ПП не искали работещ парламент и правителство, а нови избори

Действията на опозицията били нелогични и непоследователни
27
ПП не искали работещ парламент и правителство, а нови избори
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Не сме обсъждали да оттеглим кандидатурата на Росен Желязков. Ще търсим парламентарна подкрепа, ще продължим да водим разговори с всички парламентарно представени сили, заяви пред БНТ Костадин Ангелов от ГЕРБ.

Още по темата


По думите му от "Продължаваме Промяната" не искат да има работещ парламент и правителство, а искат нови избори.
Костадин Ангелов отчете действията на ПП като нелогични и непоследователни ходове. Той отрече, че ГЕРБ е в изолация и призова да се изчака с коментарите относно първия мандат.

"Предстоят срещи с контактната група, след като бъде избран председател на Народното събрание. Голяма част от партиите се държат все едно отиваме на нови избори, ние към настоящия момент работим за първи мандат, нямаме намерение да подкрепим правителство на "Продължаваме Промяната", каза още Костадин Ангелов.






 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Опозицията е опозиция, защото няма мнозинство. Тия с мнозинството, дето пратиха работещ парламент в опозиция, да си поемат ОТГОВОРНОСТТА И ДА УПРАВЛЯВАТ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА (ЗА СЕКА ИКОНОМИЧЕСКА) И КРИЗА. Сегашната опозиция го правеше, те мислеха, че могат по-добре, ДА ДЕЙСТВАТ.
24
1
 
3
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
Ако не са с имунитет герберските измамници къде ли ще се намират извън НС ? СМЕШНИ И ТРАГИЧНИ СТЕ В БЪЛГАРИЯ, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СТЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ЗАЩОТО БЕДНОТИЯТА НАЙ-МНОГО ВИ ПРИЛИЧА И СЕ ПОЛАГА ! ПП предлагат дискусия пред камери и микрофони, да чуят всички избиратели кой какво предлага и заслужава ли си гласът му, ГЕРБ не искат, искат задкулисие, глухи ли сте и разбирате ли кой за какво е в НС ?
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При нови избори ПП ще вземат още по-малко гласове. Значи скритата им цел е друга. Каква ли е?
22
0
 
0
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
В България сте останали само манипулираните, такова е чувството от вън, наели са се всички медии и журналисти да ви плащат с избори и както се вижда и от тук почти всички това повтаряте, на това не се ли казва манипулирано общество ? Имате ли собствено мнение което да вижда реалността и да помисли защо на запад живота е по-добър ? Замислял ли се е някой, че на запад просто хората различават престъпника от почтения ! Замислял ли се е някой, че този Желязков в миналото извърши измами с бюлетини ?
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб са си баш в изолация и я заслужават отвсякъде. Постепенно като загубят и властта по места, ще стане ясно колко са реалните им избиратели, които гласуват по убеждение, а не са платени или под страх от загуба на работните ди места.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП не иска държавата да се управлява повече от мафията.
19
0
 
0
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
17-ти, ти защо смяташ, че аз като съм емигрирал съм гласувал против излизането от ЕС след като съм там или пък за някакъв чалгар на който дори не съм слушал и музиката му ? Може и да има такива *** емигранти, но аз не съм от тях, не искам да вадя виза за да се върна на запад когато посетя родината си ЯСНО ! Не обвинявай или не врачуване, а се научи да уважаваш всяко мнение, защото нали се сещаш, че не живееш уж в диктатура !
18
0
 
1
 
! Отговори
до 11 преди 1 година
Какво им е неопитното бе, ти с малкото мозък в главата си съгласен ли си да те управлява етническо малцинство спечелило изборите и депутатите им да се страхуват че като загубят имунитета си ги грози затвор ? Кое по-вжно за теб, да те управляват тези които те направиха беден или да опиташ друга възможност която може пък и да ти помогне ? Да залагаш на неуспешен куц кон смяташ ли че е печелившо ?
17
1
 
1
 
! Отговори
С ВАС СМЕ преди 1 година
-МНОГО СТЕ ПРАВИ
16
0
 
5
 
! Отговори
до 14 преди 1 година
До емигрант Не всички можем да емигрираме. Тези които са успели са добре. Но много мразя някой емегрант да гласува за "Възраждане" т.е. за Русия, а да живее извън нея. И най-често в тези държави срещу които уж гласува. Или за чалгарите. Защото тези не са от най-интелигентните.
15
1
 
2
 
! Отговори
та така преди 1 година
*** пе_тата са си повярвали че са капацитети в политиката , а при следващи евентуални избори най вероятно ше отидат на поне трето място . но явно това не им е ясно .
14
6
 
4
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
Докато съществува ОПГ-ГЕРБ в политиката на беднотията ще има капани от тях във всяка област на политическата сцена и беднотията ще присъства постоянно в кошарата на стадото , това щом не ви е ясно значи заслужавате си съдбата на бедняци !
13
3
 
9
 
! Отговори
По пътя на ИТН преди 1 година
Чудесно, при нови избори може и машините да не им помогнат и дрогираните "младежи" да последват ИТН. От първа сила за няколно месеца се сринаха.
12
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво работещо НС със старите кURви от ГЕРБ ? Няма нищо страшно от нови избори и спирала от такива, Белгия доказа това ! Просто старите депутати се страхуват да загубят имунитета си и плашат ! Не зная какво пише в конституцията, обаче не е нормално по- малко от 51% от населението да е гласувало и това да означава, че малцинството да управлява мнозинството, къде по света го има това недоразумение ?
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това "работещо" правителство беше върховото постижение на борците против ГЕРБ - чалгар, БСП, фигурантски пионки ПП, полезни едиоте на БСП -ДБ. Предишното подобно "работещо" правителство беше БСП, ДПС и Волен.
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП се държат като неопитен играч на карти - вика Всичко коз независимо какви карти държи, и се надява на второто раздаване на му влязат три валета. ИТН правеха така и сещате ли се къде са? ВАЛАТ!
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
DO 1. Tочно така! Тези свалиха ПП сега да не се правят на ударени, а да управляват! Или инструкциите на Митрофанова и Радев са други!
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди няколко месеца не беше работещо правителство,а антибългарско,което беше прекалено заето да прави скандали и затова никаква работа не свърши.
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е промяната. Руски партийки се правят на десни и викат по ГЕРБ, блокират работата на всичко и руския фигурант ни загробва със заеми и мизерия чрез служебните си пионки.
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е преди няколко месеца всички други партии в опозиция се обединиха да искат същото: нов парламент, а не работещо правителство. Сега какво се правят на светци, като те са виновни, че нямаме работещо правитеслтво.