Манолова: Депутатите, които гледахме с чували, отново ще бъдат на мода

Пред НС се проведе акция "Чували с бюлетини"
18 ное 2022 14:42, Нели Христова
46

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Днес пред Народното събрание се проведе акция "Чували с бюлетини - срещу промените в Изборния кодекс". Тя бе организирана от ”Изправи се.БГ”.

"Ние сме тук за да се противопоставим на безцеремонния опит на олигархията чрез хартиената бюлетина да си върне контрола на държавата. Жалко е, че Нинова вкара и БСП в общия впряг с ГЕРБ и ДПС. С промените в изборния кодекс те превръщат машините в машинарии - в купчина желязо, които могат да отидат за скраб и от които няма никаква полза. Връщат се манипулациите и кражбата на вот. Депутатите, които гледахме с чували, отново ще бъдат на мода", заяви Мая Манолова по време на акцията.

По думите й в среднощното си заседание партиите са унищожили и гражданския контрол върху изборите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
43 години демокрация, 78 години ЦИРК ! Половината българи избягаха в чужбина заради психиатрични политици, 70% от останалите не искат и да чуват за политика. И на президентството, и на народното събрание окачете табели ЦИРК, за да ви вземаме насериозно.
34
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тая даже няма да я коментирам !
33
3
 
1
 
! Отговори
Странно, преди 1 година
..има някои/като "Хитлер"/, които нон-стоп пишат за това ,което е обратното на истината! И руските таракани се разпознават лесно! Винаги пишат с омраза за всичко "...българско и родно"!
32
10
 
16
 
! Отговори
До Хитлер преди 1 година
Навсякъде в Европа се гласува с хартийки, скъпи. Само в "умна" България, гласуваме с машини. А, колкото до гласуване по пощите, трябва да имаме първо, сериозна пощенска служба, а после да го обсъждаме. Питайте си Еконта направи ли нещо за пощите. Питайте и Кирето и другата част от бандата, защо дадоха милиони за машини, след като цял свят се е отрекъл от тях
31
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Всеки да гласува както си иска ,машина/хартия, но трябва да се приеме законно решение, който живее над 3 години извън България да няма право на глас
30
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя прави отчаяни опити да я забележат.
29
16
 
2
 
! Отговори
Хитлер преди 1 година
Абе българи пrости, защо не напуснете ЕС и НАТО и да си заминавате в Сибир или където ви видят очите из руската тундра, какъв че*п търсите в цивилизована Европа ? В Европа отдавна се гласува по интернет и поща, а в отделни държави и с машини, хартийки и листчета няма никъде, а в Германия която толкова често споменавате няма закон за забрана на машини, махайте се от ЕС и си вадете визи след това за всяка цивилизация, айде къш ! ПROST народ, взимайте си Тиквата с тиквеничетата и въс !
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До слабоумник11:пише се -КАСИРАТ!!!!
27
4
 
14
 
! Отговори
КВА СТАНА ТЯ? преди 1 година
МАЯ МАНОЛОВА, ИЛИ МАТА ХАРИ, КАКТО Я ЗНАЕ БОЙКО, Е ГОТОВА НА ВСИЧКО. МАЛКО ПОЗАСТАРЯ И МЕРАКЛИИТЕ НАМАЛЯВАТ, СЕ ВИЖДА ОТ СНИМКАТА.
26
12
 
3
 
! Отговори
То е срамно преди 1 година
да се застоиш тук и да четеш пrостотиите на х'амали които искат да върнат и боздугана в употреба вместо съвременно оръжие ! Машина срещу човек това е състезание на ума което за жалост в пещерна България все още няма как да се провежда, защото българинът е истински пъ'зльо, той няма смелост да се изправи срещу една обикновена машина, а иска да го мислят за НЕглупак ?
25
5
 
23
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Мая общата пак се прояви! Та нали по нейно време се прие кодекса за избор на депутати! И не сегашните , а тя Хаджигенов , Минекян и Бабикян са защитници на мафията , която плати протестите и ги доведе на власт! Да не говорим и за Бойкикиев , Атанасов и Патртията на Прокопиев , които закриха спец звената да не ги разследват!
24
3
 
18
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 1 година
ВИЖ ТИ, МАЯ ИМА ГОЛЯМА НАРОДНА ПОДКРЕПА ОТ 8 ЕЛЕКТОРАЛНИ ЕДИНИЦИ??? АМА МАШИНИТЕ Я НАПРАВИХА ДЕПУТАТ САМО НО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ, НЕЯ И ТАТЯНА ДОНЧЕВА? КАК НЯМА ДА ПРОТЕСТИРА ЖЕНАТА. ПАК Й СЕ ИСКА!
23
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами за да няма чували с бюлетини не трябва да се допуска регистрация на 30-40 партийки. Това го гледаме вече повече от 30 години. Малка България с бюлетина като седмичник. Сега му е времето да се хлопнат всички вратички за политици-самозванци.
22
7
 
2
 
! Отговори
И.Б. преди 1 година
Българите са големи артисти. Този уличен театър ми хареса много.
21
1
 
12
 
! Отговори
Луд умора няма.. преди 1 година
Ама ние защо да страдаме...... Лекувай се бе лельо...
20
17
 
7
 
! Отговори
Грета Тунберг преди 1 година
С хартиена бюлетина гласувам само във WC-то
19
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За Борисов принтера е машина за гласуване. Защо този, човек дава каквито и да било малаумщини от плиткоумният му мозък.
18
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така и не можаха да се преборят с ГЕРБ и с машини и без машини. Някой /КОЙ/ има голяма нужда да нямаме правителство. И точно като преди две години ще донесат от 100 кладенци вода та нищо да не се случва в държавата и да затъваме все повече.
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички изпаднали от "народната софра" мишки подушиха мирис на поредни избори и изпълзяха от "дупчиците" си. Очакваме включване от Цвъки 6-ака Цветанов, Бялата Златка, Паспорто продавача, оня с Хамъра. Пък и за къде са без лудата Луна
16
2
 
2
 
! Отговори
Зоро преди 1 година
до 14 защото щеше да вземе 45 %а ПУпу 10%.