и родителите и бегом в Русия. Тука е България и тя е само за българите а не за руски целувачи на ***
29
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
После тая статия може да се каже само едно: може да си всичко друго , но не и доцент. Върни си дипломата и си прибери агнетата.
28
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще стане напечено и буквално разрушително, когато Китай обяви пълна мобилизация. И тогава 100 милионна армия ще мине през пресъхналата река Ефрат към Турция.
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъ пи медии, така вдигате рейтинга на възраждане тук. Няма ли кой да ги спре.
26
5
 
12
 
! Отговори
Банкер преди 1 година
Доцентите като този Бенатов са повече от студентите в България. Аз бях студент по бай Тошово време, когато имаше студентски столове и купончета за ядене от 50 стотинки. Сега такива ги продават само в БНБ. За стоники имам пхредвид. А пък левчетата си ги обменям за чуждестранни валути.
25
3
 
15
 
! Отговори
Гроби Таласъмо преди 1 година
Бенатов,айде каквото си откраднал,го оставяш тук и си взимаш самолета за Тел Авив - без завръщане в БГ
24
5
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Ше превземат това, дето веднъж вече го превземаха. Се едно да ядеш веднъж вече ядено ядене...
23
5
 
7
 
! Отговори
МАРШАЛ ЖУКОВ преди 1 година
ДОЦЕНТ ДАНИЛО БЕНАТОВ ПАК НЕ Е НАЯСНО ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ. ОЩЕ ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА ВОЙНАТА, КАЗАХ ЧЕ СИЛИТЕ НА РУСНАЦИТЕ СА НЕДОСТАТЪЧНИ И ОСВЕН ТОВА СА НЕПРАВИЛНО ДИСЛОЦИРАНИ И С НЕПРАВИЛНИ ЗАДАЧИ. ОЧЕВАДЕН ФАКТ В НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ Е, ЧЕ 300 000 ХИЛЯДИ СА ЗА НОВОПРИСЪЕДИНЕНИТЕ Л,Д,З и Х ОБЛАСТИ КЪМ РУСИЯ СЛЕД РЕФЕРЕНДУМИТЕ В ТЯХ. ОПЕРАТИВЕН СРОК НА ГОТОВНОСТ-ДО МЕСЕЦ +1. ЕВЕНТУАЛНО МОГА ДА ПРЕПОЛОЖА ДВА УДАРА, КОИТО ЩЕ ФИАНКЕТИРАТ ТОПОВЕТЕ НА ДЪСКАТА В СТИЛ ЮЖЕН ГАМБИТ!!!
22
2
 
7
 
! Отговори
Ee преди 1 година
На каква възраст са резервистите?Ако са 45-50 не са ли точно те за да приключат войната?
21
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
л:изачите на Зеленски, айде тичайте да се запишете доброволци срещу злите руснаци хахахахахахахаклавиатурни мишки>>>ЗЕЛЕНСКИ НЕ Е ОБЯВИЛ "СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ", А ПУТИН НАБИРА 300 000 ЗАПАСНЯЦИ. НИЕ ВОЙНА НЕ ИСКАМЕ!
20
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еврейското квичене на бенатовчетата е песен за ушите ми.