Депутат от ДБ плаши ГЕРБ с видео за манипулиран вот

Записът е отпреди няколко години и е публичен
17 ное 2022 11:20, Нели Христова
21
Депутат от ДБ плаши ГЕРБ с видео за манипулиран вот
Снимка: БГНЕС

Със запис, на който се чуват инструкции за манипулиране на гласуване с невалидни бюлетини, в което е замесено ГЕРБ, заплаши депутатът от "Демократична България" Йордан Иванов пред NOVA News.

В пленарен ден, когато обсъждаме на второ четене, ще пусна запис как лидер на ГЕРБ в Пловдив дава инструкции на своите членове на СИК как се правят невалидни бюлетини. Ще го пусна от пленарната трибуна, защото хората трябва да разберат защо се правят тези манипулации, заяви Иванов.

Записът е отпреди няколко години и е публичен, напомни той.

Според депутата промените в изборните правила се правели, защото ГЕРБ, ДПС и БСП се страхуват, че ще загубят местните избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
ТОЯ НИКУМУ НЕИЗВЕСТЕН НИЩО НЕ НАПРАВИЛ ЗА ДЪРЖАВАТА ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ Е ДОКОГА БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА ГЛАСУВА СЕ С ХАРТИЯ МАНИПУЛАТОРИ ДЕТО БАРАТЕ МАДУРОВКИТЕ ЗАТОВА РЕВЕТЕ
17
0
 
3
 
! Отговори
Маджо звъня, преди 1 година
обади му се след лайфа...
16
5
 
2
 
! Отговори
някои бивши, а други преди 1 година
като Бойко - ВЕЧНИ комунисти
15
1
 
8
 
! Отговори
ДБ=ЧЕНГЕТА=ДС/БКП преди 1 година
ГНОМА, ЧАШКАТА, БОЙКИКЕВ - ВИДНИ КОМУНИСТИ ОТПРЕДИ 1989....
14
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаха, фалшификацията с хартийките е пълна списъците на ръка а бюлетините в чували в Арена се разпределят на правилните партии !По 10 дена се броят докато направят стъкмистиката да отговаря ХАХАХА
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавите, в които са забранени хартиените бюлетини: Бразилия, Венецуела, Сомалия, Саудитска Арабия, Оман, хахахаха , май точно сред тях ни е мястото, Радев даже от Венецуела ги купи, да живее демокрацията
12
0
 
11
 
! Отговори
123 преди 1 година
Ох завалията, и той политик бил.
11
0
 
6
 
! Отговори
До 9 преди 1 година
В малките села се гласува с хартиена бюлетина .Но ти откъде да знаеш Важно е да се ***.
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дрън-дрън. Вече се чудят какво да си изсмучат от пръстите. Та Радев да се докопа до поредното си служебно правителство. Скъсаха се да го рекламират Радев преди година сега били евроатлантици.
9
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом от ДБ знаят за престъпление и не са докладвали на органите, са съучастници, а сега вече и изнудват, това са две отделни престъпления с това изказване, има ли прокуратура?
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, при машините няма невалидни бюлетини, но кой ми гарантира, че в края на деня от малката комисия в село Х няма да използват картата за гласуване вместо неявилите се или т.нар. мъртви души? Винаги остават и съмненията в софтуерния код, който може да бъде манипулиран.
7
1
 
12
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Да не е като онова с пачките и чекмеджетата,дето май не е много читаво.И да питам разни гномчета и водолазчета защо не коментират видеото с Кирчо Лъжеца ,любовната квартира и купчините пари на ,,Афера БГ.,,ко викаш не са го гледали ли,амчи да го гледат там купчината пачки изглежда по голяма от на Борисов
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП-то, нали все дават акъли на Герб да се изчистели, т.е. да разкарат Борисов. Що не посъветват и дружките си от ДБ да хванат метлата. Там има повече за разчистване, ама както са пет човека и половина, ще остане само половинката. Големи негодници останаха в ДБ, а Атанасов успешно разгонва и малкото разумни, задържали се в партийката им. Да видим докога ще продължи "дружбата" му и с Ристьо лодкаря, че и там нещо скърца.
5
0
 
13
 
! Отговори
Леля от детската преди 1 година
Ще ги загубят от кой? ДБ ли?
4
1
 
15
 
! Отговори
Орлов мост преди 1 година
цяла България чу за маджо и лодкаря ицко :)
3
1
 
20
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Вие ли наследници на олигарсите , говорите за манипулации? Та не аз , а Бойкикиев се среща с олигарсите , а ген. Гном прав компромати! А за това че на предните избори ваши IT специалисти се занимаваха със софтуера на машините? Спрете се при нормални избори вие с ПП няма да ви има!
2
2
 
8
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Много лесно се правят...с още един Х, което за съжаление не е смешно, а ЖАЛКО особено за продажницата КОРнелия!
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като нямате акъл почвате с Атанасовските компромати.Скандали,само това можете.Друго не.Идете до Румъния да видите как е трябвало да мине прехода.Ама там нямаха Ж.Ж ,Костов и царя.