Бойко Борисов: Радев е най-големият ми опонент, ПП са аматьори

Лидерът на ГЕРБ опроверга Радостин Василев
6 дек 2022 09:08, Нели Христова
131
Бойко Борисов: Радев е най-големият ми опонент, ПП са аматьори
Снимка: БГНЕС

Победихме ги с измамите им, машините им, вълшебните им флашки. Ако президентът Румен Радев върне Изборния кодекс, ще гласуваме ветото. Това увери лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Нова ТВ.

Още по темата
Бившият премиер се включи в студиото на телевизията по телефона, за да коментира твърденията на депутата от ПП Радостин Василев, че той и президентът Радев си координират действията.

Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Василев говори и ви каже "добър ден", може да си пуснете лампата. Твърдя, че ако има жив човек, минимум две години назад, да каже кога и къде сме се виждали. Аз по телефона не съм се чувал с него, настоя Борисов.

Радев е най-големият ми опонент. "Промяната" са аматьори, продължи той.  Според него ПП се опитват да прикриват "аферите си в ББР, "Джемкорп", с газа".

Вчера ви казах, че само престъплението да не резервират газ е такава далавера, която ни струва по 200-300 хиляди на ден, каза Борисов.

Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев излезе и се отрече от тях, сега Радев, миналата година Слави Трифонов, а преди две седмици и Корнелия Нинова ги нарече аматьори, каза Борисов.

А запитан какво означава, че служебното правителство връща кадри на ГЕРБ във властта, каза: "Аз не знам кадър на ГЕРБ да е върнат някъде в управлението. 700 хиляди гласуваха за ГЕРБ, те трябва да работят някъде в страната. Георги Темелков? Имаше такъв, но той е толкова в 20-ото ниво в управлението на ГЕРБ", каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 година
Ха Ха ,хитрият манипулатор Боко пак със селските си номера ,дето Тато ги правеше.Сдушиха се с Радев и сега много го уважава,най- големият му опонент! А как се плюеха преди! Боко най- добре знаеш че ПП са ти големият враг.Треперят ти гащите да не спечелят пак изборите и да махнат каскета.Жална ти майка тогава,на теб и цялата ти крадлива пасмина.
105
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е. Радев е най-непридвидимият и опасен политик. Един господ знае какво е намислил след тези "самопризнания". Най-вероятно готви нова партия, след като кирчовците го предадоха. Предстоят много тежки, смутни, и несигурни времена.....
104
2
 
1
 
! Отговори
Лъвът НАШ преди 1 година
Германеца изрекъл:"Цяла Европа е в плен на страха от турците"............След туй Папата докато си перял напиканите от страх *** привикал гениалният Леонардо Да Винчи и му заръчал:"Ставаш българин Леонардо да Винчи покрай тая там българската ти съпруга,трябва да продължиш РЕНЕСАНСА създаден от славянските братя с византийски паспорт Константин (кирил) и Методий за да спасиме евроатлантиците от турците,имаш пълна свобода на действие дори и да плагиатстваш"............Лъвът като война на Христа
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ало псохиятрията,самосезирайте се и си приберете пациента !!
102
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докъде се стигна. Изобщо не го вярвах, дори не го очаквах. Който ми го кажеше, щях да помисля че е глупав. Нодокъде се стигна, Борисов и Радев да се защитават, като хиени, като чакали. Свърши се с вас. Вече е толкова явно, че Борисов е равно на Радев.
101
1
 
