Зарков с разкрития за прокурорския син

Гривната не е давала сигнал четиридесет минути
3 ное 2022 18:10, Росен Стойчев
31
Зарков с разкрития за прокурорския син
Снимка: БГНЕС

"Мисля, че този въпрос се изясни. Главна дирекция "Охрана" е била там по съдебно разпореждане, за да връчи книжа, свързани с частна жалба на г-жа Нинова срещу Явор Дачков. По разпореждане на съда те трябва да ги връчат на двете страни, за да могат те, ако евентуално преценят, да се възползват от правото си на обжалване. Съдът е разпоредил на ГДО да го направи", каза пред журналисти в парламента служебният министър на правосъдието Крум Зарков.

По отношение на проверката за гривната на Васил Михайлов, прокурорския син от Перник, Крум Зарков каза, че тя е поставена тогава, когато е било казано да бъде поставена и Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" изпълнява мерките за неотклонение такива, каквито са определени.

Още по темата

"В момента, в който съдът извърши проверката, всичко беше предоставено на компетентните органи, които, от своя страна, предприеха действия пред съда за промяна на мярката", добави Зарков и уточни, че доколкото е запознат мярката за неотклонение, подлежи на протест, но дали ще бъде направен, или не, това вече е от компетенциите на прокуратурата, цитиран от БГНЕС.

По думите му тук проблемът е, че има един сравнително дълъг период от време – около 40 минути, когато гривната не е излъчвала сигнал, но какви са причините, се установява, както и дали всички служители, които трябва да наблюдават, са били на място и са действали адекватно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Пропов Да бе а какво правеше сина на Байдън в Украйна? Няма да мине номера че корупцията идвала от изток. Напротив точно от запад идва. Просто на запад са се научили да я прикриват по-добре.
23
10
 
13
 
! Отговори
Пропов преди 1 година
Корупционните схеми идват от изток а не от запад. Също както наглостта на управляващата върхушка. Коя е родината на олигарсите? На запад за такива афери хвърчат оставки. Аз живея на запад точно затова. Защото престъпността и корупцията са много далеч от нормалните хора. Да има ги, разбира се, не нито са така показни, нито са така повсеместни и най вече - обществото няма търпимост към това.
22
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да проверят сега съдията дето е разрешил домашния арест да продължава. Нещо мирише на гнило тази работа. При положение че мярката се нарушава трябва да се налага по-строга.
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До НеразбралНаистина, кой ли е този съдия? Явно проблемите са не само в прокуратурата! 64138
20
6
 
7
 
! Отговори
ЖалкиНищожества преди 1 година
Боже,какво нелицеприятно човече,Боже!Каква ли е пък душицата му?Жалки *** унищожиха държавицата ни, окрадоха народа и продадоха Родината ни на западните си господари - кой срещу пари,кой слугувайки им безплатно,кой държан за топките с компромати от чуждите шпиони и най вече от Сереуто.
19
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Прокурорчето видимо е покровителствано от Дундуков 2!..."---------------------------------------- Миналата година мафията ГЕРБ поне си беше наела кадърни тpoлове, много от тях пенсионирани учители и докторанти. Сега нивото на ГЕРБ-авите тpoлове е падналo. ДУУУндуков може е баща ти. Президентът Радев няма нищо общо с тоя прокурорски мафиот. А ГЕРБ, ПП, ДБ ще останат в историята като най-пропадналите шайки, които днес предадоха България.
18
5
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 18 преди 1 година
До Анонимен 18, кое е видимото? :D :D :D васе, ти ли пишеш тука да пробваш да отклоняваш вниманието? Служебното не съдейства на тате и ти затяга примката и пробваме "разделяй и владей" :D :D :D Че даже и сам си дава "палец нагоре" :D :D :D Хората виждат, и не само те. Връзките не на всякъде важат
17
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прокурорчето видимо е покровителствано от Дундуков 2!
16
0
 
17
 
! Отговори
Оппа преди 1 година
Оппааа, явно на васил михайлов, родата му и приятелите му им стана скучно и влязоха в нета да видят какво мислят хората за тях. Ооо, мразят ни! Дай малко да почнеме пропаганда, все някой може и да се хване, щом съдия от София се хвана да се изправи срещу доказателствата, истината, народа, справедливостта, ДЪРЖАВАТА, значи гл-пави хора може и да има :D :D :D Няма кой да повярва на глупостите ви ;) ЗАТВОР-и за синчето, и бащата, и съдията, и всички, които му помагат!
15
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съм фен на БСП, но Зарков ми се издига в очите все повече.
14
2
 
11
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Я, тъкмо си почнал разкритията. Кажи си и ти защо те изгониха от Париж" Защо те натириха от Сорбоната? Няма да казваме никому. Само между нас ще си остане...
13
8
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 13 преди 1 година
До Анонимен 13 - и кой е този фигурант? Защото, ако визираш Президента, си в мнооого голяма грешка. Ако си поне малко запознат ;) Та за кой говориш? Или пък аз не съм запознат...кажи какво имаш предвид ;)
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той народът ще търпи до едно време, помните ли бунтовете в Катуница от 2011 г???
11
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Досега трябваше отдавна трябваше да излежава поне 5-годишна присъда.
10
3
 
24
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Убедил съм се, че няма по-демократично нещо от куршума - той не прави разлика по положение, имотно и финансово състояние, връзки, пол, религия, възраст или каквото и да било. Не се отклонява - просто си лети!
9
1
 
34
 
! Отговори
Представяте ли си? преди 1 година
Представяте ли си щом редови (от няколко месеца) прокурор от Перник може да надделее дори над Главния Прокурор, Министъра на Правосъдието и съдия от СОФИЯ! И нещо трагично или иронично - бисер михайлов-бащата-прокурор- беше съден за лихварство, а синчето работи за един друг лихвар в града като събирач на дългове или подобно. "Миньор е моят татко, миньор ще съм и аз, ах само да порастна..." имаше една песен. И тоя не се извини на жертвите, съжалява, че е дал интервю и си е признал престъпленията!
8
0
 
38
 
! Отговори
аре бе преди 1 година
само вижте колко време държавата се занимава с тоя прокурорски син . бърза процедура , затвор , булка . така трябва да се действа .
7
0
 
37
 
! Отговори
Кой е съдията? преди 1 година
Медиите, кажете името на гениалния съдия, който явно е по-сляп от Темида или поне се прави на ударен от мокрия *** от очите й! Кажете и кой е адвоката на г-вното! Покажете и снимките на васил михайлов и баща му лихвар-прокурор бисер михайлов, както и на чичото на терористчето и вуйчо му (последният явно е много важен, щом неговото мнение натежава над всички свидетели и институции)! Да ги видим, за да знаем на кой дължим благодарност за тази справедливост! Лицето и имената на съдията поне!
6
0
 
44
 
! Отговори
Неразбрал преди 1 година
Значи: 1. цяла държава гледа садистичните прояви на васил михайлов (които сам си записва и се хвали с това); 2. поне 9 свидетели свидетелстват, че е напускал дома си; 3. Службите признават, че са му сложили гривна чак след повече от ден от пускането му 4. Сужбите признават за многократни сигнали на гривната за нарушаване на периметъра; 5. Министър на Правосъдието и Главен Прокурор смятат, че тоя нарушава закона; 6. Цял град е пропищял от тоя и се бунтува ,НО-един съдия "не вижда нарушение"! WTF?
5
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само на служителите не им е ясно как фривната, увита в алуминиево фолио не е давала сигнали. За 40 минути можеше да е в Сърбия.