Минеков: Проблемът в Народния театър е в ръцете на самия директор

Историята вече е една жълта оперета, заяви той
20 дек 2022 18:46, Нели Христова
20
Минеков: Проблемът в Народния театър е в ръцете на самия директор
Снимка: БГНЕС

Историята вече е една жълта оперета. Проблемът е в ръцете на самия директор. Това, което е направил, трябва да получи някакво разрешение. Това заяви в "Лице в лице" по bTV министърът на културата Велислав Минеков по повод скандала в Народния театър.

"Разбирам, че има някаква организация артисти, които искат да заведат дело срещу мен за огорчение. Но тази част от артистите не са всички. И опитът това да се пренесе към министерството е тенденциозен", добави още той по темата.

Според директора на театъра Минеков е направил репресивна към него комисия, но министърът отрече.

"В театъра има щети и това са лошите отношения между хората, които работят там. Тъй като са се разделили на хора, които подкрепят директора и хора, които не го подкрепят. Ще има години на лечение", каза той.

"Когато става дума за обида, тези, които смятат, че съм ги обидил, да видят първото интервю в "24 часа" на същия и да кажат не са ли обидени. Кой трябва да се обиди, когато Морфов е бил закаран за разпит в полицията? Трябва ли да бъдем обидени на господин директора за този жест? Историята е направо трагична", добави Минеков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
На снимката е хамалина на бесилки и ковчези, които влачеше в транс по софийските булеварди. Много ще му отива до него винаги да стоят - готови за разнасяне, луксозен ковчег и гилотина...
1
0
 
3
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Този от отровите дето обругаваше обществени сгради пречеше на работещите българи да ходят на работа безнаказано сега е служебен министър на културата ееее това ли е промяната с викове манипулации омраза да се настаниш назначен министър падение потрес пропадане българи събудете се този ли е промяната