Борисов: Рашков да му мисли с тези 23 имота, мен ме намериха в къщата в Банкя с децата

Лидерът на ГЕРБ коментира 16-те точки на Продължаваме промяната
1 ное 2022 18:23, Нели Христова
243
Борисов: Рашков да му мисли с тези 23 имота, мен ме намериха в къщата в Банкя с децата
Снимка: БГНЕС

Виждам една масирана атака. Техните ПР-и явно са им казали за Гьобелската пропаганда - една лъжа като се повтори 100 пъти става истина. Сутринта който и телевизор да включа, която и да е програма, едно и също се говори. Това е някаква нова мода. Понеже в масираната им атака в медиите, освен, че не искат да говорят с нас, но искат да говорят с мен, те размахват 16 точки. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

"Най-важното е ГЕРБ да се откжали от пъпната връв с Гешев. Пъпната връв на ГЕРБ е с Европа и Америка. Тя е с Европейската народна партия, с ХСС, ХДС и най-големите партии в Европа. Тук само може да се търси пъпна връв. Затова аз предлагам предварително експерти да подготвят разговорът, в който аз, те или който искат ще седнем да утвърдим това, което говорят.", заяви Борисов.

ПП загуби близо 200 хиляди избиратели и два коалиционни партньора само за 6 месеца. Дали пак ще работят с тях - не знам, но при гласуванията това е факт. БСП твърди, че са им откраднали програмата. А опорката на ИТН е, че ГЕРБ е свалила правителството, не то бе свалено от корупцията. ИТН свали правителството, защото изобличи корупцията", каза още Борисов.

"ГЕРБ има лидер, който носи отговорност. ГЕРБ има министри, които носят отговорност. ГЕРБ има депутати, които носят отговорност и решенията в ГЕРБ се взимат след много, много, купища листи, в които сме смятали, какво значат тези 16 точки. Аз исках с едно решение да приема всички точки, но Добрве, Дончев, са против. Аз искам да обясня за кое съм за, за кое съм против", допълни той и прегледа всички точки от списъка на ПП.

"Ние нямаме от какво да ни е страх. Бойко Рашков с 23 имота да се чуди как ще се изправи пред КПКОМПИ. Мен ме намериха в Банкя в къщата с децата и там ще ме намерят винаги. И съм ви се клел - нямам къща никъде, освен там, където живея. Подкрепяме тази процедура, за да не могат да говорят, че ние не искаме да се разследва главният прокурор. Той е човек като всеки един, не е господ", каза Борисов относно първата точка за механизъм за разследване на главния прокурор.

За втората точка той коментира, че обмисля да закръгли минималната заплата на 900 лева, но подкрепи точката на ПП, в която се иска увеличаване на минималната работна заплата на 860 лева.

"Има една фатална точка 13, която гласи "ограничаване на бюджетния дефицит до 3%". Сега, докато чета всяка една точка, ще ви връщам към тази фатална точка. Но ние я подкрепяме и нея", заяви Борисов.

Той подкрепи вдигането на песниите с 20%, но заяви, че инфлацията е по-висока и предложението на ГЕРБ ще е 30% "Тези, които гласуват обаче трябва да знаят, че са подкрепили и точка 13", пошежува се лидерът на ГЕРБ.

"Вие две години, Кирил и Асен са министри на финансите и икономиката, после премиер и министър на финансите. За две години защо не определихте какво е енергийна бедност?", попита бившият премиер относно точка 4.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че подкрепя и точката за таван на тока за бизнеса, както и закона за антикорупционната комисия с разследващи функции.

"За две години стана ясно, че не се крадат осем милиарда на година. Напротив, само теглите заеми. Откъде ще ги вземете. Предлагам Кирил Ананиев и избрани от тях хора да седнат и да бюджетират. И всичко да е готово, когато отида на разговори. Те искат да направим шоу и да се скараме. И да не стане с първия мандат. Ако тези неща не се изчислят, няма да стане и с втория, и с третия", каза Борисов.

Бойко Борисов заяви, че тези проблеми трябва да се изчистят и да се поеме политическа отговорност.  

Целият коментар на Борисов гледайте във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
5
 
2
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
Бойко, забравяш кюлчетата
178
4
 
3
 
! Отговори
Случаен преди 1 година
И с ГЕРБ и без ГЕРБ, все тая, какво само ни омагьосват - имаха 12 години, еднакво бедни сме си - можем само да мечтаем за Запада, само приказки, не привличат инвестиции.
177
4
 
1
 
! Отговори
за пъпната връв преди 1 година
като прегръщаше Путин и се мазнеше на диктатора Тайпи, май Азия а не Европа целеше.
176
3
 
6
 
! Отговори
Еха преди 1 година
СИКаджия,как лъже!
175
5
 
6
 
! Отговори
герб е за идиоти преди 1 година
докато има хора които се връзват на на тия глупави борисови прикази - България ще е зле.
174
2
 
