Кирил Добрев: Нинова е склонна на всякакви коалиции

Трябва да се търси промяна, смята той
3 окт 2022 14:51, Росен Стойчев
21
Кирил Добрев: Нинова е склонна на всякакви коалиции
Снимка: БГНЕС

"При ниската избирателна активност вчера видяхме битка на твърдия електорат". Това каза пред БНР Кирил Добрев, член на БСП. И допълни:

"ГЕРБ успя да си върне първото място.

Още по темата
А това означава пълен провал на трите партии, които управляваха. ПП беше онзи романтичен вот на надеждата за промяна, но това си отиде. В политиката трябва да имаш опит.

Тези хора се опияниха от властта. ДПС бяха интересен играч, не правеха нищо, успяха да избегнат да бъдат общото зло. В такова се превърна "Възраждане". Най-интелигентни бяха ДБ, те не гонеха масовост, а идентичност. Хората повече очакваха от Стефан Янев. Първите му телевизионни участия след изборите показват балансирано и национално отговорно поведение".

"Избирателите в България не припознават БСП като своя социален фактор. Трябва да се търси промяна в политиката, в програмите, в лицата. Най-логичната коалиция, опирайки се на идеология, е ГЕРБ, ПП и ДБ. Възможно е и ГЕРБ, ДПС, Янев, включително и включването на БСП в подобна коалиция. За да запази властта си в партията, Корнелия Нинова е склонна да влезе във всякакви възможни коалиции", обяви Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
@@@ преди 1 година
До Пак по опорката?Браво Другарю!Възхитен съм от теб и твоят комунистически отчет!Мечтай,дерзай и чертай новите светли хоризонти и щастливи бъднини за всички българи до дълбоки старини!!!Евала!!!Да си жив и здрав,и все така прав!!!Добре,че има такива,като тебе надарени,на поредната партийна опашка за подаяния наредени!!!Браво Другарю......
18
2
 
0
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Не само Нинова: Само на т'ролове като теб им се струва че Корнелия Нинова е съгласна на всякаква коалиция. И БСП и ДБ и ПП казаха ясно, че с ГЕРБ и ДПС коалиция няма да правят. Нещо неясно? ...................................................................................... Виж ако Кирил Добрев беше на мястото на Нинова сигурно щеше да се съгласи. Но не е.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За разлика от теб ***, Нинова е готова само на коалиции анти-ГЕРБ! А ти че си готов да се одупиш на Боко ти личи от километри!
16
2
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
в българия няма партии камо ли идеология това са икон клубове по интересиаз затова не гласувам защото знам за какво се борят всичките за кокала в случаяза траншовете от ес във всеки клуб едни и същи играчи несменяеми от годиникоито будят отвращение затова избори до дупка отиваме на 2023 г докато случимна хора
15
2
 
4
 
! Отговори
Не само Нинова, преди 1 година
абсолютно всички,без изключение са склонни и способни на всякакви коалиции,обединения,съединения и сношения в името на собственото си благополучие,оцеляване и спасяване!!!Тия каламбури,мантри и клишета,че работят на ползу роду,народ и родина,са стари селски номера от деветосептемврийски вечеринки!!!Лошото е,че матрялът в по-голямата си част е остарял,изнемощял,чалгазиран,алкохолизиран и деморализиран да им се връзва на лъжите и продава гласът си за паница леща и то студена,а не гореща!!!
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всъщност, ще ми е много интересно ако ни управлява Доган. Най-опитния политик, запознат с всички схеми, а и ние сме си свикнали. Дали ще ни управлява САЩ, дали Турция-по-добре Турция.
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А. Доган е доволен , пак ще има СЛУГИ , от БСП И герб !
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ФЪФ политиката , морал и правила няма , жив пример е лицето Тома Биков , който каза че Борисов е за затвора , а сега го брани като най-голям ''прЕятел'' !
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да си спаси глаЪтЪ , Баце ще подари на Нинова премиерското място , а ДПС ще управляват пак от второто място , ....Иии всичко заспива !Герб и БСП слуги ПАК на ДПС !
10
2
 
12
 
! Отговори
Комисия преди 1 година
Знаем, знаем, че е склонна - иначе как ще се намърда пак във властта та пак да си пълни гушата и отново да седне в нечие министерско кресло ?! Ама ,туй, да вземе, да свърши малко работа с ръцете си, освен с устата си - хич я няма !!! Затова и в политиката да я няма е най-добре !!! Къш !
9
2
 
10
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 1 година
НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ СПОДЕЛИ ЛЮБОВТА СИ КЪМ БОЙКО, КАТО МУ СТАНЕ ВИЦЕ! МАЯ ЩЕ СЕ СПУКА!
8
6
 
4
 
! Отговори
ЕСТЕСТВЕНО! преди 1 година
НИНОВА - ВИЦЕПРЕМИЕР НА БОЙКО БОРИСОВ!?
7
12
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Тоя жалък поддляр беше тръгнал да заиграва с Боко, но разгромът на Фашиска Просия го изпраща на бунището на историята. Слава Украини!
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро Киро на кирия.... Баща ти поне беше мъж на честта- от старата школа.... А ти си едно продажно меккере
5
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ + ДПС ще доведе до национална катастрофа. Както в началото и средата на 2000тте, когато управляваха НДСВ (с Борисов) и ДПС, но реално България се управляваше от Доган с обръчите от фирми. Беше ад. Но народът помни от ден до пладне - ето, пак ги докара същите муцуни, леко променени.
4
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам за Нинова, но тя поне не се продаде на Тиквата. А Кирчо Джибрата от години е известно, че е пуделче на Боко
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кире, Кире, баща ти и дядо ти се обръщат в гроба!
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що е киро се е ***
1
12
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Кирил Добрев е къртица на ГЕРБ в БСП!!!