Кирил Петков, ПП: Обществото удари шумен шамар обратно към Слави

Според него партията се е обединили зад Лена Бориславова
Обновена: 7 яну 2023 09:39 | 7 яну 2023 09:38, Елка Василева
747
Кирил Петков, ПП: Обществото удари шумен шамар обратно към Слави
Снимка: архив, БГНЕС

„Сложихме основните политики, приоритети и неща, които смятаме, че трябва да се случат в България. Това, което вчера видяхме, че няма нито един коментар, изказване или въпрос. Огледах се и като видях, че няма въпрос или критика, се усетих, че много от хората в сградата не са там заради тези политики“. Това зави пред bTV съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков. Вчера декларацията на втората политическа сила за приоритети беше отхвърлена в Народното събрание.

Още по темата
„Вчера ни казаха – тези приоритети не искаме да ги дискутираме. Не ме е яд. Това е реалността. Уважение към БСП, защото те казаха, че не са съгласни с политиките за войната в Украйна. Нямаме проблем с това хора да не се съгласяват с нас, но да го заявят“, добави той.

„Продължаваме промяната“ ще върне втория мандат на президента Румен Радев в понеделник.

„Нека видим президентът на кого ще го даде. Ние сме готови да говорим с всеки за политики. Готови сме да предадем декларацията като основа на следващите“, посочи Петков.

При третия мандат „Продължаваме промяната“ ще разговаря по политики, но не виждат голяма вероятност той да бъде реализиран.

„Ние се движим от ценности и приоритети. Не сме готови да правим договорки“, категоричен е той.

„Имахме дълъг разговор с президента Радев в началото на година. Той имаше критики, но беше разговор за бъдещето на държавата. Когато не сме съгласи с нещо, си го казваме“, допълни още Кирил Петков.

„Песен за Лена“

„Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за "Капитан Андреево" и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно“, написа в профила си във Фейсбук лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов, като сподели „Песен за Лена“.

„Това е човек, който е в свободно падане. Той се провали като шоумен, като политик, свали си собственото правителство, гласувайки с ДПС и ГЕРБ“, коментира съпредседателят на „Продължаваме промяната“ по повод песента.

„Да замахваш към жена – тя е много силна, няма да ѝ повлияе. Здравите сили в обществото са там. Обществото удари шумен шамар обратно към Слави и му каза – ти ставаш една празна опаковка, която ще отиде в кошчето на историята“, допълни Кирил Петков.

Според него партията се е обединили зад Лена Бориславова.

Правителството на „Продължаваме промяната“

„Призовавам всички наши опоненти да дават всичко, което ги притеснява, на ДАНС и прокуратурата. Това не ни притеснява, а изчиства теренът“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“.

Според него последните три месеца са били прекарани „в обяснения по „фалшиви твърдения с голяма повторяемост“.

„Ние сме се преборили да няма пълно затваряне на централите. Потенциално може да се поиска дерогация заради войната. Нашата теза е, че ако се направи заедно с Гърция и Румъния и те кажат, че е важно за региона, трите страни имат шанс“, обясни Кирил Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


747
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
590
0
 
0
 
! Отговори
Виж ти! преди 1 година
До АнонименНа Боко словореда е образеца за правоговор ! Само ограничен мозък като твоя може да оцени това!
589
0
 
2
 
! Отговори
Ь преди 1 година
Ако един човек притежава чест и достойнство, то не е необходимо да бъдат защитавани. Независимо от пола. В случая няма.
588
2
 
3
 
! Отговори
Ж преди 1 година
Този не спира да лъже или изобщо не е в час. Кой го избра?
587
1
 
6
 
! Отговори
Хм преди 1 година
Румене, Румене, Радев, Радев, как можа да вкараш това "нящо" в българската политика, в българския обществен живот, че и министър-председател да го направиш. То не може смислено изречение да състави. Къде ти бяха очите и ушите,Радев или имаше "причини" и "предложение на което не можеш да откажеш".
586
2
 
14
 
! Отговори
Общественик преди 1 година
Гелосаният май не е наясно какво е общество, какво е народ , какво е държава , какво е народност.....,изобщо не е наясно със света , а българите дадоха право на такова нищожество да управлява държавата им !!!!! Е, заслужават си българите това,което са си избрали !
585
0
 
10
 
! Отговори
Киро не е българин преди 1 година
"Да замахваш към жена тя е много силна, няма да ѝ повлияе. Здравите сили в обществото са там. Обществото удари шумен шамар обратно към Слави и му каза ти ставаш една празна опаковка, която ще отиде в кошчето на историята" от гугъл транслейт по добре превеждат . Какво значи " замахваш към жена "??? , "здрави сили в обществото"??? "шумен шамар"????? ,"ти ставаш празна опаковка "???? ,"кошче на историята " кошче на какво??? Така се изказват чужденците учещи български които не го разбират .
584
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прощавайте, кой беше Слави?
583
2
 
10
 
! Отговори
Чудя се… преди 1 година
как това нещо не усеща шамара, който с шеметна сила се приближава и към него и към другарчето му!
582
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо е клоун! От него може да се очаква само това... песнички песнички за маймуноподобните като него. Товац ги привлича.... една 0 в политиката!!
581
7
 
15
 
! Отговори
гостенка преди 1 година
Слави й удари на Лена шамар, пък нека тя го удари после. Пълен резил за Лена! То и преди Слави да я запее, се видя за какво иде реч
580
1
 
3
 
! Отговори
ловец преди 1 година
До Мишои тебе явно са те произвели по някоя съветска поръчка за трактори
579
6
 
24
 
! Отговори
от БГ преди 1 година
Ей Киро ,не ставаш за нищо.Излъга народа по чужда поръчка.Снимаха те с любовницата ти в любовната ви квартира.Позор.
578
9
 
26
 
! Отговори
Мишо преди 1 година
Абсолютен клоун. Американска марионетка, същия като Зеленски. От един и същи калъп са само с разликата, че Зеленски беше нает, а нашия произведен по поръчка! Набутаха ни го за да има хаус и безнадеждност. Съсипан и излъган народ. Имаше едни, които крещяха 45г стигат, е 32 години ни стигнаха да пробием дъното. По-зле не сме били никога.
577
4
 
25
 
! Отговори
ОБЩЕСТВОТО преди 1 година
УДАРИ ШУМЕН ШАМАР на слави,но много скоро такъв шамар ще има и за пп(партията на потъването),защото нейните лица говорят едно,а когато са във властта вършат нещо много по-друго.
576
5
 
31
 
! Отговори
a преди 1 година
Спирайте му белоtо или да сменя дилъра.
575
11
 
32
 
! Отговори
Пфф преди 1 година
Излязъл Киро Шоумена да си защитава любовницата. Честта и достойнството на една жена трябва да бъдат защитавани стига въпросната да има такива. Какво да и защитаваш на една скъпоплатена държанка с напомпано незнам от какво самочувствие?
574
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трудно е да се бориш с м.утри, човека се опитва, но те постоянно го тикат в калта. В Сицилия сме гледали какво прави мафията. Оня виц е много точен, във всяка държава си има мафия, а при нас мафията си има държава.
573
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е толкова трудно да прецениш ,че защитата към това момиче,говори че действително обществото ни е преуморено от чалгарство,агресия и безумна посредственост.Има една определена прослойка,която постоянно ни бута в калта.
572
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех да ти имам канадския словоред! Само тук такъв сбърканяк може да вземе властта!
571
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато някой започне да говори от името на обществото, значи е време да си ходи! Тук нещата се случиха доста бързо...