ПП напуснаха заседанието на правната комисия

Обявиха неспазени срокове
2 ное 2022 16:52, Росен Стойчев
42
ПП напуснаха заседанието на правната комисия
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме Промяната" напуснаха заседанието на правната комисия, където трябва да се разглеждат 3 внесени предложения за промени в Изборния кодекс с мотив, че в дневния ред като първа точка е влязло предложение на служебния кабинет, входирано вчера, съобщи БНТ.

Още по темата
Тяхното основание да постъпят така е, че не са спазени процедурни срокове за обсъждане и запознаване със законопроекта.

Според представителите на "Продължаваме Промяната" това, че излизат от заседанието не означава, че оставят да се гласува хартиената бюлетина. Те обявиха, че смятат да изразят позицията си в пленарна зала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 23 преди 1 година
"А на теб кой ти каза , че ПП са крадци , Бацето ли ? Нали се сещаш , че ако беше така герберастите, щяха от сутрин до вечер да показват истински доказателства , а не опорки ! А за чекмеджетата, колчетата, пачките и записите на Бойко си мълчат" - Ами за чекмеджета, кюлчета и пачки причината е същата, няма доказателства, жълтите вестници не са. Затова пъэк за Киро/Асеновото правителство служебното отчете бая дефицити, няма как Борисов да е свил 9-те милиарда, например, или комисионите за газа.
21
1
 
3
 
! Отговори
Нормално преди 1 година
Ще напуснат и НС.
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 30: А на теб кой ти каза , че ПП са крадци , Бацето ли ? Нали се сещаш , че ако беше така герберастите, щяха от сутрин до вечер да показват истински доказателства , а не опорки ! А за чекмеджетата, колчетата, пачките и записите на Бойко си мълчат ! И хайде сега , да си върнем старите крадци , че сме свикнали с тях! И си ги върнахте , хайде да ви е честито, лумпели заблудени!
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 31 - Смяташ, че като сменим крадците, нещо ще се промени? Даже тия новите са по-пъргави от старите, бързаха, бързаха, явно са усещали, че няма да са задълго. И не се знае кои са ***.....
18
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-доброто за държавата е ГЕРБ и ДПС да напуснат парламента и управлението завинаги! Тези крадци и шарлатани са за затвора.А вие , които плюете по ПП сте виновни че гласувате за тях , заради вас такива ни крадат от години безнаказано.Мафията си върна държавата и *** им пригласят!
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено, те нямат и никога не са имали никакво уважение към правото.
16
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
А бе след всичките поразии и задкулисия, има ли още шарани да подкрепят ПП ?
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви са тия политици, като ощипани госпожички! Нещо не им изнася и напускат. Ами изяснете го тоя проблем, вижте, може пък да не сте прави или друг да е сбъркал. Напуснали харвардските недоразумения. Най-добре е и парламента да напуснат.
14
6
 
13
 
! Отговори
Нина преди 1 година
Е как няма да напуснат правната комисия ,като са мошеници ,лъжци ,за които няма нито Конституцията,нито закони.Те се изживяват като светии -безгрешни и над закона.Болни ,и то тежко болни мозъци.И тия ще управляват България?!Я стига! От ДБ - са абсолютно същите
13
2
 
14
 
! Отговори
КАТО УЧЕНИЧКИ.... преди 1 година
ВИНОВНИ ПРЕД ГРИПЕНА, ЧЕ НЕ МОЖАХА ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРИЯ, ГЕРБ/СДС И БОЙКО.........
12
4
 
25
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Както каже BOSSа от Дубай! Който плаща, той поръчва музиката!
11
5
 
23
 
! Отговори
Татко Петко преди 1 година
Билети за Канада има ли?
10
14
 
9
 
! Отговори
Мъртви Души преди 1 година
Хайде от кога ние Мъртвите души чакаме отново хартиената бюлетина. В нашто малко Северозападно Село за нас гласува секционната комисия и попълва протокола.
9
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-токсичната партия вече изпадна в тотална изолация, а и очевидно на сърдитко Петко празна му торбичката. Освен това по какво са специалисти тези лекенца, за пример мога да дам на Хасан бюджета му го правиха Каримански, Р.Гечев и П.Чобанов, сега са само двама останали.
8
5
 
27
 
! Отговори
ХоХо преди 1 година
На Пропадналата Партия преди няколко месеца им отрязаха пише ки те. Ако продължават с инатлъците си ще им отрежат главите... С инат политика не се прави. Прави се с дипломация. А "дипломите " от хАрвард можете да си ги за врете газът.
7
7
 
30
 
! Отговори
ПорноПартийка преди 1 година
Oт това по-голямо доказателство , че машините и вота са манипулирани - НЯМА !!!!
6
13
 
28
 
! Отговори
Избирател преди 1 година
Хе,хе ! Ако върнат хартиената б юлетина, автоматично ПП ( Партията на провалените) отива в блатото на Чалгаря ! Така е създадена тази партийка - от блатото , с крастави жаби !
5
12
 
31
 
! Отговори
Не са глупави преди 1 година
Тези от ПП знаят много добре, че без машините на Мадуро няма да влязат в Парламента !
4
4
 
30
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Тези са пълни олигоффрени. Контра на всичко и то по най-гнусния начин. Но както да тръгнали с този инат и претенции всичко да става точно както те искат, май на следващите избори ще правят компания на ИТН.
3
3
 
29
 
! Отговори
Доктор преди 1 година
Явно се усеща липсата на пиците с кристали !