Хаджигенов: Сегашните бледи копия на Борисов ще станат като него

Парламентарната република е важна
21 окт 2022 11:30, Росен Стойчев
38
Хаджигенов: Сегашните бледи копия на Борисов ще станат като него
Снимка: БГНЕС

"Бойко Борисов казва и прави всичко с единствената цел да оцелее и в днешния ден. ... Той трябва да бъде разследван, съден и в затвора. Както и Делян Пеевски - мислите ли, че на него му се седи на първия ред - не! На политиците в последните 2 години не им стиска да направят това.

Още по темата
На единици, на които им стиска, не знаят как да го направят. Единственото нещо, което им хрумна, е да задържат Борисов. Т.е. направиха това, което правеше Борисов, той решаваше кой да бъде арестуван, дали да живее, дали ще има бизнес, имущество и т.н. Те направиха същото нещо и после се чудят защо резултатите са такива. ... Борисов не се превърна в диктатор за един ден. Сегашните бледи копия на Бойко Борисов вдругиден ще бъдат Борисов, т.е. диктатори. Това е ясно отсега. Затова в демократичните и правови държави подобно поведение не се допуска".

Коментара направи пред БНР адвокат Николай Хаджигенов.

"Няма как да правиш глупости от типа "Борисов" и да очакваш различен резултат. Просто ПП и ДБ са по-меки и по-образовани", посочи той и добави:

"Парламентарната република е важна, защото, когато един човек е начело на държавата, той веднага се превръща в диктатор. Виждаме сега Румен Радев колко става опасен. Той от самото начало имаше такива забежки".

По думите на Хаджигенов това, което наблюдаваме в 48-ото Народно събрание, показва не просто, че политическите формации са се скарали, а че не са в състояние да произведат нещо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
5
 
! Отговори
Да, ама преди 1 година
До Лейтенант от запасаХаджито само може да си мечтае да е копие на Борисов
25
3
 
5
 
! Отговори
факт преди 1 година
хаджигенова е влюбена в Борисов !
24
2
 
3
 
! Отговори
Това са хора на ГЕРБ преди 1 година
МВР арестувахте ли си престъпника Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол/Дупница, а терорист Юлиян Борисов Георгиев от Перник замесени в поръчкови убийства и изтезания по особено мъчителен начин!12:38 21.10.2022
23
2
 
5
 
! Отговори
Сега... преди 1 година
...на истината не мога да кажа, че не е вярно. За което е прав, е прав човекът - така е! Властта е много страшно нещо. Ама много страшно нещо. Превръща нормален човек в Смийгъл!
22
8
 
3
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 1 година
"Режимът Борисов" съсипа България и българският народ--Трябва да бъде съден за всичко това което извърши - и понеже търсят много овце в Арабският Свят а нямаме овчари -предлагам неговите глашатаи подмазвачи и сие -да станат овчари с цел да избегнат наказателни дела срещу тях -- 20г овчар -и получаваш амнистия!
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В народното събрание са точно, като в онзи виц където заека се опитва да отвори горския магазин, останалите горски обитатели са се наредили и викат на заека, ти къде се пререждаш, бе ей? Заека така 2-3 се опитва да отвори магазина и накрая казва я си*** мамата, няма да отворя магазина. В момента е същата ситуация и в народното събрание.
20
10
 
5
 
! Отговори
Лейтенант от запаса преди 1 година
Хаджигенов, ама как само ги разлюти дежурните кагебистки хибридни старшинки! ЕВААЛА, П ич!
19
9
 
18
 
! Отговори
Майора преди 1 година
От адвокат без спечелено дело и подчинен на олигарсите , които платиха протестите акъл не искам! Още повече че се подигра със символите на властра , когато с лъжлив Бабикян и Минекян , хвърляха домати и яйца и носеха ковчези!
18
6
 
12
 
! Отговори
тц преди 1 година
Кой те ..ба за слива бе хаджигемчуф, нал те изчегъртахме. А на следващите избори януари като изчегъртаме променените и копейкин нещата ще започнат да се оправят
17
4
 
16
 
! Отговори
перко преди 1 година
Пишман адвокат, пишман политик седнал да прави анализи! Ставаш само да разнасяш кофчези! *** нах.й!
16
3
 
14
 
! Отговори
666 преди 1 година
Коментар по БНР, щото тоя повече едва ли ще стъпи в парламента!
15
4
 
22
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Този пишман политик не се ли отече в канализацията ... Българският избирател даде оценката си като за него, така и за другите му съратници от Адвоктската колегия на мутрите на Сестра галева, а както се казва Глас народен, глас божий ... така че скирийте това лице от гледна точка на обществената хигиена, която би трябвало да се спазва във сайта и форума ... !!!
14
2
 
5
 
! Отговори
До Пиночет преди 1 година
Докато не уврат главите ви, че внушенията само Доган и Пеевски са винодни за всичко, хайде да турим и Борисов, няма да се оправят нещата. Нали видяхме малите променливи!?!?!
13
1
 
4
 
! Отговори
Профайлър преди 1 година
До Anonimen Идеята е след време тези, гласували с "не подкрепям никого" да пренасочат гласа си към НАЙ-КРЕСЛИВИЯ и канен в ДС медиите - Костя Копейкин!
12
3
 
8
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
И ТОЗИ ИНВАЛИД - НИКОЛАЙЧО - Е ПРОСТО ЕДНО ЕФТИНО ПРОДАЖНО СЕЛЯНЧЕ - ЗА ЕДИН ПАРЛАМЕНТ ГО СГОТВИХА ХИЕНИТЕ НА ДОГАН.
11
1
 
10
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Да правим избори, за да гласуваме с "Не подкрепям никого", е най-безумното нещо, за което можем да се сетим. предлагам да изберем "Не подкрепям никого" и да очакваме да ни увеличи заплатите, да подобри живота ни, да решава проблемите ни. Дерзайте!
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този представител на първите изгонени от парламента да отива при вторите изгонени от парламента и да подготвят места за още такива, че на следващите избори ще изметем не една ами две партии наведнъж, а може и три!
9
10
 
4
 
! Отговори
Киро лъжата преди 1 година
Не го харесвам, но е абсолютно прав
8
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде хаджипенчовото да си гледаш работата. И вие се довлякохте в парламента, свършихте я като кучето на нивата, така че много да не знаеш. Чуш.
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Адвокат на мафиоти и бандити играе против мутрите . Тотален шизофреник или по скоро тарикат. Надявам се скоро политическата ни система да изчисти скоро от такива бо*луци.