Слави Трифонов пусна песен за Лена Бориславова, тя ще го съди

Текстът на песента възмути политическия елит
6 яну 2023 09:21, Нели Христова
401
Слави Трифонов пусна песен за Лена Бориславова, тя ще го съди
Снимка: БГНЕС

Вълна от възмущение предизвика песен, публикувана от Слави Трифонов, в която се пее за говорителката на кабинета Петков - Лена Бориславова.

Там тя е наричана  "уморена кака Лена, гладна хиена", както и куп други обиди, докато в клипа се нижат кадри, които проследяват политическия живот на кабинета Петков.

"Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за "Капитан Андреево" и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно", написа Трифонов към клипа.

От "Продължаваме промяната" обаче не закъсняха с отговор и заявиха, че партията ще подкрепи Лена Бориславова във всички правни мерки, които ще предприеме.

"Към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение", написаха от ПП на страницата си във Facebook.

"Лена беше цел на много атаки и фалшиви новини през последната година. В България умните жени плашат - най-вече small-dick-energy-мъже, но и не само!  Поредна грозна атака от гологлавия “шоумен” и  придворните му сценаристи излезе днес! Когато всичко ти е малко, мозъка също - друго не очаквайте!", написа в профила си Настимир Ананиев и продължи: "Целта е да се откажат младите и можещите да се занимават с политика!  Аз подкрепям Лена, трябва и Вие да я подкрепите! Млада, образована, кадърна жена, която вместо да прави кариера се включи в българския политически живот, за да могат повече българи да живеят нормално - статутквото и Булгар Булгар не може да приемат това!  Срещу мен също тече клеветническа кампания с лъжи и фалшиви новини и напълно я разбирам!
Разбирам, че системата като не може да те държи с компромат или папка се опитва да ти съсипе имиджа и доверието в теб! Не трябва да го позволяваме!"

Андрей Гюров също застана зад колежката си от ПП: За пореден път ставаме свидетели на грозна провокация от хора, които не успяха да се реализират и целят да откажат младите от политиката, потъпквайки една силна жена. Това демонстрира много по-дълбок проблем в нашето общество и разбиранията за мястото на жените в него."

"Лена Бориславова е борбена, интелигентна, можеща и всеотдайна. Тя избра да пожертва личното си време и кариерата си, за да се бори за една по-добра България. Тя е пример за жена, която не се страхува да застане на първа линия на политическата сцена и нито за миг не спря да отстоява позицията си!", написа той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


401
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛЕНЧЕ, КОГАТО ГЕПИХТЕ НЕ ПЛАКАХТЕ А СЕГА МОКРИШ МУСТАКА ЗАЩОТО СА ТЕ ВЪЗПЯЛИ...
157
6
 
25
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Апартамента е под наем за секс почасово и има камера от собственика :))))
156
4
 
23
 
! Отговори
Гз преди 1 година
Лена е също е била на специализация в харвард с парите на сорос. Всъщност тя командва, просто киро с тоя акъл и матура не може да изкара. 100 % лена бива инструктиран в американското посолство, а киря изпълнител.
155
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само чалгарите може да слушат Славун,а от ГЕРБ на 100 % са чалгари.Симбиозата е видна за всеки нормален човек.
154
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Патерицата на ГЕРБ Славун е анти-Българин.Цялата му дейност пт години е такава Анти-Българска и про-мафиотска.От началото работи за мафията. И да не се сърди на това мое изказване ,защото не е шега.
153
20
 
8
 
! Отговори
az преди 1 година
Толкова време не спряха да бълват помия спрямо нея особено...За съжаление хора като това момиче с добро образование ще заминат, а наглите и необразованите ще останат в България.
152
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, тъкмо се чудех какво прави Линда, но щом е поръчала такъв клип, значи е добре. Браво, Линда! Не се давай на Кирчо и таткото му! Кирчо е в издънка и трябва да си плати.
151
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ние сме възмутени че тоя политичски елит ни докора инфлация 50-60 процента горивата 3.70лв , и ни бръкна дълбоко в празния джоб
150
14
 
5
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Лена,тъй-като току що рейтингът на ПП се покачи с минимум 10 процента,то си давам една предварителна заявка - молба към бъдещият Ви кабинет.Умолявам,за да решим веднъж завинаги дискусиите за "кой крив,кой прав" в съвременнаата ни история,наслоена с насилие срещу Българи и Евреи,то на поста Министър на Правосъдието да бъде назначена Нейно Човешко Превъзходителство Леа Коен. Тя ще извърши революция в затварянето на враговете на България и Израел в дранголника ! Тя е човекът! Моля Ви!
149
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кой ги е снимал в апартамента?
148
3
 
28
 
! Отговори
Ау преди 1 година
Ленче късно е да се жалваш! Каквото си надробихте това ще сърбате. защо си мислите, че само вие от ПП може да компрометирате с онзи... Рашков, а на вас ще ви се размине? Да се бяхте държали достойно за постовете които заехте! Срамите не само името си, но и постовете които заехте като институции! Поведението ви беше аморално отвсякъде! Песента е груба наистина, но показва фактите, ако не беше грубо никой нямаше да обърне внимание! Лена също обиждаше и позореше с изказванията си най-вече към ГЕРБ.
147
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Току що изтече новината че клипа е поръчан от Линда Петкова. На киру му се сгъстяват облаците над главата май?!?
146
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПАРАПЕТА НЕ РАЗБРА,ЧЕ ИЗЛЕЗЕ ЛИ ТИ ИМЕ В БГ Е ДО ГРОБ,И ЩЕ СЕ ОТРАЗИ НА ЖВОТА И ДО КРАЙ. И ДА СЪДИ, И ДА ОСЪДИ, КОМПЕНСАЦЯ ДА ВЗЕМЕ СИ ОСТАВА ПАРАПЕТА,И ТАКИВА ЩЕ ПРИВЛИЧА ЦЯЛ ЖВОТА,СВЕСТНТЕ ЩЕ БЯГАТ ОТ НЕЯ.
145
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
161 Само трябва да уточним, кои са свестни и кои, не. Тези, които подписаха с Джеймкор, които скриха от хората всичките си далавери, като ПП, сигурно не са свестни.
144
5
 
27
 
! Отговори
Скунфуции преди 1 година
Живей така, че да не те е срам от песента която ще напишат за живота ти! Те ти толкова по въпроса Ленче!
143
6
 
9
 
! Отговори
Мечти преди 1 година
Ееех, и сега като ше почне всичко живо да маа гюбеци, да се кефи, да гласува единодушно за Славчо на следващите избори! И той ше се върне на бял осел в политиката! И всички сценаристи ше тичат да изпълняват каквото той им нареди от диванчето. И така всички ше се кълчим поне още 5 години. Ееех, мечти, мечти...
142
4
 
9
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Ах минете *** вземете на тези парапети в апартамент да влизам аз. Да уреди далавери с Киро премиера че баджанаци правя аз :)))
141
4
 
11
 
! Отговори
aaa преди 1 година
Хм, и за какво ще го осъди по точно? Максимум за уронване на престижа и то съмнително дали ще успее.
140
4
 
18
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
Когато човек е свестен - той НЕ КРАДЕ от съотечествениците си!!! Вижте ПП какво правят, НЕ КАКВО ГОВОРЯТ.
139
8
 
26
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Не, че харесвам Слави - напротив, дори го ненавиждам, но на тази и е малко всичко това. На всички отгоре каквото и да им изсипеш, все ще е малко. Тръгнала да съди дори, тя и всичките и колеги са за съд и затвор.