Росен Костурков: БСП влезе в ритъма на статуквото

Нека да видим, дали ще има правителство
21 окт 2022 20:34, Росен Стойчев
26
Росен Костурков: БСП влезе в ритъма на статуквото
Снимка: БГНЕС

Нашето поведение беше точно такова, каквото сме заявили - на конструктивна опозиция. Още в началото заявихме, че няма да подкрепим кандидат на ГЕРБ. Това заяви Росен Костурков от "Продължаваме Промяната" пред БНТ.

"Не мога да кажа дали ще е кратък или дълъг хоризонтът на парламента, видяхме, че БСП влезе в ритъм с партиите на статуквото, към тях се присъединиха и "Български възход", коментира той.

Още по темата


По думите му коалицията, избрала председателя, е била фасада на безпомощността на Народното събрание.

"Но дали тази коалиция няма да продължи със съставяне на правителство - нека да видим", допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Статуквото?!? Ей, вие новите крадци, с претенции и кухо самочувствие, от къде и по какъв критерий слагате етикети и квалификации на колегите си? Да не би да идвате от рая неопетнени и да сте БЕЗГРЕШНИ?!? Само се огледайте в редиците си кои сте - слагачи, спорни, съдени, извънсъдебно споразумели се, деца на ДС мишоци, все отбор саксийно отгледани нагли копИлита... И имате претенцията да давате тон на хора с име, да наглеете, докато България гори не и без вашето съучастие в кризите по всички нива!
17
0
 
2
 
! Отговори
Тоя па преди 1 година
Мишок откъде изпълзя? Като повечето в ПП, непризнати, добре платени комунисти-реваншисти.
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вежди заслужава уважение. БСП реагира адекватно.
15
3
 
5
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
БСП И БВ ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЗА ДА СЕ КОНТРОЛИРАТ ВЗАИМНО С ГЕРБ И ДПС. ИНАЧЕ НЕ СТАВА!
14
3
 
6
 
! Отговори
Спеца преди 1 година
БСП реагира с мисъл за България и народа и , а Вие сте щатски марионетки , рушители на страната!Същия е и Слави , и Ицо десантчика и т.н.!
13
1
 
6
 
! Отговори
До 8 преди 1 година
Веждито Е БЪЛГАРИН ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД. НЕ Е ТУРЧИН. ВТОРО - ТОЙ ОТ ГОДИНИ НЕ ПИЕ И НЕ ПУШИ ПОРАДИ ОПЕРАЦИЯТА ОТ РАК НА ГЪРЛОТО. ПОЖЕЛАВАМ МУ КРЕПКО ЗДРАВЕ И 4 ГОДИШЕН МАНДАТ! ПОКЛОН, ВЕЖДИ!
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костурков- никому неизвестен си!!!!!! Не се прави на умен.
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костурков, на вас и ДБ трябва да благодарим за безпомощното НС и разлола в държавата. Защо ли имате интерес да се блокира държавата, хм??
10
2
 
7
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Днес тотално се разочаровах от българите като цяло................не можем да се управляваме сами, ясно е..............един турчин се оказа по-българин от българите..........евала на Веждито, голям патриот и добър човек..... човекът на години и с разклатено здраве пое голяма отговорност........пожелавам му успех!!
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи умишлено сте искали да блокирате целия Парламент вие сте терористи другарю Костенурков
8
5
 
11
 
! Отговори
??? преди 1 година
И какво излиза сега??Че турците повече милеят за България от българите!!!Или грешно съм разбрал?Веждито е добър и достоен човек..........пожелавам му успех, само малко трябва да намали алкохола!!!
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На ваше място едни малко по-разумни и по-съобразителни хора биха затраяли. За седем месеци вашият лидер направи колкото можа глупости и откровени действия срещу държавата, чийто народ го избра за премиер, остави я без газ за есента и зимата, едва не я накара да обяви война на руснаците, похарчиха с мин.Василев паричния й резерв за закупуване на LNG и на тръбен газ с комисиона 30-40%.Сега г-н Костурков забравя тези факти и се опитва да сипе в аванс интриги по адрес на евентуалния нов кабинет.
6
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП вече 33 години е със всички които са във власта.Сега са вече и с ГЕРБ , а до вчера беха срещу тех.БСП отдавна не е партия на пролетарията.БСП си направи и отгела леви капиталисти, едно говори друго върши.
5
5
 
17
 
! Отговори
Задкулисие Сър! преди 1 година
Другарят Прокопиев дърпа ли ви ушите на ПП и ДБ, че не успяхте да провалите Парламента?!
4
3
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Добре направи БСП,че подкрепи Рашидов,за да започне Парламента да работи.Трябва да се приеме бюджета за следващата година редица други належащи...закони.Това че някой се.сърдел,показва колко му е...акъла и каква...нагласа има в този парламент.
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Партията бкп_бсп майка на всички партии у нас кога бе другарю Костурков не е била част от Статуквото ами че тя е негов учредител бе аланколу това нова опорка от Кремъл ли идва или от мандрите
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наточили са се за милиардите който требе да дойдат от ЕС.
1
9
 
8
 
! Отговори
Росен Клатикурков преди 1 година
БСП вече обслужва нови клиенти!