1
 
! Отговори
Червен БКП Идиот преди 1 година
Действащия светец на Руската Православно Християнска църква Свети Цар Николай Втори по традиция и приемственост беше изцяло разгромен като план за Русия и Путин заложи и залага на хевиметълКПСС,хевиметълКГБ,хевиметълГРУ и възраждане италианската ВЕНДЕТА в Украйна без да има империализъм вероятно защото си нямал Цар то ест Император
100
1
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
По време на комуната, през зимата, една майка отишла с детенцето си на гости на една Комунистка! Детенцето започнало да щипe майка си с пoглед нaгоре. А тя му отговорила: Кат та Тypа, Мъpтa у Дaно, Жa кaиш Дюля! Окaзало се, че Горе на Шкaфа в дома на Комyнистката имало много Дюли дадени като награда от ТКЗСето за славна партийна рaбота... Тя майката на детенцето нямала в дома си нищо за ядене, освен боб, понеже комyнистите обявили дeдо и за кyлак и вкaрали земите на дeдите и в ТКЗЕето!
99
1
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Гаста добре служи в очите на Чалгата - символ на произвола, дошъл с Руска Чест от Анадола в тая Балканска, войнствена смазочна смес. Вий мамка Ви и Чалго, Оки - не сте Вий що на мен - БЪЛГАРООКИ, ЖА ми представяте дека РУЙНО ВИНО ИЗНАМЕРИЛ НАЙ-СТАРИЯ НАРОД. Орелът бди над таз Земя. Той лети. Окото му прозира, следи. Високо рий и ти БЪЛГАРИАНСКИ ОРЕЛ за Слава, Мъдрост и Бъднини над тез изстрадали ДОЛИНИ! Лъвът дойде и с Левове в Банките започна да създава таз Изстрадала Българска Държава!
98
1
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
В една чанта - покрита с вестник "Работническо Дело" пише следното: "Работата е в това да прескочиш трапа и да се озовеш направо в устата на Лъва!" И в чантата намерихме два паспорта - Първият: "Бягай с Комсомолска Картичка в ръка и търси не изкупен от Московците по Черноморието Български Курорт" и Вторият: "Бягай Към Анадолски ЧАЛГАРСКИ КУРОРТ" Та тая комун, чалга пропагандна литургия дет сега се носи, няма нищо общо с Балканските етноси!
97
1
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Още веднъж в грешка аз грешен, на тоз свят странен живея, но как да го проумея? На Кyманите от жълтата река на Китай напридошли по нашите земи след 12 век "Власт ти им днеска дaй!" А ний Българите смирени, като oвци в най - различни балкански народи преродени, си викаме: - И йощ щом Балкана захваща.. и бури с *** по уpви препраща. Зове нас гоpди. Но пoд чyжди оpди... Господи Помилуй!!! "Изборът на партия е в кърпа вързан, щом чувала е развързан!"
96
2
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Ний бивши партизани, превърнали се в колхозни калпазани, не забравили за наша слава, покорявайки един народ, потушихме в него, неговата слава. Носим ний семето на радостта, който не ни вярва, че революция е тя. Революция в сърцето, само като смигнеме на Айшето. Тя носи потенциала на разплода. Айшето наше е в основата на народа. Деца ний правиме на поразия. В това е наща сила и стихия. С конна армия ний дойдохме. Кришна наший Бог ни рече: Де видиш цивилизовано човече. Сepи му в устата бе човече!
95
0
 
3
 
! Отговори
бу преди 1 година
"Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно." - рече главния лъжец на родината
94
3
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Питат радио Ереван: - Коя жена е изпитала най - големите мъки в цялата история на човечеството? Отговор: - Маруца - майката на Бай Тошо, по време на раждането.....при страшни болки.... той малкия излизайки, падайки на килима... крещял с червено знаменце в ръчичка: - Аз се раждам комунистче, овците в колхозите-ТКЗСетата ще аз доя и родината без кражби на мляко ще изградя!
93
3
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
До, до, до, лявото мъpдo, изпило мерлото и в бутилка го намери баба Пена захвърлено под едно дърво. Тя го носи при златаря, той го злати то се клати. До, до,, до дясното крещи: - Бабо Пено, клaти, клaти, че дяснaто сади домати, работи, мерло в бъчви прави, кoзи и овцe гледа и злaтаря го прaти от кoшарата в българия - комyната в Москва да злaти! Та Моска се цялата пoзлати, окpаде зeмите на тaти, овцeте осмиpи да не блeят в кошaрата на тaти , дето бaба Пeна от врaме на вpеме в тъмнoто ги клaти!
92
0
 
6
 
! Отговори
йй преди 1 година
Ха-ха-а-а,юнакът,който бозал 12 г. от държавния бюджет.Познайте кой е той.
91
2
 
16
 
! Отговори
българин преди 1 година
Този селски говедар, направо плаче за психиатрията.
90
4
 
10
 
! Отговори
верф преди 1 година
Договорката е явна, не закачат простата жена на Радев, срещу бавно връщане на герберунгелите на командни позиции. Голям пъзльо се оказа тоя Радев, Корнелия Нинова има повече кураж от него. 'Мутри вън ли?' Друг път, човек, който се прекланя пред враговете си нищо няма да получи в тоя живот. Жалко. По едно време ми изглеждаше сериозен човек, а се оказа фъфльо. И сега ит герб 'няма да го обичат' и от промяната не го харесват - а честито да му е - сам в ъгъла. Направо да се маха от поста какв друго
89
0
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
не,честно,не мога да си обясня защо ни занимоват непрекъснато с ГРАЖДАНИНА /макар и от село/ "Бориссофф" ?!?!..Поддържат интереса ,защото знаят че мерне ли се тоя и хората скачат ?..Това не е честно !..Това е психически тормоз ..
88
0
 
14
 
! Отговори
ПОЕТИЧЕН НИКУЛДЕН преди 1 година
Габровски - идеален премиер за българските овци. Той е НАЙ НАЙ НАЙ. На КОЙ е човек се знай! На КОЙ коленото лекува! На КОЙ - дето все на умряла лисица се преструва и по БайГаньовски битува. Поредният намерен под кръстопът или над кръстопът. За кой ли път, ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ!
87
0
 
17
 
! Отговори
Буци преди 1 година
"Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно." Вижте МЕН