Бабикян: Мотото на срещата в парламента е комично

ГЕРБ са настоявали да продължи разговора
8 ное 2022 14:48, Росен Стойчев
14
Бабикян: Мотото на срещата в парламента е комично
Снимка: БГНЕС

"Нямаше огромен смисъл от тази среща. Мотото "Изясняване на приоритетите между ГЕРБ и ПП" е комично. Приоритетите и на едната, и на другата политическа сила са известни".

Това каза пред БНР ПР експертът Арман Бабикян от "Ние идваме", бивш депутат.

По думите му разговорът за пари, бюджет и цени на горива има място не на подобни срещу между политически сили, от които поне едната е заявила, че това не е разговор за правителство:

"Мястото на този вид срещи и разговори е в комисиите на Народното събрание, където членуват представители от всички парламентарни групи.

Още по темата
Сега пред скоби се вадят експерти от две, а другите гледат по телевизията какво са си говорили и си правят изводи, след което ще влязат в парламента в съответните комисии и ще водят същия разговор".

Арман Бабикян смята, че ГЕРБ са настоявали да се продължи този разговор, за да могат в един момент да кажат, че нямат големи различия, ПП са дали ясно да се разбере, че имат очевидни различия и нямат намерение да променят политиката си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Този не беше ли от изританите, заедно с потрошената латерна? Топкова се е оял, че му липсва толяма част от врата... За сметка на това, акъла му липсва изцяло...
7
0
 
8
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Този мазен еременец е много противен! Такива като него насъскваха тълпите, заради които държавата е в хаос.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бибата да фатъ Магариту и да се занесе в нагорнинаебах де откине китка за Сандо Дъдъкащия та па куту улезе у Епизодо пъ да кае нещо мило
5
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре е все пак гербаджиите да са по скромни. Никой не отрича първото им място, но то е подкрепено от около 10-15 % от населението на държавата. Всеки има право да гласува, но убедителна подкрепа няма нито едно от ЕООД-та.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабикян завижда, горкичкия! Спокойно отново ще има избори.
3
1
 
18
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе лъжлив Бабикян , какво може да се очаква от теб и такива като теб , уж спазващи законите , а хвърляли яйца и дмати по символите на властта и носещи ковчези и бесилки? Защитаващи олигарсите , които платиха протестите и ви доведоха на власт! Стига , цинично е хора неспечелили и 1% да дават акъл!
2
1
 
13
 
! Отговори
Забавно е,бивш преди 1 година
депутат(народът се е произнесъл за стойността му)от жалка партийка("ние идваме", но трябва да се чете "ние си отидохме"),да дава оценки за неща,които очевидно не разбира.Неговата(и на патрона му МаяМа) експертиза приключи със спомена за отвратителните действия на формацията им-мърсене,хвърляна на яйца,домати,риба по държавни учреждения и герба,блокирането на кръстовища и преченето на хората да се придвижват свободно,крясъците и вувузелите...Те "играха"едно неприятно лято и...край!
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Г-н Напикан, експертът от "ние мутрите идваме" Ха ха.