Ангова: Ще направим възможното за правителство

Тя очаква подкрепа за декларацията
4 яну 2023 15:42, Росен Стойчев
28
Ангова: Ще направим възможното за правителство
Снимка: БГНЕС

"Разговорът продължава, до последно няма да се откажем, ще направим всичко възможно да сформираме кабинет". Това заяви пред Нова Венеция Ангова, зам.-председател на ПГ на "Продължаваме Промяната".

Коментарът ѝ идва, след като от БСП обявиха, че няма да подкрепят декларацията с приоритетите, предложени от ПП. А от "Български възход" заявиха, че ще мислят до края на седмицата.

Още по темата
Декларацията все пак ще бъде предложена за гласуване в Народното събрание.

"Първата стъпка е да видим дали ще влезе в дневния ред. Втората е да видим каква подкрепа ще имаме и въз основа на гласуването да решим дали ще се предложи състав на кабинет", каза Ангова.

Ако декларацията не получи подкрепа в парламента, от ПП няма да обявяват имената на хората, с които са смятали да направят правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идеята за декларацията е на Борисов, но ПП не само че я откраднаха, но си служат с нея за закона и изнудване. Шантаж, виш пилотаж-ПП.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мечтиииии!!!!!
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо не може да направите.. ИТН ги няма в парламента, а другите партии не се продават.. Така че няма откъде да си на пазарувате нови депутати..
15
2
 
11
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Няма смисъл да се прави кабинет от тотално провалили се политици и шарлатани , довели страната до фалит във всички области , сключили неизгодни сделки, разни афери , неумение да управляват и мислещи че държавата им е детска градина!
14
2
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
не правете нищо а върнете мандата днес гласувате терористите в затвора да получат трудов стаж и осигуровки позор за вас
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1 Правителството на ПП не бе работещо, а гафове произвеждащо. Правителство на шуробаджонаци, роднини и любовници, цели семейства във властта. Двама авери, премиер и финансов министър, това и в арабските монархии го няма. Пазаруваха депутати и то съвсем явно, заплашваха, обвиняваха, изчегъртваха, посяха омраза, арестуваха незаконно. Опозориха парламента и семействата си, с нерегламентираните си връзки...
12
2
 
14
 
! Отговори
До 1 Анонимен преди 1 година
Правителството падна щото Киро и Асен скочиха на спонсорите си от Дубай (черепчо и Таки ) не можеш да гледаш на шефа си във банковата сметка щото по някое време ще почне да те боли глава!! Отделно Киро не спря да обикаля Европа и да плюе България ! Заради което няма да видим Шенген и еврозоната!!Дефакто Киро и Асен във лицето на Продължаваме Промяната са национални предатели!! НИКОГА ПОВЕЧЕ ПП НА БКП!!!
11
2
 
15
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Не знам, но кирко постоянно е нахилен, все едно е на нещо - не знам кристали ли са, пици ли са , но е зле много.
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
8 При бай Тошо бяхме руска губерния, затворена система, при която никой неможеше да раборти назапад.
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правителство с провалени политици, каквито са ПП, които крадат програми и декларации/с , или без бюджет/, не се прави. Вече имаха власт, провалиха си, като се изпокараха за пари и постове, счупиха държавата.
8
0
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
...........Венеция Ангова............... Тая коя беше? Айде къш.......
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бай Тошо навремето управляваше с около 10 души и България процъфтяваше като населението беше близо 9 млн. строяха се жилища, фабрики, заводи изнасяхме продукция, нямаше безработица. А сега 240 депутати отделно министри и България намалява и умира. Тези не мислят за народа, а колко да откраднат. Нито една източноевропейска страна не извърши такива глупави реформи и България естествено се подреди на опашката в ЕС по всички показатели. За 30 години уж демокрация не можем да се похвалим с нищо особено, освен че пътуваме свободно и можем да работим в чужбина.
6
1
 
17
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Поредната некадърна лъжкиня!
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялото простокирие разочарова...
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ангова, Венеция намали малко кюфтетата. Толкова проста кат шефа Кирчо.
3
12
 
4
 
! Отговори
умно преди 1 година
момиче
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идат избори. Имам един въпрос към кандидатите: как така се намериха половин милиард лева помощ за украйна, а не се намериха 200 млн за отстъпка за горива на българина?
1
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаше работещо правителство, но вие го свалихте, щото ви секна милионите от "Капитан Андреево" . Явно ви светна, че те никога няма да се "разберат" с вас и не подлежат на обработка. Най ме е яд за захванатото от Божидар Божанов за електронното правителство, дето го чакаме от 2 десетилетия, и то, плащайки си милиарди. А и тъкмо се озъбихме на рашисткия терорист и тръгнахме към освобождение, и пак ни завлачиха в рашисткото блато - ГЕРБ, Д(п)С и креатурата им - "партията" на чал_гаропитека.