Новаков: Политиците трябва да превъзмогнат своето его

Няма причина с Румъния да сме извън Шенген
6 окт 2022 14:12, Росен Стойчев
20
Новаков: Политиците трябва да превъзмогнат своето его
Снимка: andreynovakov.eu

Няма причина с Румъния да сме извън Шенген. Надявам се, че до края на годината ще бъдем приети.

Още по темата
Така ще можем да пътуваме към Румъния и Гърция без опашки, с улеснения за туристите. Ще се пътува както между София и Пловдив. Това каза за Нова Нюз евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков.

По думите му само Нидерландия блокира приемането ни в Шенген.

"Имаме признаци, че ще преразгледат позицията си. Подел съм инициатива за събиране на 100 000 подписа за премахване на опашките по границите", каза той.

"Политиците трябва да превъзмогнат егото си и да си говорят, защото поведението им прави отвратително впечатление в ЕП. На хората им е писнало от избори, слогани и предизборни дебати. Искат политиците заедно да решат техните проблеми. ГЕРБ не е свалил правителството на Петков, то се свали само", смята Новаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама питахте ли народа, иска ли не иска ли това евро. Много сте ттъппи. Нали9 еврото го печата друг бе тЪЪЪпунгери. Друго си е да си печаташ левчета колкото искаш. Викат му свобода на това нещо и суверинитет.
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"По думите му само Нидерландия блокира приемането ни в Шенген." - Нищо чудно, Бойко десетилетие пласираше трева в Холандия.
11
1
 
5
 
! Отговори
ИВАН ИВАНОВ преди 1 година
Само по един начин може да се реши проблема Трябва Каналджиите на мигрантите от Свиленград да се насочат към Нидерландия и въпроса е решен.
10
1
 
2
 
! Отговори
Някой преди 1 година
А дано ама надали. Никой не мисли за общото благо, а за собствен интерес и пари. На никой не му пука до толкова, че да постави някой друг над себе си. Егото и парите са всичко за 90+% в световен мащаб. Затова всичко е в дисбаланс- време, здраве, политика, неориентирани хора и т.н
9
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде айде да не измествате фокуса! ГЕРБ свалиха редовно правителство чрез сключване на сделка, сега да си сърбат попарата и да се оправят,искаха да управлят, ето народа ги постави на първо място. Да се коалират със приятелите си и да започват, да не се правят на ощипани девственици.
8
4
 
3
 
! Отговори
Нане преди 1 година
От днес... германски депутат-България не трябва да е в юрохейският съюз, нито в шенген... А дано ни изхвърлят от ЕСССР...... +===)))
7
3
 
5
 
! Отговори
Гонят ни от ЕС преди 1 година
Германски политици гонят България от ЕС поради изтезания и поръчкови убийства срещу Българи поръчани от политици от ПП ГЕРБ!
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези кравари щом ни натискат, значи не е хубаво в Шенген!
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАЖИ ГО НА ШЕФА СИ
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Толупа ще превъзмогне ли егото си? Съмнявам се, той иска от сутрин до вечер да плещи глупости по телевизията " аз направих това", "аз построих това" и пр. А в почивните дни иска да си бръмчи с джипката "на инспекции" по пътищата. Бранят като матросовци техния пудел Гешев и искат да вярваме, че са се променили? Не, мерси. Между другото, нали Боко обеща като спечели, на 03.10 бензина да е под 2лв.? Къде да ида да заредя за толкова?
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ние това чакаме.Да превъзмогнете своето его и да изчезнете от политическата сцена.
2
1
 
10
 
! Отговори
ТЪп преди 1 година
Боли ме светофара за Шенген. И да сме там, това ще улесни малко пътуването за шепа хора - нищо повече. Поредният популизъм. Кажете какво правите с инфлацията и цените на суровините.
1
2
 
14
 
! Отговори
Жокеръ Литмус преди 1 година
Тоя ми изглежда идеален да освободи Украйна!