Слави скочи на ДБ за лицемерието "кабинет на малцинството"

Лидерът на ИТН с остра атака срещу Атанасов
15 ное 2022 15:18, Александър Попов
69
Слави скочи на ДБ за лицемерието "кабинет на малцинството"
Снимка: Dnes.bg

Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов използва социалните мрежи, за да вземе отношение по преговорите, които вървят за ново правителство. В негова мишена се превърна Атанас Атанасов.

"Според лидера на ДСБ Атанас Атанасов, "Демократична България", от която той е част, и “Продължаваме промяната” щели да предложат правителство на малцинството.

И нямало проблем да ги подкрепи ГЕРБ и въобще - който ще да ги подкрепя - нали това е български парламент, вътре има български депутати, всички сме българи, “Демократична България” предлагат българско правителство и какво значение има кой ги подкрепя. ГЕРБ, ДПС, Възраждане, БСП - няма значение, важното е да има правителство. Всички сме български депутати и трябва да реализираме българско правителство… Какво като е правителство на малцинството?

Значи можело. Когато “Има такъв народ” спечели изборите и беше готова да предложи правителство на малцинството, настана такъв вой, в който “Демократична България” държаха най-високия глас, изсипаха се толкова обиди, предупреждения, закани, омраза. И защо? Защото правителство на малцинството, излъчено от “Има такъв народ”, не можеше да бъде подкрепено от ГЕРБ и ДПС. Тогава не можеше, защото бях аз, защото изборите спечели “Има такъв народ”. Но сега може. Няма проблем да има правителство на “Демократична България” и “Продължаваме промяната” с подкрепата на ГЕРБ и ДПС. И вече няма проблем от зависимост от ГЕРБ, от “плаващи мнозинства”. Ех, Атанас Атанасов. Толкова си прозрачен. Уж за България, за народа, срещу кризите, за парламентаризма, а всъщност си толкова алчен за власт. Толкова алчен, че чак си готов да се задавиш. И въобще не те е срам, че ти личи. Всъщност, защо да те е срам, нали си подаде оставката, пък после си я взе обратно? Това е като да си продадеш апартамента, да ти платят парите, пък като дойдат новите собственици, да не щеш да се изнесеш от него, щото ти се свиди. Такъв си ти - хем си алчен, хем ти се свиди. Ама няма да стане. И законът, и моралът са на страната на новите собственици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
2
 
! Отговори
Калин преди 1 година
ДБ, както е известно, правят само това, което им нареди Прокопиев!
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига сте плюли Слави, за много неща е прав. Особено след като "поживя" сред политиците в парламента. То не е само да ги слушаш като лъготят и после айде на амбразурата да ги защитаваш като едни герои от друго време, дето преди се изучаваха в училище.
21
3
 
2
 
! Отговори
Тошко африкански преди 1 година
Този не се ли казваше Станислав и не беше ли от Учин дол. Сега пък е започнал да скача като Стефка Костадинова или като Сергей Бубка. Те, олимпийските игри отдавна отминаха. Сега са българските политически. С такива като него и мултака Рашидов, Бойко Борисов сигурно се обръща в гроба.
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо лъжецо посипваш главата си с пепел, само за да хвърлиш пепел в очите на хората. Видяхме те що за стока си. Лъжец, чиито мисли попадат все в задънена улица.
19
12
 
6
 
! Отговори
радев преди 1 година
Слави наби здрав депесарски шут на трансжендърите и с това си записа името в историята на България със златни букви завинаги!
18
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех, ако така скачаше и на господарите си от ГЕРБ у ДПС ....
17
11
 