4
 
! Отговори
dd преди 1 година
АМАН ОТ ГЛУПОСТИ
173
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе слабоумковци, не ви ли писна,не ви ли омръзна да му дьвчите на Бойко......да повтаряте все едно и също, кюлчета,кьщи не знам си кьде,ДВЕ ГОДИНИ БОЙКО Е В РЬЦЕТЕ ВИ, НИЩЕХТЕ ГО ОТ КЬДЕ ЛИ НЕ, ТА ЧАК И ЗА МАГНИТСКИ СЕ НАДЯВАХТЕ ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ ГО РАЗКОСТЯТ, НО НЕ И ТАМ НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧИХА НЕЩАТА, НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙТЕ И С ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, ЗАЩОТО ИМА ЕДНА ИСТИНА ,НЯМА НИЩО ЗА ТЬРСЕНЕ,ЗАЩОТО ПОД ВОЛА НЯМА ТЕЛЕ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ ЗАЩОТО ДЬРЖАВАТА ЗАГИВА С ПОСЛЕДНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ.
172
6
 
6
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Добре, този човек защо си мисли, че е нещо особено - нагледахме се 12 години - нищо не направи. Кой му е казал, че трябва само магистрали да прави, само той си знае. Нито е кадърен, нито е способен, освен да кряска и да прави скандали. Хората живеят все по-бедно - по статистика.
171
7
 
5
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
А Бойко не се заяждай с Рашков,че като го изберат ПеПитата пак ще те окошари. Да не почнеш после като Корнелата да се оплакваш. Нито си му на имотите ,нито на пиенето, нито имаш сведения които има той и които ще ги каже АМА ДРУГИЯ ПЪТ.
170
1
 
13
 
! Отговори
toti преди 1 година
Докато се занимаваме с тия селяни и слушаме махленските им заяждания един друг,децата не знаят какво да гледат ,тези ,,анти герой''или учителите,които са вдигнали ръце и се чудят как да си запазят работата!! Всеки де,наркотици,побоища,гонки и убийства по пътищата!!!Няма държава,полиция,съд и хаоса е неконтролируем !!!
169
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това нещо на снимката изобщо не е трябвало да се ражда.
168
6
 
10
 
! Отговори
Ето Биографията преди 1 година
Когато Иван Костов завежда Маджо при СДС го рекламира така:"СИК са мутрите на БКП то ест БСП ама решиха вече да са от СДС".........................Борисов самите гербери открито преди години го рекламираха така:"Ние от ГЕРБ сме партията на Божков,Г.Ганчев,С.Манолов и прочие ЕДЪР милиардерски крайно десен капитал" то ест идеологията на ГЕРБ проста:"Немаме идеология и да живеят едрите пари".......
167
10
 
5
 
! Отговори
Фалшиви новини преди 1 година
Тука некой антигербер полудял.......Второто поколение червен член на БКП и възпитаник на МВР с далеч по нисък ранг от татко му бил свръхнабожен?......Сигурно вярваш и че Бойко е Спайдърмен и Батман
166
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къщата в Барселона и гръцкия остров са само една прашинка от кражбите на тиквата , още колко много имо за които изобщо не знаеме , и тоя крадлив кръгъл суджук още иска да краде
165
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дебuлuзмъm на Чекмеджан няма край ! Сега ,след като купи и зеления чорап , му дойде кураж ,че панделата може да му се размине и приказките за наивници се възродиха с пълна сила !
164
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борбата с престъпника борисов трябва да се води срещу всички негови поддръжници, те са му помагачи в престъпленията.
163
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идването на Борисов на власт, аз го бях писал навремето, това беше знак, че тази интелигенция е претърпяла крах- тя приключи. Един пожарникар взе властта сред аплодисменти.....Голям позор, но за съжаление нещата се развиват в негативна посока....Унищожаване на икономиката, на социалните отношения, на здравеопазването, на образованието. Процесите, които се развиват в България, по мое мнение, и не само, бяха планирани и осъществени в тази насока- да бъде лишена страната от един национален елит. Ел
162
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Грабежът Хемус се разплита! Вижте обвиняемите и пътя на откраднатите милиони" https://narod.bg/2022/11/02/%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%b5%d0%b6%d1%8a%d1%82-%d1%85%d0%b5%d0%bc%d1%83%d1%81-%d1%81%d0%b5-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bf%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b0-%d0%b2%d0%b8%d0%b6%d1%82%d0%b5-%d0%be/
161
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Narod.bg подава сигнал до главния прокурор Иван Гешев да бъде извършена проверка на ченгето от ГЕРБ и бивш началник на отдел Тежки престъпления срещу личността, по-известен като отдел Убийства о.р. полковник Ботьо Ботев.Според източник на Narod.bg от Столична община, където екс полицаят години наред топли стола в отдел Вътрешен контрол, назначен лично от Борисов, е купил за смешните 20000 лева апартамент в Равда.
160
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"КОШМАРИ: ГЕРБ се върна в големите болници, далаверите започнаха",