Росен Желязков: Правителство има, това, което няма е Народно събрание

Според него парламентът вече е в много добра кондиция
2 ное 2022 19:55, Нели Христова
26
Росен Желязков: Правителство има, това, което няма е Народно събрание
Снимка: БГНЕС

"След първите дни фалстарт, в момента парламентът е в много добра кондиция, въпреки че има още моменти на напрежение, но е доста по-оперативен. Парламентът започна да работи", това заяви зам.-председателят на парламента от ГЕРБ Росен Желязков пред bTV.

Той заяви, че хартиената бюлетина е важна тема, но няма да успее да взриви парламента.

"Политическата позиция е ясна. Има недоверие в машинното гласуване, има недоверие и в хартиеното. Когато има съмнение и в едното и в другото, по-добре да ги има и двете. Ние искаме да имаме алтернативи", уточни той и добави:

"Правителство има. Това, което няма е Народно събрание. Важно е да има парламент, защото там се решават важните проблеми. В този смисъл трябва да направим всичко, за да има. Аз наблюдавам едно смекчаване на тоналността."

"Връчването на мандата е моментът, в който разговорите трябва да започнат. Вчера Борисов заяви, че сме склонни да подкрепим така наречените "16 точки" на "Продължаваме промяната", така че имаме база за диалог. Важното е този диалог да доведе до стабилност", каза Росен Желязков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че то правителство винаги си е имало, Росенчо , в последните 33 години ! В сянка ! Мафиотско ! В последните 13-14 години се нарича "на ГЕрП" и се беше осветило !
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А изборите кога ще са ?
13
0
 
2
 
! Отговори
Божество в 21 век преди 1 година
В живота има добро и зло, а аз избирам да бъда добро, а не зло ! Аз трябва да имам бизнес или да бъда в политиката, за да мога да изкарвам пари и жена да издържам и така ! Разбирате ли ?Аз съм зле сега,а трябва оправия, ама истинска !
12
0
 
2
 
! Отговори
Човек в 21 век преди 1 година
В живота има добро и зло, а аз избирам да бъда добро, а не зло ! Аз трябва да имам бизнес ии да бъда в политиката, за да мога да изкарвам пари и жена да издържам и така ! Разбирате ли ?Аз съм зле сега,а трябва оправия, ама истинска !
11
1
 
3
 
! Отговори
Полезно преди 1 година
Аз съм безработен мъж ! Нямам жена до себе си ! Живота ми не е такъв какъвто трябва да бъде ! България е антибългарска, но зависи в какъв вариант ! В 21 век сме, нека да има изграден рай за нас хората и за бъдещите поколения ! Аз съм си аз и трябва да съм добре, защо пък трябва да съм зле ?!В Б-я няма виновни хора, а това е абсолютно нормално !
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента българската управляваща мафия е в разцвета си възстановява се ударно.Просто не виждам в момента как ще просперира държавата.
9
1
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Българската нация е била подигравана и унижавана , даже и унищожавана още по времето на Османската империя ! Разбирате ли за какво става въпрос ?Нка в 21 век да си простим и да има истински ИЗГРАДЕН рай, за да е добре положението !
8
1
 
6
 
! Отговори
ДОСТОЙНСТВО преди 1 година
Трябва да си не-човек,за да сядаш на масата с хора,които публично са те нагрубявали,подигравали и пр.и в същото време искат да ги подкрепят.ПП трябва много да внимават,за да не паднат в капана на мафията.Тя е безпощадна в унищожаването на противника и виждаме,че както преди изборите и сега цялата държавна машина+Радев са включени да унищожат НАДЕЖДАТА,че може да има промяна. Дано по-скоро има избори и масово българите да излязат и гласуват,заради себе си.Живеем във времето на Ел Чапо.
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Росен е спец по хартиените бюлетини нали беше напечатал в Костинброд тонове бюлетини в полза на Бойко и герб.
6
3
 
5
 
! Отговори
:) преди 1 година
ГЕРБерите нали Това искахте. Гледай сега как ша гласувате с хартията и бат Сали ще решава Изборите.
5
7
 
7
 
! Отговори
? преди 1 година
Росен, Печатаря на Бюлетини от Костинброд. Ще има много бизнес. ГЕРБ искат обратно хартията, за да може гласът на Мъртвите Души и купените Ромове да определи бъдещето на децата ТИ!
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тоя само като му видиш мазната физиономия и разбираш що за стока е.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С корени БКП ,човечецът направи от една автомивка милиони и сега в Парламента .Как стават тези неща комунисти и вие демократи кажете ?
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
О този мафиот почна да се прави на мъдрец. Докога видни крадци и мафиотаджии ще ни дават акъл как да се оправяме?!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Bepнo бe! Aм'чи тo, бeз ceraшнaтa napлaмa no goбpe вървят нeщaтa...?