6
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 1 година
И ДОЙДОХА МЛАДЕЖИ ОТ ЕВРОПА С МИСЪЛТА, ЧЕ НЯМА ДА МИЯТ ПОВЕЧЕ ЧИНИ И КЕЕНЕФИ И ТУКАШНИТЕ МЛАДЕЖИ С КРЕДИТИ ОТ КРЕДИСИМО РЕШИХА, ЧЕ ПО УЛИЦИТЕ ЩЕ ПОТЕЧЕ МЕД И МАСЛО, А ПАЧКИТЕ ЩЕ ГИ ХВЪРЛЯ РАДЕВ ИЛИ ТРИФОНОВ ОТ ВЕРТОЛЕТ? А ТО, НИТО ТРИФОНОВ, НИТО КИРО, НИТО НИКОЙ НЕ ИМ ОПРОСТИ ДЪЛГОВЕТЕ. СТУДЕНТИТЕ НА ОТИДОХА НА БРИГАДИ В САЩ , НЕ СТАНАХА БАРМАНИ И СЕРВИТЬОРКИ НА МОРЕТО ЗАРАДИ КОВИДА И ПОВЯРВАХА НА НЯКВА СИ ПРОМЯНА?
16
6
 
24
 
! Отговори
Реро преди 1 година
Този, кой беше?
15
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От диваня ли е скочил?
14
7
 
18
 
! Отговори
ЧАЛГАР ТАП С Ъ преди 1 година
БОЙКО БИЛ АВТОРИТАРЕН ЛИДЕР, АМИ ТИ? КАК СЕ УПРАВЛЯВАШЕ ИТН? ТОШКО СПУСКАШЕ ЗАПОВЕДИТЕ ТИ - "ПИЧОВЕ, ДЪЛГИЯ ТАКА КАЗА"?
13
6
 
11
 
! Отговори
Луцифер преди 1 година
Славчо, нали помниш че преди 30г. сключихме сделка?!? Каквото поиска ти го дадох, скоро ще трябва да се разплатиме - часовника цъка - ТИК ТАК ТИК ТАК.... Уреди си житейските работи, щото момента идва и те чакам те чадо мое сатанинско!!!!
12
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо няма да има.Само избори до дупка.Ние сме на пряко подчинение на ЕС.
11
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аааааа сакън,набеденият генерал,маЛтично,Мравояда и цялата останала кохорта грантоеди"мислят"и "работят"само за интересите на България!
10
7
 
11
 
! Отговори
toti преди 1 година
Абе резил,кой мислиш го грижа за тебе,та те и твойте избягаха и защо ли,,???
9
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дон Чалгара е прав, Хатанас Хатанасов е алчен, но не по-алчен от ментора си - заврения зет Пепеляшко от Драгалевци
8
8
 
13
 
! Отговори
ТИ НИ ГИ НАТРЕСЕ! преди 1 година
ДА БЕШЕ НИКИ ВАСИЛЕВ ПРЕМИЕР, ОТ ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ИТН НЯМАШЕ ТАКА ДА ГО ЗАКЪСАМЕ И ДА ДАЛДИСАМЕ С 30% ИНФЛАЦИЯ И 15 МИЛИАРДА ДЪЛГОВЕ! КИРО И АСЕН - БЕЗ ОПИТ, ДОШЛИ ОТ НИЩОТО ЩЕ УПРАВЛЯВАТ 130 МИЛИАРДА И ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА? Е, СЕГА ИМ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ!
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я па тоа. Като можеше да направи правителство, избяга. Като направиха коалиционно правителства го събори. Сега пак ръси мозък. Аййййййдееее бегай. Отначало и аз мислех, че иска да направи нещо, пък то само димна завеса на Баце.
6
2
 
6
 
! Отговори
Черноризец Хлабав преди 1 година
Прекалено много гласност му се дава на този цирков артист. Има си телевизия, който се интерсува от ерудираното му мнение, да си плати и да си я гледа.
5
2
 
7
 
! Отговори
българин преди 1 година
Кой го пита тоя гробар , че и да публикувате мнението му ...??! Политически мъртвец !!
4
2
 
8
 
! Отговори
Отец Нафърфорий преди 1 година
Славуне измери народната любов към теб с един концерт на Националния стадион. Да те видим дали пак ще го напълниш. Такава подигравка с всичките ти три поколения почитатели направи, която не се прощава. Вече не ставаш и за дръжка на метла Дълъг.