БСП иска МВР шефът в НС заради полицая, превозвал мигранти

Ченчев пита: Пази ли ни българската полиция, не ни ли пази?
18
 БСП иска МВР шефът в НС заради полицая, превозвал мигранти
Снимка: БГНЕС
БСП поиска да бъде изслушан в парламента вътрешния министър Иван Демерджиев заради криминалните случаи от последни дни.
 
"Полицай превозва мигранти, случват се едни крайно притеснителни неща. Аз започвам да се притеснявам полицията функционира ли, как си изпълнява задълженията, предлагам да извикаме вътрешния министър на когото от БСП отдавна поискахме оставката, за да обясни как действа българската полиция - пази ли ни, не ни ли пази или превозва мигранти", мотивира искането Иван Ченчев.
 
Според него случващото се е "пълна и тотална гротеска".
 
"Да не припомням случая, при който ромски деца убиха човек във Видинско. Те били криминално проявени, наблюдавани, но наблюдаваните убиха човек", скочи той.
 
Председателстващият заседанието на НС Росен Желязков обяви, че ще уведоми служебния министър, но той ще дойде в парламента само, ако има желание.
 
"Входирайте искане за изслушване, сега не мога да го подложа на гласуване, след като не е внесено", обясни той. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
гражданин преди 1 година
От последните предходни години от оглавяване МВР от Румяна Бъчварова ведомството се се превърна в семейна фима и се напълни с пенсионери вследствие на нескопосания ЗМВР който тя Румяна предложи и бе приет от кабинета Борисов 2.След нея на министерското кресло се упражниха 6-7 министри от редовия и служебни кабинета Всеки сядаше на стола с обищания за обновление .Обновлението се виждаше че напълниха ДА с жени по здс в МВР .
11
0
 
1
 
! Отговори
това не е преди 1 година
камо защото е дошъл еди кой си за м-р, , е така, защото за 33 години МВР работи по 5 или 6 ЗМВР, защото за тези години се правиха чистка след чистка. И нормално е след толкова нормативни промени в МВР професионализмът да се сведе до нул Просто сега излизат резултатите от последната промяна по времето на Бъчи - работещите по ЗДСЛ да са по-добре от тези по ЗМВР. Едно време в стола на МВР имаше само мъже, в момента е обратното.Дойдоха протежета на разни политици само за парите без да знаят що е МВР
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Министър Демерджиев разкри за кратно време с екипа си доста корумпирани и ояли се полицаи назначени преди години по политически връзки или такива платили си на когото трябва.Има още много за чистене в МВР, като се почне отново с рептбор задължителен ва всички в МВР.
9
0
 
2
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 година
Някой още ли си мисли, че милиционерите, работят за една заплатка
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
две години Рашков и глей глей ко танааа
7
1
 
5
 
! Отговори
9689 преди 1 година
Викан не викат Корнела трябва да си ходи.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
У БеГе МеВеРето то е само *** до селяка от време оно и психиката им е такава, носят си я от там!
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП няма какво да иска вече - помогнаха на баце и шиши за хартиената бюлетина и вече са политически трупп. Никой не ги пита какво искат, камо ли пА някой да ги слуша. КОРНИ успешно закопа Партията столетница.Те вече не просто не са фактор, те няма да прескочат 4те процента.
4
0
 
17
 
! Отговори
От първа ръка преди 1 година
Братовчед ми е в армията и беше пратен още 2015 да помага по границата. Каза ми от първа ръка: от МВР не можем да направим нищо. Спирали ги да гонят мигрантите, понеже са в схеми с трафиканти да делят парите. Сега сигурно е още по-страшно.
3
0
 
12
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Едно дилърче от нашия квартал дето ту кара БМВ или Ауди ту го прибират на "почивка" за година две в ЦСЗ ми беше казал преди години "Знаеш ли как се продава най-лесно трева?!?!"Как? "Ами като имаш значка, ама аз вече съм регистриран и няма да ме вземат в системата, затова вика си плащам на кукерите такса спокойствие"....Тогава ми беше странно, ама сега вече виждам, че е бил прав и нещата ескалират всеки ден.Престъпници със значки-вълци в *** кожи
2
0
 
16
 
! Отговори
Един преди 1 година
МВР пази единствено себе си и върхушката!Трябва разформироваме,закриване,уволнение до последното копито и на негово място да се направи нормална полиция както в нормалните държави!
1
0
 
19
 
! Отговори
Май - май... преди 1 година
То да е само един полицай, с мед да го намажеш. Ама те са много, цели ОПГ-та.