ПП поиска 900 лв. данъчно облекчение за дете, ГЕРБ и ДБ – против

Има ли коалиция "Да прецакаме младите хора"?
59
ПП поиска 900 лв. данъчно облекчение за дете, ГЕРБ и ДБ – против
Снимка: БГНЕС

Депутатите не приеха предложението на ПП данъчните отстъпки за дете да станат 900 лева от 1 януари следващата година. В момента те са 600 лева и остават толкова и за 2023 г.

Въпреки че на заседанието на бюджетната комисия ГЕРБ и ДБ гласуваха за увеличение на данъчното облекчение, в пленарната зала днес те бяха против.

"Колегите от ДБ и ГЕРБ да обяснят защо постъпиха така или вече има коалиция "Да прецакаме младите хора", скочи Искрен Митев от ПП.

"Не знам дали от ГЕРБ влизат в магазините и виждат цените и защо така отказват на младите хора по-високо облекчение", коментира Георги Гьоков от БСП.

Той призова да се публикува разпечатката от гласуването и да си види кой как е гласувал.

"Нека да се види каква е социалната чувствителност на колегите от ГЕРБ, защото е изцяло срещу интересите на родителите и защо през цялото време се маскирахте като социално отговорни, а когато дойде време да гласуваме, гласувахте обратно. Ще ви тежи на съвестта това и дано на следващите избори да ви се отрази и на резултатите", каза социалистът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Велина преди 1 година
За пореден път ДБ говоря едно, а правят съвсем друго.
30
0
 
0
 
! Отговори
Калин преди 1 година
ДБ и ГЕРБ се доказват определено като антисоциални формирования
29
0
 
1
 
! Отговори
Петър преди 1 година
ДБ изобщо не разбират за какво са в парламента, затова и вече почти нямат избиратели.
28
0
 
1
 
! Отговори
Милен преди 1 година
ПП са новото ГЕРБ - разлика между двете партии няма... едните са зависими от Прокопиев като олигарх, другите от Пеевски!
27
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 1 година
Ицко пак не може да вземе решение с кого играе......
26
0
 
1
 
! Отговори
Гено преди 1 година
Само се джанкат тия партии. Христо Иванов и компания конкретно винаги гледат да са контра, че да изглеждат готини в очите на народа. А това си е прах в очите...
25
0
 
1
 
! Отговори
Велина преди 1 година
От Дб не очаквам нищо позитивно и в служба на народа
24
1
 
5
 
! Отговори
ПП външни агенти преди 1 година
В тезовете горят дъра за горене затова ги няма на пазара и цените ни са двойни и тройни от цените в Европа.Плащаме им и пари за "зелена енергия" за дето ни горят дървата-ПП схеми зелени дърва,зелени батерии следват зелени човечета дето ще прибират дължимите пари след време...
23
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да служиш мафията не изисква нищо повече от това да си мисирка.Посредствеността и злобата е естественото състояние на всеки гербаджия.
22
0
 
4
 
! Отговори
Реалността преди 1 година
До МдаБяха сега си горят хубави здрави дърва следкато Киро подпиза забрана на въглища точно в енеркийната криза,подписа и забрана на работа на АЕЦ с руски фирми сега ще заравяме и ядрени отпадаци у нас.Благодарения на ПП оня ден внасяхме ток от Гърция на цена 1200 лв.КИРО ИСКА ДА ПОРОБИ БЪЛГАРИЯ НА КРЕДИТОРИТЕ !
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не се окаже от увеличение пак намаление като с МРЗ?Няма да се учудя.
20
2
 
5
 
! Отговори
ПП в затвора! преди 1 година
Тези ПП са за затвора,Киро едни 150 милиона от банката за Развитие забравил да иска обратно след като ги дал на точния олигарх.Да не говорим за милярдите изпарени в посока офшорки по тропиците. Да не споменаваме ,че горят дървата на България в ТЕЦО вете вместо въглища и ги водят биомаса и точат и пари за зелена енергия ,а за народа дърва с 200% по скъпи от тези в Германия!
19
0
 
5
 
! Отговори
перко преди 1 година
Отиваме на избори! Надаването започна, а кой ще връща дълговете?
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия които са против нека Господ им даде заслуженото, гадове гадни. Защо не останаха на субсидия 1 лв., а бързо бързо я вдигнаха. Изедници.
17
1
 
8
 
! Отговори
Омръзнахте ми преди 1 година
Не мога вече да преценя кои са по големи популисти ПП или БСП. Но и двете ще ни докарат до фалит с този ултраляв популизъм за няколко гласа в повече. Нали същите тези деца за които искате парите ще ви плащат некадърността
16
1
 
5
 
! Отговори
Лъжат преди 1 година
Много хубавото не е хубаво, откъде. Иначе аз съм и за 10000.
15
2
 
7
 
! Отговори
Ь преди 1 година
ПростоПодмяната да каже откъде ще дойдат тези 900 при минимална 700. При тях всичко е ще, но освен, че ни загробиха с договори и заеми, предадоха България, нищо не направиха.
14
0
 
8
 
! Отговори
НИКАКВИ ДЕТСКИ преди 1 година
И ПОМОЩИ за НЕ-УЧЕЩИ и НЕ-РАБОТЕЩИ ДАНЪКО-НЕ-ПЛАТЦИ
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до мда - така е бедни вече няма ПП им оправиха доходите и сега всички са щастливи. Не мога да не забележа хилядите щастливи лица, които изпълват улиците.
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП фалираха България с цени по високи и от западноевропейските, дори инфлацията в България е в пъти по висока от колкото в другите държави на ЕС.