Паргов: Очевидно този парламент няма да изпълни поне част от очакванията

Той отбеляза, че има разговори между хора с позиции за обединение в лявото
25 ное 2022 21:00, Красимир Ангелов
12
Паргов: Очевидно този парламент няма да изпълни поне част от очакванията

"БСП винаги е стояла голяма и стабилна. В момента БСП не е нито голяма, нито стабилна. Г-жа Нинова бе голям катализатор да ускори заложени назад във времето процеси. Властта задълбочава проблеми в една организация, властта не е за всеки", обяви общинският съветник от БСП Калоян Паргов в предаването "Денят ON AIR".

Паргов коментира сблъсъците за промените в Изборния кодекс, които продължават в парламента.

"Очевидно този парламент няма да изпълни поне част от очакванията. Най-голямото разочарование са тези млади хора, които обещаваха промяна, но показаха, че не са узрели да променят тези процеси. В един момент може да се наложи да гласуваме със сламки, клечки, боб... Въпрос на доверие в системата е", заяви Паргов пред Bulgaria ON AIR.

Според него БСП е загубила характеристиката на социална партия, загубила е и облика на партията, която стои на твърди русофилски позиции.

Паргов отбеляза, че има разговори между хора с позиции за обединение в лявото пространство.

"Има редица леви партии, които са произлезли от БСП. Всяка партия извън БСП има дребничък потенциал, но заедно биха направили повече. Има нужда от идеен разговор какво трябва да излъчва лявото, за какво да се бори и кои целеви групи защитава. Голямо ляво обединение не може да мине без БСП. По-големият смисъл е какво трябва да излъчва лявото. То не може да бъде 24-25 депутата в 240-местен парламент", обясни общинският съветник.

Той очаква следващият конгрес на БСП през февруари да бъде в предизборна обстановка  и да не произведе нито една новина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Паргов освен да обикаля съветските паметници и да им се възхищава и да лее осанна на Гошо Тарабата не знам друго да е направил.
5
2
 
0
 
! Отговори
Хмкйххх преди 1 година
Борисов за12 години си увеличи с повече килограмите затова не ни трябва в политиката
4
2
 
1
 
! Отговори
Нктхйъ преди 1 година
Борисов е куц десен проект той не направи много неща за 12 години
3
2
 
1
 
! Отговори
Фйииии преди 1 година
Борисов се смята за Живков веднага започна да говори че при неговите управления нямало инфлация и цените на горивата била на 1.68 Защо тогава не повиши с повече минимална заплата и пенсия
2
2
 
1
 
! Отговори
Гллиъъ преди 1 година
Всичко е нагласено трябва да махнем дядо Борисов от политиката
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Започват да се прокрадват съмнения, че ПП е замаскиран ляв проект! Ако е така, излезе че е нескопосан, изпълняван от много слаби играчи! ИТН - съшо!