Слави Трифонов: Македонците викаха от благодарност към ГЕРБ, ПП и ДБ

Коментар след футболната среща
27 сеп 2022 06:40, Росен Стойчев
134
Слави Трифонов: Македонците викаха от благодарност към ГЕРБ, ПП  и ДБ
Снимка: БГНЕС

Основателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов направи коментар за станалото на футболната среща между България и Северна Македония.

"Седя и гледам мача България - Северна Македония - в ушите ми още ехти освиркването на българския химн и крясъците, които въпреки дюдюканията се чуваха много ясно: "Бугари - татари" и "бугарски цигани".

Още по темата
Това са виковете на благодарност, с които благодарните македонци благодарят на "Продължаваме промяната", ГЕРБ, ДПС, "Демократична България" и неутралните БСП за това, че ги пуснаха да започнат преговори за членство в ЕС. Предполагам, че Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ, Христо Иванов и неутралната Корнелия Нинова чуват освиркванията, както и крясъците, защото те са за тях", коментира той.

Трифонов завършва с обръщение към националния отбор по футбол.

"Чест и почитания, български момчета! За разлика от българските политици, вие защитихте националното достойнство на България. За мен вече няма значение дали ще се класирате на европейско, или световно първенство. Вие спечелихте най-важния мач - за българското достойнство", коментира Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави навремето беше слуга на мафиотите и олигарсите..............помним как стана масон.........Илия Павлов от Мултигруп го вкара в една масонска ложа!!!
7
24
 
3
 
! Отговори
Благоевград преди 1 година
България да признае етническите Македонци и Македонки в Пиринска Македония и в цела България и българският съд да регистрира ОМО Илинден и всички други Македонски Сдружения.До днес България е осъдена 14 пъти за нарушаване Човешките права на Македонците в България.
6
4
 
26
 
! Отговори
!!! преди 1 година
Слави, Слави................много си зле, братчед!!Защо не си стоя в шоубизнеса, ами се захвана с политиката???Тя политиката не е лъжица за всяка уста...............нямаш толкова акъл за политиката!!!
5
7
 
13
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Дарт Вейдър се изходи някъде от коневръза! А Бе СлаФчо, ГЕРБ са виновни ,че преди повече 70 години Гошо Тарабата, е послушал Сталин, та ни е натресъл една "македонска "нация и език? Не са виновни Белград и Кремъл , а ГЕРБ, ПП и всякакви там? Всички знаем , че си скрита лимонка на Радев и Кремъл, така че, по-добре ти е да не изпълзяваш!
4
3
 
18
 
! Отговори
Чоко преди 1 година
Сигурно поне от 5-6 години не съм виждал такъв наш отбор по футбол. Играха с желание и самочувствие.
3
5
 
23
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 1 година
Диванната мумия пак се из ... каза. Спокойно драги съфорумци, скоро ще спрат да го отразяват ...
2
2
 
32
 
! Отговори
:) преди 1 година
Слави ти ... Жив ли си бе? Никакъв те няма. Къде беше през целия политически сезон?
1
1
 
31
 
! Отговори
шъ преди 1 година
А маке в космоса кога ?