»ванов, който свали украинското знаме от —ќ, подаде оставка

“ой напуска и  омиси€та по обществен ред и сигурност
13 окт 2022 14:23, Ќели ’ристова
60
»ванов, който свали украинското знаме от —ќ, подаде оставка
—нимка: ƒимитър  ьосемарлиев

ќбщински€т съветник и зам.-председател на —толични€ общински съвет, който вчера направи неуспешен опит да свали украинското знаме от фасадата на сградата на —толичната община, - Ѕорислав »ванов, е подал оставка.

“ой ще напусне и поста си като председател на  омиси€та по обществен ред и сигурност.

ќще по темата

ѕредседател съм на комиси€та по обществен ред и сигурност, и осъзнавам акта за знамето, че е нереден, но аз го прав€ принципно. ўе предложа на колегите в —толични€ общински съвет (—ќ—) да гласуват оставката ми като зам.-председател на —ќ— по съвест, който както прецени. √отов съм да поема политическа отговорност за действи€ си. “ова за€ви за Ѕ“ј общински€т съветник Ѕорислав »ванов, който вчера направи опит да свали национални€ флаг на ”крайна от фасадата на —толичната община.

ѕо-рано днес председател€т на —толични€ общински съвет √еорги √еоргиев също насто€ за оставката на »ванов, който в ср€да се опита да свали украинското знаме от сградата на —толична община.

ѕо-рано днес групата на „ƒемократична Ѕългар舓 в —толични€ общински внесе искане за оставката на Ѕорислав »ванов като зам.-председател на —толични€ общински съвет, шеф на комиси€та по обществен ред и сигурност и зам.-председател на комиси€та по устройство на територи€та заради хулиганските му про€ви в сградата на —толична община.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


60
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
49
0
 
1
 
! ќтговори
ћда преди 1 година
√овориме за герб техните корумпета са в общината знаете ремонт на ремонта пейки за -10 000 златната тоалетна в центъра т€ беше май половин милион»ма ли смисьл да продьлжаваме
48
2
 
2
 
! ќтговори
яћЅќЋ»я преди 1 година
¬ъв софийска ќбщина н€ма м€сто за фашисти. “ози е за затвор.
47
1
 
1
 
! ќтговори
»стината преди 1 година
ƒо съветника и парти€та му има билборд на който пише " ќ– ≈—“Џ– ∆ƒ”“ “»Ѕя" ¬ј√Ќ≈–.  акво правите в общината н€мам иде€.
46
2
 
1
 
! ќтговори
»стината преди 1 година
ƒо 13 в заповедта на кмета пред обществеността пише че е със съгласието на всички и деклараци€та пред ”краинската консулска служба в държавата се израз€ва суледарността на гражданите в столицата. ¬иждаме и разбираме, че не е така.
45
4
 
1
 
! ќтговори
»стината преди 1 година
—игурно не е бил в казармата и не знае как се вдига и как се свал€ знаме. —игурно не знае, че има и закон за защита от поругаване на национално знаме. —ега в парламента ги пускат без образование па камо ли в общината за работа сигурно и на деца градина не е ходил пак щ€ха да го научат на нещо. ћоже и да са го нападнали с ’.ј.–.ѕ. и да са му промили мозъка но едва ли.
44
5
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
Ќаркоман!
43
7
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
Ѕрей, с колко пр.ост народ е бъкано това ¬ъзраждане, направо не е за в€рване. “ози "герой" €вно е падал на главата си. Ѕъзик бабаит!
42
8
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
„овекът е болен мозък, кво се чудим.
41
3
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
јко беше умен щеше да подаде молба за членство във ¬ъзраждане и тихомълком  опейкин щеше да си има свой човек в —ќ—, без да е печлил конкурс за това. јма след тези шизофренични изцепки, н€ма как да го изберат пак на толкова висок пост.
40
5
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ясно е, че јтака се състои основно от психично болни хора, но €вно и ¬ъзраждане ги привлича същите. «ащо обаче се допуска такива хора да заемат толкова високи обществени позиции?
39
6
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
Ќикой не си рискува работата току така, ако не са му дадени тлъсти пачки. ќбикновен корумпиран чиновник е Ѕорислав.
38
2
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ƒо јнонимен ѕо добре ти си боцни отзад американското. Ќ€ма как да не те изкефи като ти гледам акъла
37
2
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ќсъзнавал, че акта със свал€не знамето на укро-фашистите е нереден??? “ова е единственото заслужаващо уважение действие на —ќ— през изтеклата година. ќт къде на къде ще се вее там знамето на ”крайна??? ƒа не би да сме водили война с т€х, да са ни победили и сега да сме им васали? “ози акт със знамето и прекръстването на наши улици в чест на укро-фашистите е една от най-позорните страници от истори€та ни. ќбаче нали са наредили кукловодите от USA посолството, така ще бъде в "независима" Ѕ√
36
5
 
18
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
Ѕългари€ се е превърнала в маша на съвременни€ трети райх - ≈— и марионетен пудел в ръцете на —јў и Ќј“ќ.—лед като в 21 век се три€т коментари, които н€ма да се харесат на американски€ ни душманин; след като се забран€ва гледането на руски тв.; забран€ва се руската класическа литература; руски деца са гонени от уж културната ¬иена затова, че са руснаци;забран€ва се ƒостоевски и „ехов, а паметника на ѕушкин е разрушен под аплодислените на ≈— за какво ми говорите?
35
5
 
13
 
! ќтговори
јнтиджендър преди 1 година
Ќаправо да забиват краварски€ парцaл и да не се преструват повече.
34
14
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
Ѕългари€ спешно се нуждае от ««ƒ («акон за защита на държавата) ¬сички *** да се задължат да нос€т червена звезда на гърдите си и да бъдат уволнени от държавни служби.ѕо дейните *** да се затвор€т в Ѕелене.
33
16
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
на изпроводн€к му шибнете н€колко шамара на това теле
32
11
 
13
 
! ќтговори
пепи преди 1 година
–азграждане ще го обичат повече! ƒа ходи на  опейййййкин да му коси тревата у вилатан на село!
31
14
 
18
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
≈дин нормален да има и ще го изгон€т. » »ванчева € сготвиха подобни. «атова н€ма оправи€ на та€ територи€
30
4
 
12
 
! ќтговори
обективен преди 1 година
ƒо 24 това което си написал за јприлското въстание 1876 е в€рно, но като толкова знаеш кажи защо нико€ велика сила не прогони турците а го направи –уси€ това е факт колкото да е непри€тно на н€кой. ƒори да не казваме че, ¬еликобритани€ активно подпомага “урци€ за потушаване на въстанието и като света узна за нас какво направи като реални действи€.